T

Yüzbaşı
10 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
125 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
ALIEXPRESS TAKİPSİZ ÜRÜNLERİN GELİP GELMEMESİ HK.
Arkadaşlar merhaba. Şu son geçtiğimiz vergilendirme kanunundan itibaren satın almış olduğum hiçbir takipsiz kargo tarafıma getirilmedi. Üzerinden zaman geçti satıcıya dispute açarak paramı iade aldım. Siz de böyle olaylar yaşadınız mı? PTT sanki takipsizleri hiç getirmiyor artık.
T
6 yıl
FORUMDAKİ ERGEN SAYISININ ARTMASI VE AÇILAN KONULARIN KALİTESİZLİĞİ
Siz de farkettiniz mi bu durumu? Neredeyse hergün bu foruma girerim ama son 2 senedir yaş ortalaması acayip düştü. Zamanında bilgi kaynağı olarak kullandığım, bildiğim çoğu şeyi buradan öğrendiğim, kendimi geliştirebilmeme katkıda bulunan forumda son 2 senedir hergün siyasi çatışmalar, sınav tartışmaları okumaktan gına geldi. Hele öne çıkan konulardaki konuların kalitesizliği ve esprilerin yerlerde gezmesinden bahsetmiyorum bile resmen ergenler basmış forumu. Zamanında ne güzel teknoloji konuları açılır sıcak fırsatlara üye olmayan alınmasın der CSB hikayeler yazılırdı. Şuan mumla arıyorum resmen

Edit: Başlık yanlış anlaşılmasın lütfen ergenlerle alıp verememezliğim bulunmamakta. Sadece yaş düştükçe seviye neden giderek daha hızlı bir şekilde düşüyor bunu tartışmak için açılmış bir konudur. Siyasetle konunun yakından uzaktan alakası yoktur.
T
8 yıl
Bilişimport Dell Laptop Sorunsalı Anlayanlar İçeri Buyursun
8 eylül 2015 tarihinde bilişimport sitesinden laptop satın aldım. ""DELL INSPIRON Notebook i5-5200U 4GB 500GB 15.6" VGA 2GB DOS 3543-B20F45C Notebook"" siparişlerim sayfasında bu yazıyor.

Sorun 1: Ben de laptopu İnspiron 3543 olarak biliyorum ubuntu olarak geldi evet sorun yok hala windows'a çevirdim driver falan yükledim. Sıkıntısızdı sadece donanımsal bir sıkıntım vardı ona ikinci bölümde geleyim. Neyse geçen wifidan atmaya başladı bağlantı kopuyordu ki hala bu sorunu çözemedim windows 10!! Driver yüklemek istedim, normalde manuel yapardım bu işlemi ama bu sefer Dell System Detected yükledim otomatik bulsun diye beni İnspiron 3542 sayfasına atıyor onun driverlerı uyuyor genel olarak tamamı değil bios güncellemesi vardı 3542 gördüğü için denedim yüklenmedi çünkü laptopun driverlar 3542 bios 3543 uyumlu ve 3543 biosunu indirdim sorunsuz güncelledi Öncelikle bu bir sorun teşkil eder mi?

Sorun 2: Laptop geldiği günden beri sol hoparlöründen sesler tize çıktıkça cızırtı geliyor biraz bozuluyor ses ve laptopun genel anlamda sesi çok az çıkıyor sıradan bir laptoptan da daha az (evde 4 tane laptop var en kötüsünün 2 kat fazla sesi çıkıyor test ettim). Bunu garantiye yollayarak çözebilrim fakat sesin az çıkması olayını çözebilir miyim?

Sorun3: Ekranda çok çok dikkatli bakıldığında 2mm kadar bir solukluk var beyaz gri gibi renklerde farkediliyor ama rahatsız etmedi beni hiç şimdiye kadar sizce ekran problemini de belirtmeli miyim garantiye ileride sıkıntıya yol açabilir mi?


Ve son olarak 4 gb ram takviyesi yapmak istiyorum üzerinde;

http://www.amazon.com/Hynix-PC3-12800-DDR3-1600-PC3L-12800S-11-13-B4-HMT451S6BFR8A-PB/dp/B00YHF569E

bu ram var. Önerileriniz nelerdir?
Belirtmek de isterim çok memnunum laptoptan fakat bu sorunlar da kafamı kurcalıyor :)
Şimdiden Teşekkürler
T
9 yıl
şu laptop nasıl sizce yorumlar mısınız?
arkadaşlar laptop alacağım peder bey 1500 limit verdi baktım ocak şubatta 1600 1700 olan asusun gtx850mli model uçmuş fiyat olarak. şimdi ikinci el olarak buldum bunu hem bizimkilere yük olmayayım bütçe kısıtlı biraz ben max 1250gibi bişey düşündüm oyun arada belki oynarım belki oynamam o da fifa pes nfs gibi oyunlar olur bana film izletir müzik dinletir zaten sony tercihimdir ama malum fiyatlar yüksek ki sony yok piyasada tasarımı çok hoşuma gidiyor kredi kartıyla alıcam bi yorumlarınızı alabilir miyim f/p olarak nasıl sizce?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-sony-kalite-plusguven-224564799/detay/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.