D

Çavuş
03 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
11 yıl
fotokutum.com | foto albüm paylaşım merkeziniz
Fotokutum Hakkında:

Öncelikle sitenin ne işe yaradığından bahsedeyim. Site adından da anlaşılacağı gibi fotoğraf albüm oluşturma ve fotoğraf yayınlama üzerine olacaktır. Özellikleri;

- Sitenin toplamda 4 adet "Güvenlik Sistemi" bulunmaktadır. Yani bu demek oluyor ki siteye aynı anda birden fazla hacker grubu saldırsa bile siteyi kırmaları 10 sene sonrayı bulacak anlamında gelmektedir.
-Fotoğraf albümlerinizi yayınlarken sizlerden en ufak bir ücret dahi alınmayacak ve sınırsızca fotoğraf yayınlayabileceksiniz.
-Sitemiz r10.net adlı forum sitesinde 9870 toplam olumlu oy ve 5 olumsuz oy ve 10.225 yorum olumlu ve 12 yorum olumsuz olarak ilgi görmüştür. Olumlu tarafı saat geçtikçe artmaktadır.
-Sitede +18 korku, cinsellik veya olumsuz etkileyici resimler eklemek tamamiyle yasak olup bu belirtilen kategorilerden birini ekleyen doğrudan siteden atılacaktır. Üyeliği silinecektir.
-Üye olmayan hiç kimse sizin fotoğraflarınızı görüntüleyemez. Ayrıca üye olduktan sonra doğrudan zaten fotoğrafları görmüyor. Ancak siz de ve arkadaşınızda üye olursanız yönetim panelinden arkadaş arama kısmından size E-Mail adresinizi arayarak ulaşıyor.
-Yakın zamanda güncellenecek olan site şu anda beta aşamasındadır. İlerleyen günlerde daha fazla özellik bulunacaktır.
-Sitede mouse da sağ tık yasağı bulunmaktadır. Bu da fotoğraflarınızı bilgisayarınıza indirmeye çalışan kişilere yasak niteliğindedir.
-Bir de arama motorunda resim görüntülenme sorusu vardı. Hemen yanıtlayalım. Site asla sizin paylaştığınız fotoğrafları arama motorlarında göstermez. Bakınız bu desteği sosyal ağlarda bile bulamazsınız. Bakınız arama motoruna kendi isminizi yazın ama kayıtlı olduğunuz sosyal ağda nasıl yazıyorsa o şekilde yazmanız gerekmektedir. (Örn: Kendi isminizi yazın ve sitede aradıktan sonra Görseller bölümüne tıklayın. Gizlilik ayarları olsa dahi neler yaptığınız hangi fotoğrafları yayınladığınız ve hangi arkadaşlarla iletişim içinde olduğunuz görülmekte.) Oysaki fotokutum.com da böyle bir durum söz konusu bile değildir. Yani fotoğrafınızı yayınlayın ardından yaklaşık 1 ay sonra araştırma yapın adınıza hiç bir fotoğraf görüntülenmeyecektir. Site bu konuda son derece gizliliğini korur.

Fotokutum.com; 21.04.2013 tarihinde yayınlanacaktır.Fazlasıyla ilgi gören siteden sizler de desteğinizi esirgemeyin.
D
12 yıl
Nintendo 3DS 539,90 TL
http://tech.limango.com.tr/shop/index.php kısa bir süreliğne arkadaşlar kaçmaz...ALmak isteyenlere....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.