C

Binbaşı
26 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme (?)
85 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
3000Tl laptop onerisi
Merhaba, 3000Tlyi kesinlikle gecmeyecek bir dizustu almayi planliyorum. 4GB ram yeterli sonradan 4GB daha eklemeyi dusunuyorum. Depolama da keza ayni sekilde. Sadece SSD veya HDD olacaksa DVD surucusunun yerine yine duruma gore SSD veya HDD ekleyebilirm. Onceligim islemci ve ekran kartinin kalitesi kisaca. Onerileriniz neler ?
C
6 yıl
1 haziran 2018 yurt dışından alışverişe %18 vergi
kaynak 1
kaynak 2

buradaki bilgiye göre yurt dışından her türlü ürün ve hizmet alımına %18 kdv uygulaması 1 haziran'da başlıyor. bireylere satıcılar (örneğin amazon) kdv uygulayacak. şirketler ise vergi no bildirirse alırken ödemeyecek ama sonradan kdv2 beyanı vererek ödeyecekler.

ülkede bir şeyler daha ne kadar ters gidebilir diye düşünürken sabah sabah karşılaştığım bu haberle bir kez daha oturup düşündüm. sürekli yurt dışından kitap alıyorum ki ülkede gerçekten kaynak sayısı kısıtlı, olan kaynaklar da çok pahalı. yurt dışından da çok ucuza gelmiyordu ama artık ülkeden daha pahalıya gelecek. öte yandan alım gücümüz de git gide azalıyor.

bu işin sonu nereye varacak, nasıl çözüm üretilecek bilmiyorum ama böyle gitmeyeceği kesin.
C
6 yıl
silinebilir
--
C
6 yıl
silinebilir
--
C
6 yıl
gümrüksüz alışverişin 22 euroya düşürülmesi
Ülkecek nasıl batarız, nasıl iş yapamaz hale geliriz resmen onu arıyoruz. Ben sürekli ülke dışından ürün getirtmem gereken bir iş yapıyorum, adamlar sürekli nasıl söğüşlerizin derdinde uğraşıyorlar. Çok garip.

Yine de umut veren işler de var Glocalzone bu çocuklar da Türk. Artık direkt onların sistemi kullanıyorum.
C
6 yıl
silinebilir
-----
C
6 yıl
Laptop Bluetooth bağlantısı
Eski bir Laptopum var. Bluetooth u yok ancak çalışırken Level U Pro kulaklığımı bilgisayara ve telefona aynı anda bağlamak istiyorum. Şu linkteki ürünü alsam işe yarar mı? Link:https://www.hepsiburada.com/microcase-mini-v4-0-usb-bluetooth-dongle-v4-0-bluetooth-adaptor-p-HBV000002R99G?magaza=Teknonova&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-diger.pla&gclid=EAIaIQobChMIqJ6m8sqb2QIVFLcbCh27FArnEAQYASABEgK_6_D_BwE ayrıca ses kaybı çok olur mu?
C
7 yıl
Izmirde kalacak yer
Izmirde 16 24 agustos arasi kalacak yere ihtiyacim var. Uygun fiyatli olsun, ekonomi uniye yakin olsun yeterli. Alternatif fikirlere de acigim
C
7 yıl
Sıfır ve sıfıra yakın kitaplar
Arkadaşlar evde bi sürü kitabım var çoğunu yarımladım bazılarını son anda aldım çözmedim vs ama içinde kötü kitap yok emin olun yayın denizi falan da vardı ama satmak hakaret olur düşüncesindeyim işte ürünler
YGS
2014 2015 2016 ygs merkez yayınları 3TL
LYS
Kimya palme 20 deneme:beşi çözülü 15i duruyor 5TL
Kimya Endemik 15 li deneme:dördü çözülü 5TL
Biyoloji palme 20 deneme: biyo çalışmadım duruyor çizik yok sıfır kitap 7TL
Biyoloji Palme B soru bankası: çiziksiz, aldım 3 ay rafta bekledi 12TL
Fizik 15 endemik deneme:6sı çözülü 5TL
Matematik apotemi 7li deneme:1 tane anca çözdüm son hafta aldığımdan, 7TL
Matematik Derece 7. 8. 9. ve 10. denemeler:5tl
Geometri Fen Bilimleri:biraz kurcaladım ama zor biraz 7TL
Karekök İddialısına LYS MF denemeleri 6lı: birini çözdüm (çok zor geldi bana dereceden daha zordu belkide) 10TL
Karekök son 1048 soru MF: az bişey mat çözdüm 30 40 soru kadar gerisi çiziksiz 10TL
Ayrıca
Finalin Kitapları:ikinci dönem finaldeki bi hocadan kimya kursu aldım ordan geldi
hepsi de çiziksiz kaynağım vardı kullanmadım hiç kağıtları biraz kalitesiz klasik
final kağıdı ama içinde çözülü 5 sayfa ancadır
12.Sınıf diyor ama ygs lys konuları hepsi de var
Bilgi bankası=Konu Anlatımlı demek oluyor gerisi de soru bankası
Fiyat konusunda kararsızım pazarlik usulu anlasiriz
not: Kargo ücreti size ait Nevşehir için elden teslim edilir. Makul miktarda fiyat kırabilirim toplu alım söz konusu ise
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
C
7 yıl
Taksi cikmasi logan mcv
Araci babam haberim yokken almis 18.5e aldim diyor. Km 650bin ben biraz itiraz ettiysem de dinletemedim. Temiz diyor kendi bakmis begenmis almis hayirli olsun dedim ama icime de sinmedi. 650bin cok degil mi 2011 model arac icin?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.