M

Yüzbaşı
03 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
107 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Samsung J7 Prime için kulaklık önerisi
Kulaklığın sol kablosu sağ kablosundan uzun olan ve bass'ı yüksek olmayan bir kulaklık var mı? Gerekirse 150 TL'ye kadar çıkabilirim
Eski kulaklığım buydu. İnternette veya telefoncularda baktıklarımın ya kulaklık boyları eşit, ya silikonlu yani sürekli kulaktan düşen kulaklık ya da denediğimde bir tarafı diğer tarafından daha az ses veriyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
Casper tablete oyun yüklenmiyor (bu uygulama cihazınız için optimize edilemiyor hatası)
Komşunun tabletinde böyle bir sorun var. Oyunu indirsem bile "durduruldu" hatası alıyorum. Ne yapmam gerek
M
4 yıl
Dell 7567 laptop durduk yerde kapandi ve duman gelmeye basladi
Yarim saat bekledim tekrar acmak icin. Ilk denemelerde bir kez bipleyip kapandi ama en son denedigimde sorunsuz acildi. Aynisi basima tekrar gelsin istemiyorum ne yapmam lazim? Bu arada duman laptopun sag tarafindan geliyordu.

EDİT: SAĞ FANDA BİR SORUN VARDI DÜZELTTİM ŞU AN LAPTOP İYİ.
M
5 yıl
Eski bir youtube şarkısını arıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=y_z_IjHnjdA



Bu şarkı bahsettiğimin remixi gibi, orijinalini chipmunklar değil de başka bir kadın söylüyordu ama bi türlü bulamıyorum.
M
6 yıl
Ermeni soykirimi hakkinda
Bu sozde soykirim Avrupa'da sayginligimizin dibe vurmasina sebep oluyor. Ermeniler soykirim iddialarini kabul etmeyecegimizi bile bile propagandaya devam ediyorlar ama kesin bi noktaya ulasamiyorlar. 100 sene gecti hala ayni.

Sunu merak ediyorum, Ermenistan soykirim hakkinda ne yapabilir? Dava acabilirler mi, aihm'e icc'ye vs.

Soykirim konusunda oldukca eminler hatta diger ulkeleri ikna etmeyi bile basardilar. Bu yuzden dava acilirsa kazanacaklarina kesin gozle bakmalari gerekir di mi? Tazminatindan tut toprak bile isteyecekler, ayrica Turkiye'ye soykirimi kabul ettirerek bizi rezil etme firsatlari da olacak. Bunu engelleyen sey ne? Nereye kadar boyle gidecek?
M
7 yıl
Wifi hotspotu kablolu baglantiya cevirmek
Gittigim bazi yerlerde modem olmuyor o yuzden telefonu hotspot olarak kullaniyorum. Ama bunu kablolu baglantiya donusturmek istiyorum. Modem icin ethernet kablosu kullanabiliyoruz ama telefona ozel bi ethernet kablosu var mi? Boyle bir sey yapilabilir mi?
M
7 yıl
Ekran kartımın gerçek boyutu ne?
Selam, dxdiag'da ve amd vision engine control centerda iki farklı değer var.

< Resime gitmek için tıklayın >

Hangisi doğru? 512 mb ise dxdiagdaki neden yanlış gösteriyor? Nasıl 2 gb yapabilirim?
M
7 yıl
1000 tl civarı telefon önerisi(ayrıntı içerde)
Selam,

1000 tl'yi çok aşmayacak bi bütçe ile telefon bakıyorum. Genel olarak internette takılacağım, en kaliteli oyunları da oynamam. Kamera önemli değil,ön 5 arka 13 mp civarı yeterli. En az 2GB ram ve 16 GB dahili hafıza şart. İşlemci kalitesi önemli. İnternetten bahsetmiştim 3g ve 4g hızı yüksek olsun istiyorum. Bataryası önemli, ekran çözünürlüğünden taviz verebilirim.(vur dedik diye öldürmeyin tabii ). Onun dışında, bu telefonu uzun bir süre kullanacağım. Lumia'dan ağzım yeterince yandı o yüzden telefon arızası-garanti vs dert etmek istemiyorum. Xiaomi gibi markalarda garanti sıkıntısı olabilir.

