L

Onbaşı
30 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
8 yıl
Döküman Taramak için fotoğraf makinesi önerisi
arkadaşlar iyi günler. aşağıdaki video'da olduğu gibi döküman taramak için bir düzenek kurmak istiyorum. Bunun için 2 ya da 3 saniyede bir otomatik olarak fotoğraf çeken bir dijital kameraya ihtiyacım var. ikini el bir şey almayı düşünüyorum. bütçem 300-350 civarında. Bu doğrultuda öneride bulunabilir misiniz?
https://www.youtube.com/watch?v=ipDnoVPaXCs
L
9 yıl
RAM slot sayısı sorunu(Cpu-z ve Aida64 Ekran Görüntülü)
merhaba,

dizüstü bilgisyarıma ram almak istiyorum; ancak ram slot sayısı ne kadar anlayamadım. aida64 programında bellek yuvaları kısmında 1 yazıyor. cpu-z programında 2 slot gözüküyor. hangisi doğru acaba? bir de aida64'te bellek yuvaları kısmında 1gb yazıyor (altını kırmızıyla çizdim). oysa bilgisayarımda şu an 2gb ram bulunuyor. bunu da anlayamadım. yardımı olursanız çok sevinirim.

http://i.imgur.com/0Flctq2.png
http://i.imgur.com/PBwU275.png
http://i.imgur.com/HtfCvsl.png
http://i.imgur.com/AR4jQGm.png
L
9 yıl
Mat ekranlı giriş seviyesi laptop önerisi
Merhaba, bütçem 800 lira civarında. Bu fiyatlarda ben hiç mat ekranlı bir laptop bulamadım. Satıcılar da ürün Özellikleri kısmında nedense vermiyorlar bu bilgiyi. Bilen arkadaş varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
L
10 yıl
microsof word bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
merhaba,

yazılarım arasında aşağıdaki resimde okla gösterdiğim soluk çizgiden yapmak istiyorum. office 2007 kullanıyorum. ilgili seçeneğe nereden ulaşabilirim acaba? < Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.