J

Onbaşı
12 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
3 yıl
JBL Tune560BT Handsfree AG dışında görünmüyor
JBL Tune560 BT kulaklığımı telefonumda sorunsuz kullanıyorum ancak bilgisayara pair ettiğimde sadece Hands Free AG Audio olarak görünüyor yürütme cihazlarında diğer türlü stereo olarak gözükmüyor bu yüzden berbat bi ses alıyorum sanki mikrofondan kulaklığa ses verilmiş gibi. Nasıl düzeltebilirim, ses driverlarını sildim tekrar yükledim herhangi bi işe yaramadı. Teşekkürler.
J
4 yıl
PokeOne Oynayanlar Buraya
Selamlar,
Beyler ben de yeni başladım bi kaç gün oldu ve kantoyu bitirdim şuan johtoya geçtim sıfırdan başlattı ama yine diğer pokemonlarım duruyor, pokemon level'ı user level'ını geçemiyor yani battle a girdiğiniz zaman user levelınıza göre gösteriyor ama evolve ve saldırıları alabiliyorsunuz sıkıntı yok oyun çok keyifli, insanlar yardımsever, çok az türk oyuncu gördüm, keşke biraz daha olsak guild falan kurulur belki daha iyi bi ortam olabilir. Oyundaki nickim "bucketheadland" Pm atıp soru sorabilirsiniz, yeni başlasam da bildiğim kadarıyla yardımcı olurum. Oyun android telefonlarda da oynanabiliyor ben de o yüzden indirdim zaten,grafikler falan şahane.Linkleri aşağı bırakıyorum;

İndirme ve anasayfa
https://pokeonecommunity.com/

Genel guide lar, ayrıca diğer anasite de güzel bi guide dosyası mevcut ona da bakabilirsiniz.

https://pokeoneguide.com/
J
4 yıl
Ekonomik notebook önerisi
Evet arkadaşlar üniversiteye gidiyorum,yüksek lisans yapmaktayım halen, şöyle 1500 Tl yi geçmeyecek şekilde notebook önerilerinize ihtiyacım var yani ikinci elde olur fakat hayatımda hiç laptop almadım hakim değilim, kasan, yavaş çalışan bilgisayarlardan yıldım yani en azından ofis programlarını akıcı çalıştırsın arada film izlerim belki bi kaç Browser oyunu veya metin2 gibi dandik mmo oynarım, başka bi beklentim yok aygıttan. Sıfır olanlar intel celerondur muhtemelen, ikinci el bi i3 veya i5 tavsiyeniz ne olur, onun dışında ikinci el laptopta neye dikkat etmek lazım forumda böyle alıp satan güvenilir ikinci elci arkadaş varsa referanslar dahilinde onlarla da irtibat kurulabilir. Şimdiden teşekkürler.
J
5 yıl
Sword and Shield
Ancak bu kadar berbat pokemon çizimleri olurdu. Yeni nesilin moron olduğunun kanıtı mı acaba? Hani çocuklara hitap ediyor ya güya. Bence hedef kitledense, pokemonla doğup büyüyen insanları hedef alsınlar. Artık şu çizimleri aptalca yapmayı bıraksınlar ya cidden soğuttular. Ne doğru düzgün mobil bi oyun yapabildiler ne de konsol oyunlarını güzelleştirdiler. Daha kaç defa Firered,emerald falan bitiricem. Hack romlarında tamamlanmış olanların neredeyse hepsini bitirdim
J
5 yıl
İnsanımız inançsızlaştı
Gerçekten her konuda inançsızlaştık, yada ona doğru evrildik diyeyim üstü kapalı.

Bir fikrin varsa kimse destek olmuyor arkanda durmuyor sadece olumsuz düşünceleri ile yanındalar.

Adalete inancımız kalmadı. Hakkını ararsan meşgul çalıyor. Kimsenin hakla hukukla işi yok herkes haksız kazanç, haksız adalet peşinde.

Geleceğe dair inancımız kalmadı. Bundan 20 yıl sonra ülkece veya bireysel olarak dünyaya katkı yapacağımıza inancımız kalmadı. Yerimizde saysak yeter. Standart düzeyde yaşamanın nesi kötü ki diyerek polyannacılığın dibine vuruyoruz.

Herkesin beyni uyuşturuldu sanki, efsunlanmış gibi geziyoruz. 25 yaşına kadar hiçbir şey yapmadım kimseye bir faydam olduğunu sanmıyorum, ufak tefek işlerle uğraştım. Hala okuyorum, çünkü girişimcilik alanında bi girişimde bulunamıyorum, sindirilmiş hissediyorum, kesinlikle kişiseldir eminim. İşsizlik aldı başını gitti. Hayatı boşa geçirmek, hayatı dolu dolu geçirmekten daha cazip geliyor. Kitap okumayı seviyorum fakat okusam ne değişecek diyorum. Bu bunalım geçecek gibi görünmüyor. Standart bir hayat sürdürebilirsem ne iyi. Bir tek ben bu durumdayım gibi hissediyordum ama forumdaki insanların yazdıklarını, hayat beklentilerinin ne kadar düşük seviyelerde olduğunu görünce toplum adına daha kötü hissetmeye başladım. Almanya 1000 işçi alıyoruz dese milyonların başvuracağına adım gibi eminim. Yazık çok yazık.
J
12 yıl
David Meshow
J
12 yıl
Gitarda jack sorunu
Arkadaşlar benim bi arkadaşım elektro gitarı var ben yeni bir tane alana kadar onu kullanıcam sağolsun , ama jack girişinde kablonun biri lehimde kopmuş sadece lehim gerekicek herhangi bir elektronikçi hallerdermi yok lüthier e falanmı götürmek gerek birde ne kadara patlar bu iş ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.