B

Yüzbaşı
21 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Yarın okullar tatilmi?
Sa arkadaşlar...
Yarın yas ilan edilmiş...
Liseler tatil diyor arkadaşlar.

Acaba doğrumu...
B
11 yıl
Revolver Silah Hakkında Bilgi Lütfen!
Temiz bakılmasına karşın, yıpranan silah önceden cilaya ve bakıma sokuldugundan üstündeki yazı ve şekiller silinmişdir.

Silah model olarak nagant a benzemesine karşın nette araştırmalarıma ragmen birebir aynı modeline raslayamadım.

Sizden ricam, silah konusunda deneyimli, bilgili ustalardan şekil, tip, görüntü, malzeme ve diğer detaylarına bakarakdan bu silahın modeli, yapım tarihi ve hangi ülkede üretildiği hakkında bilgi vermesi.

Size yardımcı olması açısından en net çekilmiş resimlerini ekliyorum,

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürederim,


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
B
14 yıl
istanbula misket büyüklüğünde dolu yağdı
10 dakika önce istanbulda güneşli bir hava varken
aniden gökgürültüsü ile birlikte misket büyüklüğündeki dolu yağışı başladı.
istanbulluların böyle bir olaya şahit olduklarını sanmıyorum...

Allah açık havada olanların yardımcısı olsun.

yer okmeydanı.
B
14 yıl
sony ht ss 1000 sisteme hangi dvd gider?
sony ht ss 1000 5+1 ses sistemim var...
bu ses sistemine nasıl yada hangi dvd yi almam lazım...

önerilerinizi bekliyorum.
B
15 yıl
Müşteriye Sunum Yapmak...
sa arkadaşlar...

web sitesi için, hazırladığım tasarımları, hazır şablonları yada template leri müşterilerime Dizüstü bilgisayarda sunum yaparak tanıtmak istiyorum.

sunumumu ne şekilde hazırlamalıyım?
Hangi programlardan faydalanabilirim?

bu konularda önerilerinize ihtiyacım var.

photoshopu iyi, flash ıda ortalama olarak biliyorum. (bana yeter.)
sizler sunumunuzu nasıl sunuyorsunuz ne şekilde...
yada fikirleriniz nelerdir...

öneri ve fikirlerinizi ve yaptığınız sunumları paylaşırsanız memnun olurum...
B
16 yıl
iPhone 3G ile neler yapamazsınız?
< Resime gitmek için tıklayın >

iPhone 3G ile neler yapamazsınız?
Apple'ın yeni nesil mobil iletişim cihazı iPhone çılgınlığı nihayet Türkiye'de...



Sahip olunması bir prestij göstergesi haline gelen ülkemiz için pahalı bu oyuncağın hep iyi taraflarını okudunuz. Şimdi eğri oturup doğru konuşacağız. İşte iPhone ile yapamayacağınız şeyler!

# iPhone'a Apple'ın izin vermediği uygulamaları yükleyemezsiniz. Yükleseniz bile Apple cebinizdeki iPhone'dan o yazılımı ne kadar para ödemiş olursanız olun siler atar.

# iTunes yazılımını kullanmadan iPhone'a müzik yükleyemezsiniz. iPhone'a yasal olarak sadece iTunes'un müzik marketinden satın aldığınız müzikleri yükleyebilirsiniz.

# iTunes'tan müzik satın alabilmek için ABD'den alınmış bir kredi kartı kullanmak zorundasınız. Türkiye'den alınan kredi kartları ile müzik albümü satın alamazsınız.

# Pili bozulduğunda pilini çıkarıp, yerine yenisini takamazsınız. Çünkü iPhone'da piller cihaza sabitlenmiş durumda. Apple, pil yerine iPhone'u değiştirmenizi öneriyor.

# iPhone'la Türkiye'de üçüncü nesil mobil iletişim (3G) hızında internete bağlanamazsınız. Bu kez kusur iPhone'da değil. iPhone'da 3G var ama Türkiye'de yok.

