Y

Çavuş
29 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
8 yıl
Birden fazla videonun başına sonuna vidyo eklemek.
Beyler elimde birçok vidyo var ve bu vidyoların en başına ve en sonuna elimde bulunan diğer 2 açılış ve kapanış vidyolarını birleştirmek istiyorum.

bütün vidyolarla tektek uğraşmaktansa bir programla bütün vidyoların başına sona otomatik birleştirsek. varmı bilen yada fikri olan ?
Y
9 yıl
sony vgn z51xtg laptop açamadım.
merhaba. laptopu bir bölümüne kadar söktüm daha sonra sökemedim yarıda kaldım. Kırılacak diye korkuyorum 2 gündür bakıyorum defalarca ama bulamadım nasıl açacağımı daha önce farklı farklı laptoplar açmıştım tecrübem de var sayılır. sağda ve solda hoparlörler var onların arkasındaki yuvarlak kısımlar sorunlu birşekilde bağlı ama vida yok. çentik olsa çok zorladım ama çıkmadı birşey.

daha önce açan yada bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun. internetten de bulamadım nasıl söküleceğini. hdd sökme var ama ben onu zaten hallettim.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Y
11 yıl
AMD turion ultra - N veya T olması
elimde AMD turion ultra zm-82 model işlemci var.
ama bu işlemcim şuanda çalışmıyor yenisini alacağım.

aynı model işlemciler buldum ama işlemcinin sağ alt köşesinde N veya T yazıyor bunların arasındaki fark nedir. Bendeki N yazıyor eğer T yazan bir işlemci alıp koysam çalışırmı


< Resime gitmek için tıklayın >
Y
11 yıl
Almanya da notebook alınacak yerler?
Almanyada tavsiye edebileceğiniz laptop alabileceğim teknoloji marketi olarak nereler var?
SAMSUNG NP550P5C-S04TR bu notebooku kullanan var mı, gözüme bunu kestirdim
Y
18 yıl
FSO ve ABsolutepage
s.a.

fso ile listeleme yaparken absolutepage ozelliğini kullanmaya çalışıyorum
yani 10 tane listelicem gerisi diger sayfada olucak
yapamadım bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.