D

Teğmen
27 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 ay
Diablo 4 game pass versiyonu geforce now\u0027da oynanabilecek mi?
Bugün akşam 20:00 da diablo 4 gamepasse geliyor, aynı zamanda bugün geforce now kütüphanesine yeni oyunları ekleyecek. Aklıma takılan şey şu; Diablo 4'ün steam versiyonu geforce nowda oynanabiliyor. Peki gamepass versiyonu da bu akşam oynanabilecek mi? Benim beklentim oynanabilmesi yönünde ama bu konuda araştırma yaptığımda net bi bilgi bulamadım. Sizlerin bir bilgisi var mıdır? Boşuna mı heyecan yapıyorum yoksa.
D
11 yıl
Dota 2 Diretide varmı
Dota 2 de diretide gelcekmi bu sene adamlar getirmemişti baya söven oldu adamlara şimdide valve özür yazısı yayımladı gelcek falan yazıyorda ingilizcem fazla yetmiyor çevirmeye hepsini google translateninde hali ortada Geleceği doğrumu yani gelirse herkes girebiliyor dimi evente?
D
11 yıl
Photoshop speedpainting hakkında bir soru
Merhabalar arkadaşlar bu sıralar photoshopda resim yapmaya merak saldım fakat aklıma takılan bir olay oldu oda resmi çizdim diyelim ve boyama kısmına geçiyorum izledigim speed painting videolarinda adamlar aynı rengin tonlarını yaparken yada başka rengin üstüne başka bir renk eklerken kullandıkları firçalar sanki o 2 rengi birbirine yediriyor ve kariştiriyor gibi bu nasıl yapılıyor yanı sanki kagida karakalemle resim çizergibi yapiyorlar ne demek istedigimi daha iyi anlamanız için örnek resimler:
Benim boyadigim:
http://k1307.hizliresim.com/1c/z/qz5nd.jpg

Adamın boyadigi benim boyadigimin renklerinin birbirine yedirilmiş hali yani:
http://j1307.hizliresim.com/1c/z/qz5qp.jpg

Yani demek istedigim photoshopdan fazla anlamıyorum ve renkleri birbirine yedirmek-kariştirmak için bir tool,fırça vb. bişi kullanıyor adamalar bende bunun nasıl oldugunu çözemedim bu nasıl oluyor karakalem çizmesi bile daha basit eminim bir kolay yolu vardır :D
D
11 yıl
GAME DEV TYCOON hakkında soru
Merhaba arkadaşlar 2-3 gündür game dev tycoon oynuyorum baya ilereledim oyunda fakat bir yerde takıldım takıldıgım nokta ; 3. yere geçtim öğrendimki yanımdaki elemanların becerilerine göre sınıf ayrımı/iş bölümü yapabiliyorum yani mesela birisini grafiker başkasını sesten sorumlu eleman falan diye ama 2 kişiyi kafamdakı işi yaptirmaya puan yetmiyordu bende kovdum becerileri yeten 2 yeni eleman aldım fakat elemanlarda iş bölümü ekranı gözükmüyor lvller 5 filan acaba 8-9 mu yapmam lazım yani lvlimi yetmiyor yoksa kıdemlimi değiller ekstra research filanmi biriktirmek lazım onlar için ne yapsam onlardada iş bölümü ekranı gözükür nasıl yapabilirim oyunu oynayan ve bilen birisi yardim ederse çok mutlu olurum acilll!
D
11 yıl
Gif hakkında bir soru !
Merhaba arkadaşlar ben gom playerden gif yaptım fakat gife yazı eklemek istiyorum yaklasık 250 kare fotograftan olusuyor bence biraz uzun ki photoshop a birden resimleri kopyalayıp attığımda üst üste resimler olarak deyil ayrı ayrı sayfalar olarak açıyor ve o sayfaları birleştiremiyorum (kullanmayı tam bilmiyorum) aradığım soyle bir program ben bu resimleri aticağim hepsini birden o kendisi attığım sıraya gore yan yana dizecek bende istediğim kareye yazı yazacağım boyle bir program önerecek olan varmı?
D
11 yıl
Dirt 3 Gymkhana ve farklı harıtalar
Merhaba arkadaşlar son günlerde dirt 3 oynamaya başladım fakat aklıma takılan şey videolarda herkeste Gymkhana nın Monster arabası var ve değişik drift haritaları fln var acaba bunlar bendede oyunun ilerleyen bölümlerindemi açılcak yoksa özel para ile flnmi alınıyor?
D
11 yıl
Fıfa 13 pc frikik
Arkadaslar merhabalar fifa 13 ü pc den oynuyorum ama frikik olayını anlamadım yani teki vurar gibi yapıpda diğer adamla nasıl vurcaz onu anlamadım tab la adamları topluyorum fakat sonrasında o dediğimi yapamıyorum nasıl yapcaz?
D
11 yıl
Dead island kasma
Arkadaşlar merhaba dead islandı onceden oynuyordum ve en düşük ayarlarda bile kasıyordu sonradan patch mi ne bisi bulmustum ve kasmasını gidermistim uzun zaman sonra oyunu tekrar kurdum ama kasıyor eskiden tam olarak nasıl önlediğimi hatırlamıyorum 2 ihtimal var ya patch cektirdim yada setting dosyasını bulup 1 leri fln 0 yaptım ama dosyayıda bulamadım simdi yardım ederseniz sevinirim
D
11 yıl
FIFA 13 KARAKTER TAKIM DEİŞTİRME
Merhaba arkadaşlar fifa 13 de favori futbolcumun mevcut olduğu takımdan alıpta isdediğim takıma herhangi bir oyuncu yerine nasıl koyabilirim?
mesela ronaldinho yu alıp barselonaya koymak gibi?
D
11 yıl
Fıfa 13 de inanılmaz hareketler nasıl yapılır?
Arkadaşlar fifa 13 de inanılmaz hareketler nasıl yapılır tuş kombinasyonları nelerdir nereden ögrenebiliriz ?
http://www.sporxtv.com/futbol/dunya/fifa-13de-inanilmaz-hareketler-yapmakSXTVQ41205SXQ

not: klavye kullanıyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.