Kafama takılan birkaç nokta var.

Öncelikle yeni model telefonlar daha çok alınıyor sanırım. Bunun nedeni "yeni" olması mı yoksa telefon özellikleri mi?

Android sürümü ne kadar önemli? 5 vs 6 vs 7?

4 çekirdekli 2 ghz işlemci mi yoksa 2 çekirdekli 4 ghz işlemci mi?
M
8 yıl
Laptop açıldığında görüntü gelmiyor
Merhaba, yaklaşık birkaç gün önce ekranda renkli çizgiler belirmeye başladı. Fanı uzun suredir temizlemedim diye oldu sandım başta, dünden beri de laptopu ne zaman açsam ekrana görüntü gelmiyor. Ama laptopun açıldığını anlıyorum. Ekran kartından kaynaklı bir sorun olduğunu düşündüm ama umarım çabuk çözülecek bi sorundur.

Edit: Batarya kullanmadığımdan dolayı laptop adaptörle çalışıyor. Görüntü gelmeme olayından bir gün önce de elektrikler gitmişti(o bir gün aralığında bilgisayarı çalıştırdım ve siyah ekran sorunu olmadı) Sorun bu da olabilir. Nasıl çözebilirim?
M
8 yıl
Evden ayrılıyorum, birkaç sorum var
Annem ve onun eşiyle aynı evde yaşıyoruz senelerdir. Adamdan kaynaklı bazı sorunlardan dolayı evi terk etmeye karar verdim. Şu an önümde 2 seçenek var.

1) Kiralık bir eve çıkacağım, annemi de alacağım. Annemin eşine bakması gerekecek o yüzden bazı günler o eve de gidecek. Annem de ben de çalışacağız.

2)Babaannemlere gideceğim. O yüzden depozito ya da kira fatura gibi giderler olmayacak. Eve katkım olsun diye çalışırım tabii.

Babaannemlerde kalırsam annem o evden ayrılmayacak. Ama kendisi bunu istiyor mu bilmiyorum. Kendisinin de o adamla geçimsizlikleri var ama adamın bize borcu olduğu için boşanmayı istemiyor.mu bilmiyorum bile.

Ayrıca iki durumda da bazı sorunlar var.

1) Yeni ev bulmak. Şu an il dışında olduğum için ancak internetten ilanlara bakabiliyorum. Sonuçlar az, çıkan evler ise ya çok pahalı ya da okuduğum üniversiteden uzakta, ulaşım olarak pek uygun olmayan yerlerde. Annemden oturduğu mahalleyi arada gezip kiralık evlere bakmasını istedim. Ama baktı mı bilmiyorum.

2) Annemle ben çalışsak giderlerin tamamını karşılar, hatta üzerine para biriktirebiliriz bile. Yalnız çalışmak konusunda annem için pek iyi şeyler düşünmüyorum. Kaç senedir çalışacağım diyor ama birkaç ufak gelişme (iş olacakmış ama iptal olmuş) dışında hiçbir şey olmadı. Sizce 45 yaşlarında bir kadının iş bulma olasılığı ne?

3) Ayrı eve çıkıyoruz tabii ama ikimiz çalışırsak maddi sorunumuz olmaz. Buna rağmen annem, babamdan ek yardım istememi söyledi, aylık. Sözde ben arkadaşlarla eve çıkacakmışım da o yüzden gerekecekmiş. Para yetecekse bu kadın neden benden böyle bir şey istiyor? Yoksa çalışmayacak mı?

Sizce ne yapmalıyım?



Özet: ^^
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.