-

Yüzbaşı
06 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
-
5 yıl
Bilecikte okumak ?
Bozüyük msyo dış ticaret bölümü çıktı arkadaşlar
Sizce dış ticaret okunacak bir bölüm mü ?
Ayrıca bozüyükte apart vs var mı acaba bilgisi olan var mı ?
-
7 yıl
Orjinal Teybe Tesisat
Öncelikle aracım Honda Civic 2005 Hatchback modeli. Ben bu araca tesisat yapmak istediğimden JBL GTO 5355 5 kanallı amfi, JBL 1000 watt Subwoofer satın aldım. Gerekli kablo ve deck dönüştürücüyü internetten satın alarak arkadaş vasıtasıyla bir tuningcinin yolunu tuttum. Adam teyp orjinal olduğu için bağlayamayacağını söyledi, belli ki işten anlamayan birisiydi. Youtubeden birşeyler izleyerek teybe deck dönüştürücüyü bir şekilde bağladı ve 3 4 saat sürdü bu tesisat montajı. Şuan istediğim sesi alamıyorum bass güzel bir şekilde vurmuyor. Son sese verdiğimde çok boğuk ve cızırtı yapıyor. Belli ki montajında bir problem var. Tekrardan gidip kontrol ettirmek istiyorum. Ayrıyeten düzeltmesi gereken bir şey var mı ? Ne yapmalıyım ?
-
7 yıl
MC Donalds\u0027da Part Time çalışmak.
Mc donalds veya burger king gibi yerlerde part time çalışmak istesem boş günlerime göre mi belirleniyor yoksa onlar tarafından mı belirleniyor çalışılacak günler ? Önceden çalışan varsa yardımcı olabilir mi ?
-
8 yıl
Mayıs sonu denize girilir mi ?
19-20 mayıs gibi karadenize girilir mi ? Soğuk mudur?
-
8 yıl
İphone SE mi ? İphone 6 mı ?
Bu saatten sonra iphone 6 alınırsa 3 sene civarı iş görür mü ? Iphone SE'nin ekranı ufak olduğu için pek sıcak bakamadım. İphone 6 kullanıcıları olumlu olumsuz yorum yaparlarsa sevinirim. :)
-
8 yıl
Telefona Virüs Bulaştı
İnternetten apk yükleyecektim, dikkatsizliğime geldi farklı bişey yüklenmiş. Telefon Kendi kendine kapanıp açılıyor ve birşeyler yüklüyor arkaplanda. Virüsün adı PornClub virüsü sanırım. 2 Kez hard reset attım telefona fakat hala silinmedi virüs. Sanırım sistem dosyalarına işledi. Stock rom atmak işe yarar mı ? Rootlamadan stock rom atılabilir mi ? Kolay bir işlem mi, Brick olma riski var mı ? Bu arada telefon Note 2.
-
9 yıl
.
.
-
9 yıl
WHATSAPP GRUBU AYAĞINIZA GELDİ
Her türlü konuda tartışmak, eğlenmek ve yardımlaşmak amaçlı aile tadında grubumuza alım yapılacaktır. İlgilenenler pm atabilir.
-
9 yıl
Whatsapp Kişi Alımı
Whatsapp grubumuza gelmek isteyen varsa pm olarak numara atabilirsiniz.
-
9 yıl
Ayak bileğimi kırdım
25 gün önce falan ayak bileğim Kırıldı 2 yerden ameliyatla vida ve tel taktılar. Doktor büyüme plağımın kırıldığını söyledi Ayağım sizce kısa falan kalır mı aşırı canımı sıkıyor bunu düşünmek. Eski haline döner mi Yaşım 15.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.