L

Yüzbaşı
15 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
445 (Bu ay: 7)
Gönderiler Hakkında
L
2 ay
Bunlara öyle bir çakalim ki
Valla padişah da dururmu yapıştırmış cevabı .

İyi yapistiriyorlar fakire ,valla helal olsun.
3 gün önce değişen faiz 15 de 4 olacakken yahu 5 yapalım ne olacak ,zaten cakilmayi seven millet demişler.
Devamkee



< Resime gitmek için tıklayın >
L
3 ay
Deprem konuşmak yasaklandı!Tarihe not dusersiniz .
Malatya Valiliğinin oluru ile Valilik ve Kaymakamlık makamının uygun göreceği etkinlikler ile 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde vefat eden vatandaşlarımızı anma amaçlı yapılacak etkinlikler, kamu kurum ve kuruluşlarının, düzenleyeceği, resmi bayram, resmi anma ve kutlamalar, spor faaliyetleri, bilimsel, ticari ve` ekonomik amaçlarla yapılan etkinlik ve toplantılar hariç olmak üzere, yapılması muhtemel her türlü eylem, etkinlikler ile belirtilen konuların devamı niteliğinde (toplanma, yürüyüş, basın açıklaması, oturma eylemi, araç konvoyu, her türlü karşılama, uğurlama, açık ve kapalı yer toplantısı, açlık grevi, miting, stant açma, çadır kurma, bildiri ve broşür dağıtma, afiş ile pankart asma, imza kampanyası düzenleme gibi) her türlü açık ve kapalı alanlardaki eylem ve etkinlikler ile bu eyleme destek vermek amacıyla gelen araçların ve şahısların ilimiz sınırları girişlerinin 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/A ve 11/C maddeleri gereğince engellenmesi, ayrıca 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Kanununun 17. ve 19. maddeleri hükmü gereğince belirtilen konuların devamı niteliğindeki her türlü eylem, etkinliklerin Malatya İl Geneli (tüm dış ilçelerin tamamı polis ve jandarma sorumluluk bölgesi dahil) 05.02.2024 Pazartesi günü saat 00.01'den 07.02.2024 Çarşamba günü saat 23.59'a kadar 3 gün süre ile yasaklanmasına karar verilmiştir."

Malatyalı ve tüm depremzede arkadaşlar için biz elimizden geleni yapıyoruz.Bu doğal afetin sağcısı solcusu ,dini imanı olmadığını biz anladık.Sizde iyi anlayın.
L
11 ay
TR de tek Samsung S20 fiyat dip.7999tl
Telefon turkiyede ki en temiz, telefonlardan biridir.Bu kadar iyi özellikli telefon her zaman denk gelmez.
8k vide kayıt yapabilen ve 30x zoom özelliği olan iyi kameralara sahiptir.
Multimedya telefonudur. Oyun oynanacak bir telefon değil.Daha çok profesyonel çekimler yapabileceğiniz narin ve şık bir telefondur.
Telefonumun on ve arka ,çerçeve vs hiç bir yerinde kılcal çizik deforme darbe vs yoktur.0 kadar temiz ve orjinaldir.
Faturası kutusu ve orijinal samsung şarj başlığı ve kablosu ile verilecektir .
Ahize mikrofon WiFi bağlantı vs gibi hiç bir sorunu yoktur.ekran sorunları yoktur fabrikadan çıktığı gibi hatasizdir.
Fiyat 7999tl
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
L
geçen yıl
Deprem sebebiyle işçiler artık işsiz.(Hukukcu yada avukat lütfen baksın)
Konuya nereden başlasam bilemiyorum.

Şimdi deprem sebebiyle insanların evleri oturulmayacak sekilde yıkıldı ,hasar aldı.Bir sürü insan sağda solda ,arabada akrabada yatıyor.İnsani ihtiyacların çogunu karsılayamıyor.
Biraz önce deprem bölgesinde olan bir kardesim aradı.Evleri hasarlı oturulcak durumda değil.