# iPhone'u garanti kapsamı dışına çıkaracak müdahaleler yaptırmadan Türkçe bir menü ile kullanamazsınız. Çünkü Türkiye'de satılan iPhone'lardaki menüler İngilizce.

# Bluetooth'la başka bir cep telefonu ya da bilgisayara dosya aktarımı yapamazsınız. iPhone'un 'bluetooth' özelliğini sadece 'bluetooth' kulaklıkla kullanabilirsiniz.

# Vodafone'dan alacağınız iPhone 3G'yi başka bir operatörün SIM kartıyla kullanamazsınız. Turkcell'den aldığınız ürünleri ise önce Turkcell'de aktivasyon yaptırmak şartıyla istediğiniz operatörde kullanabilirsiniz.

# iPhone'u garanti kapsamı dışına çıkaracak kırma işlemini yaptırıp, üçüncü parti bir yazılım kullanmadan MMS (multimedya mesaj) gönderemezsiniz.

# Teknolojinin temel kavramlarından biri olan 'Kopyala-Yapıştır'ı dolarlar saydığınız iPhone'da yapamazsınız. Her şeyi, örneğin şifre tekrarlarını defalarca yazmak zorundasınız.

# İnternet sayfalarını dolaşırken, Flash'la hazırlanmış bölümleri göremezsiniz. Çünkü iPhone'daki Safari adlı web tarayıcısı Flash'ı hala desteklemiyor.

alıntıdır. samanyoluhaber
B
16 yıl
Birde bunlara bakın. balık ve...?
B
16 yıl
Google Chrome (Google nin web tarayıcısı)
< Resime gitmek için tıklayın >

İşte Internet Explorer'ın yeni rakibi
Dünyanın önde gelen arama motoru Google, internet tarayıcı pazarına "Chrome" adını verdiği programı ile giriyor.

Google yeni web tarayıcısının prototipini bugün kullanıma sokacak. Google yetkililerinin arama motorunun resmi bloğundan yaptıkları açıklamaya göre, "Google Chrome" adı verilen ve Windows kullanıcılarının yararlanabileceği yeni tarayıcının Beta versiyonu bugün deneme amaçlı olarak kullanılacak. Yetkililer, 100'den fazla ülkede başlatılacak deneme versiyonu ile bu konuda daha geniş bir tartışma açmayı hedeflediklerini söyledi.

Google'ın ürün yönetim müdür yardımcısı Sundar Pichai, Google'ın bu hizmetinin "web"de yeniliği teşvik etmek amacını da taşıdığını duyurdu.

Arama motorunun yöneticileri, "İhtiyacımız olan sadece bir tarayıcı değil, aynı zamanda web sayfaları ve uygulamalar için de modern bir platform. Yapmaya çalıştığımız da bu" ifadesini kullandı.

"Google Chrome" daha iyi bir hız ve yanıt verme kapasitesiyle ve "dolandırıcı sitelere" karşı da daha güçlü bir güvenlikle hizmet vermeyi hedefliyor.

Internet Explorer adıyla dünyada en çok kullanılan web tarayıcısının sahibi Microsoft, pazardaki bu hakimiyeti yüzünden sürekli mahkemelerde kendini savunmak durumunda kalıyordu. Önce ünlü arama motoruyla piyasaya hakim olan Google'ın yeni web tarayıcısı, bu alanda Microsoft'un karşısına çıkan rakiplerden sadece biri.
kaynak:http://www.samanyoluhaber.com

indirmek için tıkla
B
16 yıl
ayakkabı bağlama sanatı...
ayakkabı bağcıklarıyla ilgili bir site...
belki sizde denemek istersiniz....


http://www.popgive.com/2008/06/few-diferent-ways-to-tie-your-sneakers.html
B
16 yıl
edit : dsmart şifrelendi silinebilir.
şilinsin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.