A

Binbaşı
23 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
207 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
A
5 ay
Bakan Mehmet Şimşek\u0027in Kredi Kartı Açıklaması
"Kredi kartına taksit uygulaması iyi bir şey değil"

Nedim Türkmen, kredi kartı taksit sınırlamasına yönelik bir soruya Bakan Şimşek'in "Dünyada kredi kartına taksit uygulayan tek ülkeyiz ve bu uygulamalar vatandaşın gelirinden fazla harcamasına neden oluyor, bu iyi bir şey değil" yanıtını verdiğini ifade etti

Evet arkadaşlar bu konuda düşünceniz nedir ? Günümüzde hemen hemen herkesin ihtiyaçlarını giderebilmesi için mecburen başvurduğu taksit yönteminin yeni yılda kalkabileceğinin sinyallerini veren bir açıklama olmuş. Kıytırık bir tişörtün bile 300-500 tl olduğu bir ülkede taksit kaldırılırsa asgari ücreti isterlerse 30 bin yapsınlar yine de bir anlamı kalmayacağını düşünüyorum.
A
geçen yıl
İçişleri Bakanlığı\u0027nın paralel seçim kurulu !!!
Arkadaşlar son zamanlarda internette sıkça dolaşıyor anlatılana göre sadece YSK nın erişebildiği bu verilere içişleri bakanlığı da istediği gibi erişebilip müdahale edebilsin diye böyle bir paralel düzenek kurulmuş. Eğer doğruysa bu kadarına da pes artık. Koltuk sevdasına her türlü kirli tuşa basıyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=dV2UgRIqg0M&feature=youtu.be
A
2 yıl
Kredi kartı önerisi alabilir miyim? (aidatlı)
- Cepteteb
- Maximum
- Axess
- World
- Garanti bonus
- Teb bonus

Aidatı düşük olduğu için maximum ve cepteteb e daha yakınım özellikle maximum çok cazip geliyor. Önerilerinize açığım hangileri daha avantajlı?
A
2 yıl
Tivibu çözünürlük sorunu
Arkadaşlar bu sorunu illaki benden başka yaşayan vardır diye umut ediyorum. Tivibu cihazını açınca çözünürlük 480p SD olarak açılıyor. 4K destekli televizyonumuz var ve HD paket kullanıyoruz. Her seferinde kumandadan tivibu ayarlarına girip çözünürlüğü 1080p ye çekmek zorunda kalıyorum ama gün boyu işyerinde olduğum için evde annem babam ayarlama yapamadığından 4k tv de çamur gibi yayın izliyolar. Ayarlar sıfırlanmasın diye cihazı fişten çekmeyelim dedik bu seferde gece bekleme moduna geçiyor ayarlar yine sıfırlanıyor. Ayarlarda kaydetme seçeneğide mevcut değil. HD pakete boşuna para veriyoruz resmen. 50 mbit vdsl internet var 4k televizyon var kendi kendine niçin 480p ye dönüyor cihaz bilen varmı ?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
3 yıl
4000 tl telefon önerisi
Arkadaşlar 4000 tl civarı telefon alıcam. Beğendiğim modeller A52 ve redmi note 10 pro. A52 nin plastik kasa olmasından, redmi note 10 pro nunda yazılımı kötü dendiği için çok arada kaldım. Sizin düşünceleriniz ve önerileriniz neler?
A
3 yıl
Arkadaşlar diyete başladım yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar herkese merhaba. Yaklaşık 1 aydır kendimce diyet yapmaya çalışıyorum. Kilom 78 boy 174. Fiziki olarak zayıf olsamda göbek benden önde gidiyor maalesef. 1 ay önce 81 kiloydum yaklaşık 3 kilo verdim. Sabahları karnım çok acıkmadığı için bir iki tane kuru incir atıyorum ağzıma öğlene kadar birşey yemiyorum. Öğlen ise bir bardak çorba, yanında 100 gr sade yoğurt yiyorum bazen ilave olarak yanına haşlanmış konserve mısır veya ufak peynirli sandviç yiyorum. Gün boyu yaklaşık 2,5-3 lt su içiyorum ara ara kan şekerimi dengelemek için 2-3 tek kuru kayısı ya da yine 2-3 kare bitter çikolata yiyorum. Akşam ise evde ne yemek varsa ekmeksiz şekilde azar azar yiyorum.

Egzersize gelecek olursak işe her gün gidip gelirken yaklaşık 5 km normal tempoda bisiklet sürüyorum. Muhasebeci olduğum için tüm gün masa başındayım çok fazla hareket etmiyorum. Akşamları evde yemekten 2-3 saat sonra youtube deki hocaları izleyerek kendimce kardiyo yapıyorum tabi adamlar bir hareketi 30-40 saniye yapıyor ben ise 10-15 saniyede tıkanıyorum orası ayrı. Öyle ya da böyle 3 kilo verdim fakat sanki hiç kilo vermemişim gibi göbek hala aynı.

Nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar hiç spor yapmadım bu zamana kadar yardımcı olursanız sevinirim. Çok fazla bilgi kirliliği var.
A
4 yıl
Bu hat değerlerine göre en fazla kaç mbit alırım?
Arkadaşlar resimdeki hat değerlerine göre 24 mbit hız alabilirmiyim? < Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
Hat değerlerime göre 24 mbit alabilir miyim?
Arkadaşlar aşağıdaki hat değerlerine göre 24 mbit hız alabilirmiyim? Snr margin değeri biraz sınırda gibi duruyor. Senelerdir adsl kullandım ve snr margin değeri hep 6.0 db di. Hiç kopma olmadı. Şuan vdsl kullanıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
A
4 yıl
Hızlı şarj destekli powerbank önerisi
Arkadaşlar sony Xperia-XZ1 telefonum var qualcomm işlemcili quick charge 3.0 destekliyor. Hızlı şarj destekli ve powerbankı da hızlı şarj etmek için type c giriş ve çıkışı olan 10000 veya 20000 mah değerinde powerbank arıyorum. İlk tercihim xiaomi ydi fakat çok kaliteli ve uzun vadeli olacaklarını düşünmüyorum. Baseus, anker gibi markalar daha kaliteli. Önerilerinizi bekliyorum
A
4 yıl
2+1 ses sistemi önerisi
Arkadaşlar maksimum 400 tl ye kadar 2+1 ses sistemi arıyorum. Ağırlıklı olarak smart led tv de kullanıcam fazla ekonomik gücüm yok o yüzden 5+1 lere falan bakamıyorum. Kafamda logitech z213, z313 gibi modeller var nette zaten 2+1 çok seçenek yok. Şu an pc ye bağlı logitech s220 var 8-9 senedir kullanıyorum çokta memnunum önerilerinizi bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.