O

Yarbay
10 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
203 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
2 yıl
S22 Ultra vs Google Pixel 6 Pro
Herkese merhabalar.4 yıldır kullandığım p20 pro telefonum ekran kırıldıktan sonra tamirinin dikiş tutmaması sebebiyle artık değişim sinyalleri vermeye başladı.Ben de bir üst seviye android telefon satın almak için araştırmalara girdim ve bu iki modeli buldum.S22U için forumda,incelemelerde güzel anlatımlar var fakat Pixel 6 Pro resmi olarak gelmediği için detaylı bilgi edinemedim.Siz olsanız hangisini satın alırdınız ? Pixel
O
3 yıl
Sizce aracım ne kadar eder ?
Herkese merhabalar
2016 Kia Rio 1.25 Concept Manuel arabam var.HB Beyaz renk.34 bin kilometrede ve herhangi bir kazası boyası değişeni yok.Garantisi 1 yıl daha devam ediyor.Yetkili servis bakımlı.Lastiklerini 29 bin kilometrede değiştirmiştim.
Sizce satarken ne kadar yazmalıyım?
O
3 yıl
RTX 3000 serisi sistem tavsiyesi
Arkadaşlar herkese selamlar.Başlıkta da belirttiğim gibi RTX 3000 serisinde en makul f-p sistemi arıyorum.Uzun vade kullanma hedefindeyim.Bana bir sistem önerisi yapabilir misiniz.Bütçe olabildiğince en düşük şekilde olursa iyi olur.
Edit:1080p oynayacağım,2060 da yeter derseniz ona göre de öneri yapabilirsiniz.
O
4 yıl
1000 TL Bandında Soundbar Tavsiyesi
Herkese merhabalar
1000 TL Civarı bütçem var,elbette biraz daha üstüne çıkabilirim.Bu bütçe bandında güzel bir soundbar arıyorum.Öncelikli amacım Dizi-Film tabii ama müzik de dinlerim.Şu ürün FP diyebileceğiniz bir şey var mı acaba bu bütçelerde ?
Televizyonum Samsung 50RU7440.
O
4 yıl
4 Mevsim Lastik hakkında
Herkese merhabalar
Aracıma lastik almak istiyorum.Bursada ikamet etmekteyim ve yılda 2 kez uzun yola çıkarım -biri bahar-yaz aylarında diğeri de sonbahar aylarında- genel kullanımım şehir içerisinde.
Nokian 4 mevsim lastik ve Michelin 4 mevsim lastiklerin iyi olduğu kanısına vardım.Fiyat farkı çok önemli değil önemli olan nokta tahminime göre kış lastiği mantığında çalıştığı için yazın memnun edebilir mi sorusunun yanıtı.Kullananlar yorum yaparsa sevinirim.
O
5 yıl
Viewsonic VA2419 vs Dell 2417HG hangisi alınır ?
O
6 yıl
Kia Rio aldım
Arkadaşlar herkese merhaba sevincimi ve arayışımın bitişini sizlerle de paylaşmak istedim
Pazartesi günü itibariyle Kia Rio 1.25CVVT Concept sahibiyim fikir olsun diye söylüyorum araç 9000kmde beyaz renk hatasız 51000TL ye uzun pazarlıklar sonunda aldım
Araçtan şimdilik memnunum yakıt olarak 7lt civarı yakıyor başka sormak istediğiniz soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz.
Forum nazarı yüzünden fotoğraf koymayacağım
O
6 yıl
0.9 TCe Motor hakkındaki görüşleriniz
Herkese merhaba
40 42 bin civarına araba bakıyorum uzun süredir artık alma aşamasındayım Punto Evo 1.3MJet Dynamic ve Clio 0.9TCe İcon arasında kaldım
Düşündüren kısmı 0.9 Motorun yakıt tüketimi ve Motor ömrü konusunda çekincelerim var kullanıcısı varsa aydınlatabilir mi ?
O
6 yıl
42-43 Bin TL 2. el araç tavsiyesi
Arkadaşlar herkese merhaba
Nasip olursa yılbaşında veya 1 2 hafta sonra bu bütçe ile bir araba almayı düşünüyorum
B-C Hatchback olabilir ama C sedan da olabilir
Dizel veya az yakan benzinli olabilir,LPGye çok sıcak bakmıyorum
Ağır hasar kayıtlı komple boyalı istemiyorum
Piyasa takıntım yok sorunsuz olsun yeterli
Önerilerinizi bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ederim
O
7 yıl
B Ehliyet ile kullanılabilen motor tavsiyesi
B Ehliyeti ile kullanılabilen 50cc motor tavsiyesi arıyorum fiyat konusunda limitim 4-5 civarı SYM Orbit 2 50 tavsiye eder misiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.