F

Yarbay
29 Haziran 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
240 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
Derdim biraz uzun; TV Yayını önerisi
Arkadaşlar merhaba,

tv işinden hiç anlamıyorum.

Babamın evine tv ve internet platformu kurmaya çalışıyorum ama mesele biraz uzun, bana yardım ederseniz çok sevinirim.

Mevcutta D-Smart var, internet hızı korkunç, 24 mbit paket satmışlar babama, zar zor 10 mbit veriyor, şimdi 4K TV de geliyor, iyice acınası kalacak o yüzden kurtulmak istiyorum.

Lakin tv kanalı olarak babamın ihtiyaçlarını tam karşılıyor, tele 1, halk tv ve belgesel kanalları var.

İlk olarak aklıma superonline geldi, evde fiber yok, VDSL'de 50mbit'e kadar sağlıklı bağlantı hızınız var, rahatlıkla alabilirsiniz dediler, kabul ettim, mesele o olmadığı için geçiyorum.

Lakin superonline uydudan bir decoderli hizmet vermiyor, ip tv olarak turkcell tv üzerinden çalışıyor, açıkçası bağlantı hızına güvenemedim, turkcell tv ready satmaya çalışıyorlar. birkaç kullanıcının yorumunu gördüm, çok takıldığını söylüyorlar. zaten bendeki android işletim sistemli bir tv, ip tv hizmeti için uygulama yükler kullanırım.

o yüzden pek sıcak bakamıyorum.

saydığım kanalları izleyecek şekilde, nasıl bir çözüm önerirsiniz? d smart'ı iptal edince, evin içindeki kabloyu tv'nin dahili alıcısına bağlasam izleyebilir miyim?

ekstra alabileceğim bir modül öneriniz olur mu?

babamın en azından belgesel kanallarını da ip tv üzerinden izleyebilme şansı var.

babam pek genç bir insan olmadığı için kumanda karmaşasından kurtarmaya da çalışıyorum, dahili alıcıdan tv'nin kendi kumandasını kullanırsa daha konforlu olacaktır.

kafanızı şişirdim, yardım ederseniz sevinirim.
F
6 yıl
Kulaklık adaptörüm kayboldu, ne yapabilirim?
Herkese selamlar, bende ilk versiyon PS kablosuz kulaklığı var. (Temsili fotoğrafı atıyorum.) Bunu başka bir adaptörle eşleştirme şansım var mı? Teşekkürler.https://www.hepsiburada.com/sony-playstation-ps3-wireless-stereo-headset-7-1-kanal-kablosuz-kulaklik-pm-oyunsonyheadset
F
7 yıl
Hoparlör Tavsiyesi
Arkadaşlar selam, aracıma ses sistemi düşünüyorum ama orjinal parçalara sadık kalmak adına Audi'nin kendi Hi-Fi ses sistemine baktım.

malum sitedeki şu cihaza baktım, tam oturuyor, bagajı da işgal etmiyor ama performansı konusunda şüphelerim var, bazı arkadaşlar bütün seti almadığın sürece o tek başına yetmez dedi
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-audi-a3-8v-sedan-sportback-bang-olufsen-subwoofer-sifir-367971831/detay

bir de şu şekilde bir set fiyatı var. fiyat çok yükseliyor ama olması gerekenin bu olduğunu söyleyenler de var.https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-audi-a3-8v-sedan-bang-olufsen-full-ses-sistemi-393944702/detay

acaba aftermarket markalara mı yönelsem bilemedim. yardımcı olur musunuz?
F
8 yıl
Audi marka için Elektronik ustası arıyorum.
İsteğim başlıkta arkadaşlar, katlanır ayna, hız sabitleyici gibi uygulamalar yapılacak.

Ender elektronik kazık, Apo varmış sanırım. O olabilir. Başka birini tanıyor musunuz? Teşekkürler.
F
8 yıl
Herkesten özür diliyorum.
Merhabalar, çok uzun bir zamandır buralarda yoktum. Yeni otomobil alınca bilgi edinmek adına birkaç mesaj attım.
Lakin misafirim (ki kendisi de DH üyesi olup nicki Black Sabahat'tır.) benim otomatik giriş yapan hesabımdan girip birilerine saydırmış.

Şahsi hesabım tarafından hakaret ve terbiyesizliğe uğrayan üyelerden peşin peşin özür diliyorum. Benim hatam.

Ayrıca fanatikçe mesajlar da atılmışsa bana ait değildir, mesaj sayıma ve üyelik tarihime bakan olursa (profilimde görünmüyor olabilir, 2004 üyesiyim.) böyle şeyler yapmayan biri olduğumu bilecektir.

Arkadaş şimdi ceza olarak bulaşık yıkıyor, ben de uzun zamandır girmediğim forumda biraz gezineceğim. İyi forumlar diliyorum.

