S

Teğmen
04 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Yüksek seste boğulma hk yardım
Öncelikle herkese selamlar.
Aracımda pioneer ana ünite, ön kapılarda pioneer 172ci, arkada ise yine pioneer 550 watt oval hoparlör var. Ayrıca Edison 950w amfi var. Sadece ovaller bağlı. Hoparlörleri 1 ay kadar sorunsuz kullandım. Amfiyi söktüm, araç akü değiştirdi, sonra amfiyi tekrar bağladım. Bass vurduğunda boğuk bir ses çıkıyor. Güç kesme veya patlak hoparlör gibi değil ama. Ve 4 hoparlörlerde de var bu durum. Yani sadece amfi bağlantısında olsa ön kapılar sağlam olurdu. Sıkıntı ne olabilir? Herkese teşekkürler.
S
8 yıl
yüksek km araç satışı focus dizel içerir
ilandak araç bana ait fakat km yüksek diye satmakta zorlanıyorum bi yardımcı olun banada sataım aracı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-boyasiz-firsat-araci-30-ocak-son-gun-264256762/detay/
S
9 yıl
Arabam çalışmıyor! Kafayı yiyeceğim
Arkadaşlar, abiler, kardeşler herkese selam evvela.
'97 model Kia Clarus aracım var. 2.0 16v 133hp DOHC motorlu. Araç naz mı yapıyor, kendinden mi soğutmaya çalışıyor anlamıyorum ama pazartesi günleri çalışmıyor. Pazartesi sabah marş basıyorum, marş basıyor ama araba çalışmıyor. Özellikle pazartesi sabah yapıyor bunu, akşam okuldan geldiğimde basıyorum sorun yok. Salı günleri keza yine sorun yok. Belki kandırabilirim diye bir pazartesi sabahı kaputu açıp "Bugün salıı, çalış!" diye bağırdım. O günden beri artık hiç çalışmıyor deneye deneye aküyü bitirdim sanırım. Şu an kapıda kuzu kuzu yatıyor. Araç Atiker LPG'li. Benzinde ve LPG'de ayrı ayrı çalıştırmayı denedim. Yarım kontak açtığım da benzin pompası çalışıyor, sesini duyuyorum. Ama ne benzinde, ne LPG'de araç çalışmıyor. Pazartesi günü aracı sanayiye çektireceğim. Sorun ne olabilir? Akü yetersiz mi kaldı acaba yoksa ateşleme ile ilgili bir sorun mu var? Bu sorunlar bir kez oldu mu sürekli olmaz mı, benim araba son pazartesi haricinde, sadece pazartesileri çalışmazdı

Yardımlarınız için teşekkürler..
S
10 yıl
Aranıyor l Ucuz yollu hoparlör
Herkese selamlar. Elimde teyp amfi ve bass var. Bana öğrenci işi, baya ucuz yollu, mümkünse amfiye girecek oval ve 13-16 cm hoparlör lazım. Biliyorum hem amfiye uygun hem ucuz yollu bişey bulmak zor ama malum öğrencilik.. :D Kıyıda köşede kullanmadığınız cihazlar falan olursa diye yazdım, teşekkürler
S
11 yıl
S3 Mini de ki tuhaf şarj sorunu
Selamlar.
Cihazımı şarja takıyorum, dolduğunda cihazı çıkartıyorum (veya dolmadan). Telefon halen şarj oluyor diyor (ve ya batarya dolu) ve bir kereden %100 görünen şarj %50ye %60a falan düşüyor. Sonra da şarja taktığında şarj olmuyor (hiç tepki vermiyor.) Bataryayı söküp taktığım zaman tekrardan şarj alıyor fakat bir seferlik. Adaptörü söküp taktım mı aynı sorun devam ediyor.
Farklı adaptörler ile denedim, yazılım en güncel yazılımdı, fabrika ayarlarına döndüm, başka priz denedim, usb ile denedim.. Sonuç aynı değişen hiç bir şey yok. Şarj yuvasını diş fırçası ile temizledim. Yine bir işe yaramadı. Donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum muhtemelen yazılım ile ilgili bir sıkıntı var ama çözemedim. Garantiye göndermek istemiyorum çünkü yedek telefonum yok. Çözüm için yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler.
S
12 yıl
W202 C 180 hakkında
Arkadaşlar merhaba. W202 C 180 hakkında bilgi istiyorum, 93 model bir araç buldum. Sunroof'lu, otomatik vitesli ve deri koltuklu. Bu aracı almak istiyorum, 15.000e anlaştık adamla ama aklımda bir kaç soru var, daha önce babam E ve S serileri Mercedes kullanmıştı ama C serisi hiç kullanmadık. Bu aracın yakıtı beni düşündürüyor, baktığım araca hiç LPG takılmamış ama ben LPG'ye karşı biri değilim muhtemelen takıcam. Ortalama ne kadar yakar? Performansı nasıldır ve otomatik vitesinden dolayı bir sorun yaşar mıyım? Yol tutuşu nasıldır bu araçların? Kısacası bu kasayı bilenlerden yorum bekliyorum.. Teşekkürler
S
12 yıl
Safrane Kullanım Klavuzu
Forumda ki istek üzerine '93 model 2.0 Safrane aracımın kullanım klavuzunu çoğaltıp isteyene gönderme kararı aldım.

Bugün kırtasiyeden fiyat aldım, kitap şeklinde yapacak. 48 TL oluyormuş. Eğer isteyen varsa, Adını-Soyadını-Adresini-Cep Telini ve hangi kargoyla almak istediğini P.M. atabilir. (Aras ve Yurtiçi Kargo ile gönderebilirim.) Attığınız P.M.ye cevap olarak cep telefonumu ve hesap numaramı gönderecem. Parayı yatırdığınız gün içinde klavuzu kargoya vercem.
S
12 yıl
Facebook Kendi Yer Bildirimin
Ben mobilden kendi dükkanımda yer bildirimi vermek istiyorum ama "yerini bildir" dediğimde, dükkanımın adını aratıyorum, çıkmıyor.

Dükkanımın Facebook sayfası var. Nasıl kaydettirebilirim Facebook'a dükkanımı?
S
12 yıl
Satılık temiz Safrane
Araç babamın aracı, şehir dışı seyahatlere çıktığı için kullanıyordu ama işi bitince şehir içinde kullanabileceğimiz bir araçla takas etmek istiyoruz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-full-full-takasli-tertemiz-safrane-68252702/detay/

ilan numarası: 68252702
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.