S

Çavuş
26 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
Ekran Kartı- Anakart uyumluluğu
Merhaba arkadaşlar.
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-ti-twinfrozrgaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html#urun-ozellikleri

Linkteki ekran kartını almayı düşünüyorum.

Anakartım da MSI H55 G43 (MS-7638)

Almak istediğim ekran kartı ile anakart uyumlu mudur acaba, bilen birisi yardımcı olabilir mi?
S
7 yıl
Ekran Kartı Alacağım Yorumlarınızı Bekliyorum
Merhaba arkadaşlar iyi geceler herkese.

İşlemcim i5 760 2.80 gHz
Ram miktarım ise 4 gb.

Aşağıdaki ekran kartını almayı düşünüyorum.
http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-370-nitro-gaming-oc-2gb-gddr5-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti.html

256 bit ve gddr5 olması önemli benim için, çok da bir bütçem olmadığı için en uygun bu gibi duruyor.

Merak ettiklerim ise, bu kart sistemime uyar mı,performans açısından sorun yaşar mıyım ve Fifa,Football Manager gibi oyunları sorun olmadan oynayabilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.
S
7 yıl
Msi H55-G43 Uyumlu Ram Arıyorum
Merhaba arkadaşlar anakartım MSI H55-G43 (MS-7638). Sitesinden uyumluluk özelliklerine baktım lakin yine de pek emin olamadım. Bende şu an 4 gb ram var, onu söküp yerine aşağıdaki ram'i almak istiyorum. Anakartla uyumluluk açısından sıkıntı yaşar mıyım? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-16gb-2x8gb-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram.html

Hem uyumluluk açısından hem de yukarıdaki linkteki ramin kalitesi açısından değerli yorumlarınızı bekliyorum.
S
9 yıl
atmde param sıkıştı
Olay 1 saat once yapı kredi bankasında başıma geldi

Yollayacağım hesabı yazdım 145 tl yollayacaktım 5 tl de hizmet falan 150 tlyi koydum 10 tl sıkıştı elimde kaldı derken 140 tl acı acı yavaş yavaş yuttu atm baktım ekrana yeni işlemler dedi girdim içeri dilekçe yazıldı verdim ancak umutsuzum dostlar bu konularda hep şanssız oldum.

Yarına kadar arayacağız dediler bir de net uzerinden onlarla iletişime geçmeme gerek var mıdır

Birde ailemin haberi olmasını istemiyorum kendi tel nomu yazdım haberleri olur mu birisi lutfen yardımcı olsun
S
9 yıl
Önü açık bölümler hk.
Merhaba iyi geceler herkese :)

Bu sene üni sınavına gireceğim aslında bu sene denemek için giriyorum kendimi ancak şu andan itibaren çalışmaya başladım ve asıl hedefim seneye , yani önümüzdeki sene haziran'a kadar baya sıkı bir dönem beni bekliyor..

Böyle uzun süre bulunca çalışmak için herkesin beklentisi yüksek, tabi benim de öyle ..

Bu konuda gerçekten kapsamlı geniş bir bilgilendirilmeye ihtiyacım var yardım edeceklere şimdiden teşekkürler ,

Üniversitede güzel bir bölüm okumak istiyorum TM'den gireceğim sınava ve gelecekte yurtdışına çıkmak istiyorum.Bunun için güzel bir bölüme girip son senemde de WAT ile ilk yurtdışı deneyemimi yaşayarak önümü açmak istiyorum . Ancak bölüm konusunda biraz sıkıntılarım var . İyi,bana kendimi iyi hissettirecek , sosyal hayatımı da yaşamak istediğimden çok seçici davranıyorum . Bölüm önerilerinize ihtiyacım var ...
S
9 yıl
ankara kızılay civarı karaoke
iyi geceler arkadaşlar ankara kızılay civarında karaoke cafe var mı bildiğiniz beni bilgilendirirseniz bu konuda sevinirim :)
S
9 yıl
Başlamalı mıyım ?
Merhaba arkadaşlar .
18 yaşında lise sona gidiyorum boyum 1.80 civarında

Burada birkaç noktada kafamda soru işaretleri vaar ? Ben başlamak istiyorum ancak boyum daha gelişme aşamasında olduğundan bir arıza yaşar mıyım Fitness'a gidersem eğer .

Diğer bir sorum ise şuan zayıfım yaz tatilinde bi 15 kilo vererek 59 kiloya kadar düştüm ..Sizce önce kilo alıp sonra kasa mı dönüştüreyim yoksa tam şuanda fitness'a başlayıp hem kas hem kilo olarak mı yükselmeliyim

Sorularımı cevaplandırırsanız teşekkür ederim
S
10 yıl
Çalışma Düzeni Kurmaya Çalışıyorum
Arkadaşlr benim bu sene son senem ancak dershane desteğim olmayacak evde çalışacağım.

Ben açıkçası matemaik ve geometri hakkında neredeyse 0 noktasındayım .. Bende şuan KARTEZYEN matematik soru bankası var ancak konu anlatımı almayı düşünüyorum bazı arkadaşlarım antrenmanlarla matematik'i öneriyorlar daha iyi öğrenirsin daha sonra onları yaparsın gibi şeyler duyuyorum .. Geometri matematik'te en baştan başlamak istiyorum bana kitap önerileri verecek var mı ?
S
10 yıl
Meslek Seçimi
Günaydın arkadaşlar .. ben lise 4'üm bu sene ve ygs-lygs malum ancak hala meslek konusunda kararsızım ve TM eşit ağırlık okuyorum ancak iyi bir işim maaşım olsun istiyorum ancak kafamı kurcalayan bir soru da -- bu sene ve seneye hazırlanıp sayısaldan mı girsem diye düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı çok kararsız kaldım
S
10 yıl
Antidepresan
Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve bi sorum olacak.

Ben 3 aydır aknetrend kullanıyorum yüzümdeki sivilceler için normal oldugunu düşünmüyorum sivilcelerin çünkü akciğer'de yağlanma var büyük ihtimal neyse bunyem zayıf oldugu için ilaç zaten sinirli olan beni resmen sinir hastası yaptı psikolojimi çok etkiledi önceden herşeyden keyif alan biriyken çok düşünüyorum çok takıyorum ve hiç kimse hiçbir şey bana keyif vermiyor ve bazen durup "zaman ne çabuk geçti" diye bile ağladığım oluyor .. bi bakıyorum gülüyorum bi bakıyorum ağlıyorum .. Ben antidepresan siniri falan hafifletir yani sorunlarla başa çıkmamı sağlar diye duydum ama ikisini birarada kullanmak sıkıntı olur mu bi fikri olan varsa bilgilendirebilir mi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.