Bu arada A3 aldım. 1.0 tfsi fındık motor
F
8 yıl
Dinazor iPhone 4\u0027ümü ucuza nerede tamir ettirebilirim?
Arkadaşlar selam.

Elimde iPhone 4 var, arka ve ön cam kırık, kilit ve orta tuş çalışmıyor. Bunların değişmesi lazım.

Lakin bunları alt alta topladığımız zaman ciddi masraf oluyor, İstanbul'dayım ve ucuza yapacak birini arıyorum ve bu telefonu kullanmaya devam etmek istiyorum.

Sizce nereye vermeliyim? Bana önerebileceğiniz bir tamirci var mı?

Hatta burda tamirciler varsa, bizzat bana da ulaşabilir.

Teşekkürler.
F
8 yıl
Şu dövüş müziğini arıyorum lütfen yardım edin
beyler, bu videoda müziği biraz değiştirmişler, sanırım telif hakkı sorunu olmasın diye yapmışlar, direk en baştaki müzikten bahsediyorum, bilen varsa lütfen yardımcı olsun, çok bilindik bir şeyhttps://www.youtube.com/watch?v=waRDAVP9iyU
F
9 yıl
AKP yan bastı: %35-39 olası
Murat Gezici 1 Kasım erken seçimine yönelik yaptıkları son anketin sonuçlarını açıkladı. Anket sonuçlarına göre; AKP’nin ciddi şekilde oy kaybı yaşadığını belirten Murat Gezici, CHP’nin yüzde 28′lerde, MHP’nin yüzde 18′lerde olduğunu, HDP’nin ise oylarını koruduğunu belirtti.

“CHP YÜZDE 28′İ GEÇTİ”

CHP’nin şu anki oy oranının yüzde 28′lerde olduğunu belirten Gezici, önümüzdeki günlerde CHP’nin oy oranının yüzde 30′u geçme ihtimalinin yüksek olduğunu anlattı.

AKP’nin önümüzdeki seçimde yüzde 35 ile 39 arasında oy alma ihtimalinin yüksek olduğunu savunan Gezici, “Son iki araştırmamızda AKP’nin oyları yüzde 39′un altında çıktı” dedi.


CHP'de 1 Kasım listeleri şekilleniyor
CHP’de 1 Kasım listeleri şekilleniyor

HALK FATURAYI AKP’YE KESECEK

Türkiye’de son dönemde artan şiddet ve kaos ortamının AKP’nin oylarını düşürdüğünü belirten Murat Gezici “Halkın yüzde 68,6′sı yaşanan sorunların Sayın Erdoğan ve AKP olduğunu söylüyor. Sorumlunun Sayın Erdoğan ile AKP gösterilmesinden dolayı halk faturayı AKP’ye kesecek.” dedi.

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/son-secim-anketinde-flas-sonuclar-934795/
F
9 yıl
Bence Tayyip\u0027in kafasındaki plan
Nasılsa tek başına iktidara gelerek istediğini yaptıramayacak, başkanlık da hayal oldu uçtu.
5 senesi daha var, 3 ayda bir seçim yaptıracak, etti mi sana 15 seçim.
Her birinde biraz daha oy kaybedecek, azalarak bitecek, görev süresi bitince saraydan çıkmayacak.
Zorla çıkarmaya gelen olursa bir şekilde halkı azmettirip kendi sarayına siper diye yığdırıp katliam yapacak.
Türkiye karanlık bir iç savaştan galip çıkacak, artık malumun sonu da ne olur bilemiyorum.
F
9 yıl
AKP\u0027ye bir oy tokadı daha, %38\u0027ler olası
Anket şirketi Gezici’ye göre 7 Haziran’daki seçimde yüzde 40.7 oy olan AK Parti’nin oy oranı seçimin tekrarlanması ile yüzde 38.9 seviyesine düşüş gösterebilir.

Anket sonuçlarına göre AKP parlamentoda 240 milletvekiline sahip olacak. Partinin parlamentodaki koltuk sayısı şu an 258 seviyesinde. CHP’nin milletvekili sayısı 142’ye, MHP’nin 85’e ve HDP’nin ise 83’e yükselebilir.

BloombergHT'nin haberine göre, ana muhalefet partisi CHP’nin oyları Haziran ayındaki yüzde 25 seviyesinden yüzde 27.8’e yükselebilir. HDP’nin oyları yüzde 13.1’den yüzde 13.5’e gelebilir. Ankete göre MHP’nin oyları yüzde 16.3 seviyesinde değişiklik göstermeyebilir.

Anket katılımcılarının yarısından fazlası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı AKP’nin bir koalisyon hükümet kurmada uğradığı başarısızlığın ana nedeni olarak gördüğünü ifade etti. AKP, 7 Haziran’daki seçimde çoğunluğu kaybetmişti.

http://www.fortuneturkey.com/gezici-anketi-ak-partinin-oylari-dusebilir-18545#popup
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.