Fabrika kolonları patlak korku ve endişe ile çalışmak istemiyor(lar).İddasına göre hafif hasarlı raporu alınarak fabrika tekrar açılmış.İddaa olup olmaması önemli değil.Sıkıntı calısan iscilerin işden sonra kafayı sokacak yerleri yok.

Şimdi gelelim işin asıl yerine.

OHAL ilan edilen illerde her türlü iş sözleşmesi, OHAL süresince; ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan haller dışında işveren tarafından feshedilemeyecek maddesi.Sanırım açık ve net.

İş veren diyor ki çalısmaya gelin.İşçiler diyor ki ne yapacagız imkanı yok.Ailelerimiz öldü.Evimiz yıkıldı.

İşveren diyorki o zaman sizi İş Kanunu'nun 25/II maddesine göre, işçinin ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan davranışları haklı nedenle işten cıkarıyorum diyor.

Şimdi bu adamlar tazminatsız ve parasız şekilde dışarı atıldı.Bunun vicdani tarafını gectim.Konu hakkında bilgi sahibi olan yok.Bu adamlar ne yapacak.Bunun gibi konularla internette bir sürü haber var.Bu sadece bir firma.Düşünsenize bunun gibi kaç tane var? Devlet diyor ki iş yeriniz hasarlı ise calısmak istemiyorsanız size 133.44tl günlük işssizlik ödeneği verelim diyor(İş yeri hasarlı olacak bunu kanıtlayacaksınız)Şimdi iş yeri az hasarlı diye bu ödeneği vermiyor.

Allah için şu olay basınıza gelse ne yaparsınız.Kış günü dısarıda evsiz kaldınız.Paranız yok.Aileniz ,eviniz yok.

Şimdi hukukcu arkadaslara soruyorum bu insanlar ne yapacak?

Ben arastırdım bulamadım.Varsa bir yolunu bilen yorumda paylaşsın .
L
geçen yıl
Herkes Star tv yi açsın
Yardım kampanyasında bulunan herkese teşekkürler.

Siyaseten konuşma yapan merkez bankası baskanı 30 milyar tl yardımda bulundu.

Helal olsun baskana 30 milyar tl yi cebinden tak diye verdi.

30 milyar tl.

Varlıkları bir armağan.İyiki varsınız.Gönlünden koptu.İnşallah yardımı yerini bulur.
L
2 yıl
Hastahanede randevu yok!
Dis agrisi sebebiyle 1 aydır randevu alamıyorum.15 gündür her gün 182 arıyorum.Randevu yok .Mhrs uygulamasından alarm oluşturuyoruz yine yok.
Normal bir çürük olsa vs vereceğim 1000 lira umurumda değilde. Kaplamaların altı 4 dış icin değişmesi lazım.8 seneyi geçmiş hava alıyor 20000 lira tutuyor.
Arkadaş zaten ayın sonunu getirmek icin koltukları kemirmeye başladık.Esek gibi sigorta parası ödediğimiz kurumdan hizmet alamiyoruz.
Geçen bir forum ahalisi yazmıştı. Randevu aldım 2023 verdiler diye.
Doktorlara yapılan zulmün, yanlış yönetimin cezasını halk çekiyor.
Aylık çatır çatır kestiğin sigorta parasının karşılığını verme,sigortası olmayana zorla gss ittir.Karşılığında koca bir hiç.
Abarttigimi düşünen zavallı varsa mhrs uygulamasından Eskişehir dış hastanesine randevu alsın .Buraya gelip özür dileyeyim.
Ülkeyi komple batirdiginiz icin helal olsun.Yunan gelse bu kadar bu işi beceremezdi sanırım.
Allah garibanın hastaların yanında olsun.Millet nasıl yaşıyor anlam veremiyorum.
L
2 yıl
.
.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.