V

Yüzbaşı
21 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
121 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
12 ay
Fiber internet önerisi
Merhabalar,
Turknet 100 mbit fiber internet kullanıyordum. Geçen yıl fiyat artışından etkilenmemek için 10 aylik peşin ödeme yapmıştım. Bu ayın sonunda bitiyor. Turknet 249 tl istiyor pakete. Başka saglayiciya geçmeyi düşünüyorum. Turk telekom a baktım fiyatlar yüksek gibi geldi. Diğer servis sağlayıcılara da pek güvenemiyorum. Hizmetleri nasıldır. Sıkıntı yaşar mıyım emin değilim.
100 mbit veya en az 50 mbit hangi tarifeyi veya hizmet sağlayıcısıni önerirsiniz? Yardımlarınızı bekliyorum
V
3 yıl
Mini uydu receiver tavsiyesi
Merhaba ustalarım.
Eski kutu cihazım çok yer kaplıyor, ortalıkta kabli kirliliği oluyor. Lcd tv ile kullanabileceğim mini uydu alıcı bakıyorum. Mutfakta izleyeceğiz. Normalde Android tv var. Orada youtube dan programlar izliyoruz canlı.
Lcd tv de bu tip cihazlar ile youtube donmadan kasmadan izleyebilecegimiz cihaz tavsiyesi var mı..
V
4 yıl
Wifi repeater
50 mt ilerden kablosuz internet aktaracağım sizce hangi cihazı almaliyim. Xiaomi mi wi-fi router aldım pek randiman alamadım .
V
4 yıl
Web online işlemler
Merhabalar,
Turk telekom mobil online işlemlere web üzerinden giriş yapabilen var mı. Ben aylardır giriş yapamıyorum. Şifre hatalı diyor. Şifre alıyorum kabul etmiyor. Sms ile şifre istiyorum hata veriyor. Defalarca müşteri hizmetleri ile görüştüm nafile çözülmüyor.. online işlemler programı ile sorunsuz giriş yapabiliyorum. İlginç bir durum. En son genel müdürlükten aradılar kayıt oluşturdular. Temsilci bende denedim olmadı dedi :) siz de bir dener misiniz.
V
5 yıl
Lifecell fırsat 7gb
Merhaba
Bu tarifede 7 GB internet var ayrıntıları okuyunca orada 3gb da haydi gel den verileceği yazıyor. Ayrıca başka avantajlar da gördüm sanki, joker internet ten filan bahsediyor. Kullanan var mı. Avantajlı gibi duruyor..54 tl
V
8 yıl
Turkcell Şarjı Çok mu yiyor
Merhaba,
Daha önce Turkcell faturalı kullanıyordum, telefon general mobile 4g. Turkcell kullanırken telefonun şarjı Gün içinde aksamı zor buluyordu çoğu zaman, 4 saat ekran suresi bile görmüyordum.
4 gün önce Türk Telekom faturasız a geçtim. Telefonun şarjı da gözle gorulur bir artış oldu. Şimdi 4 saati rahat geciyorum, hatta son sarjimda 5 . 30 saat ekran suresi aldım. 4.5g sürekli açık sadece gece sabaha kadar telefon yanimda olduğu için uçak moduna aldım..
Bulunduğum yerde Turkcell de iyi çekiyordu..
Sizde de böyle bir durum oldu mu geçiş yapan arkadaşlara sormak istiyorum..
V
8 yıl
casper n360 format
Arkadaşlar merhaba,
bende bu ikisi bir arada bilgisayar var. ne yaptıysam format atamadım. ikinci işletim sistemi oarak linux mint kurmak istiyorum. Flash diskte kurulum setup ı var. Bios tan boot ayarı da yapıyorum ama nafile flash diski okumadana direk windws 10 açılıyor.
Var mı bunun bir yolu...??
V
9 yıl
1000 dk. 1000 sms 4gb internet 45 TL. (Öğretmenler e özel)
Turkcell den öğretmenlere özel tarife. Ayrıca 3 yakinina da referans verilebiliyor. Turkcell yola gelmeye başlıyor galiba.
https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/akilli-kamu-maksi-yeni-musteri-kampanyasi?place=search_result&q=Ak%C4%B1ll%C4%B1%20kamu
V
11 yıl
digitukplay\u0027i android tabletten izleyen?
Arkadaşlar digiturkplayi android uygulamasından izleyen var mı?.. Ligtv yayını hem canlıtv blümünde hemde maç yayını esnasında hd düğmeine basınca görüntü netleşiyr ama ekranı tam doldurmuyor alttan ve üstten boşluklar oluşuyor ve yayın ortada bir şerit şeklinde kalıyor.. Müş. Hizm. aradım kayıt oluşturdular ve döneceklerini söylediler. hd'yi kapatınca görüntü 4/3 formatına geliyor ama yayyın kalitesi biraz düşük. sorun benim tablettemi yoksa genel mi??? bu arada süperlig üyesiyim.. 3 ğustosta aldım ben alırken herhangi bir çözünürlük ayrımı yok tu...
V
11 yıl
super lig maclari seneye dsmarttami olacak?
Merhaba arkadaşlar. Dun dsmart genel merkezden arandim 5yılı dolduranuyelere özeldir teklif sunuyorlarmis. Iste3 paketi birlestirdik size ozel sadece 10 tl. Diye yalnız içinde smartspor yok. Onun için 7 tl fark vereceksiniz dedi. Zaten seneye super ligi bizden izleyebilirsiniz dedi. Bende şu anda yayınların diğer platformda olduğunu söyledim. Temsilci maclar bize geçebilir dedi. Bende açık konuşun ne biliyorsunuz dedim, çok

ayrıntılı bilgi veremem dedi, başka bir şey söylemeyi, bende teklifi kabul ettim. Iyi mi yaptım bilemedim. 2008 üyesiyim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.