F

Çavuş
27 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
720P Boyutta Hızlı Film İndirme
Her yıl olduğu gibi bu yılda filmler fazlasıyla revaçta.İnsanlar boş zamanlarını değerlendirmek adına çeşitli girişimlerde bulunuyorlar.Bunlardan bir tanesi film keyfi.Gerçekten benimde boş zamanlarımı değerlendirmek adına yaptığım hobilerimden bir tanesidir.Fakat bir film izlemeden önce kaliteli site bulma gibi sorunlar yaşıyorum.Hem fragmanı,hemde filmin gerçek indirme linkinin bir arada bulunduğu web sitelerinin sayısı gerçekten az hatta ben film indirmek için googleye film indir yazdığımda doğru düzgün site çıkmıyor.Ve sıra sıra hepsine bakmak gerçekten bana çok zaman kaybettiriyor.Fakat ben bu yazımda sizlere kaliteli bir siteden bahsedeceğim.Sitede filmlerle ilgili neler bulabilirsiniz onları yazacağım...720pfilmindir sitesi gururla sunar..https://720p-filmindir.blogspot.com/
F
4 yıl
Karantina Günlerinde Film İndirin
Karantina günleri hepimiz için zor geçiyor olabilir.Bu günlerde sizlerde film indirerek vaktinizi değerlendireiblirsiniz.
https://4kfilmindir.wordpress.com/2014/09/26/ucretsiz-film-indirme-keyfi/
F
5 yıl
Sistem Geri Yükleme Bir türlü Başlamıyor ?
Kullandığım sistem win 7 ve bazı fotoğraflarım silindiği için sistem geri yükleme yapmak zorundayım.Fakat bir türlü başlamıyor."sistem geri yükleme işlemi başlıyor.." ekranında kalıyor.Başta acaba kısa süre mi tutuyorum diye düşündüm.Fakat gece sabaha kadar bıraktım gene olmadı.Zaten o ekranda kalıyor herhangi başka bir ilerleme olmuyor.
Aklıma Takılan Bazı Sorular:
-Bundan 3 gün önce bilgisayarım da 2 tane disk takılıydı.Acaba yedeklemesini bugün çıkardığım tamburlu diske falan mı yaptı ki çünkü herhangi bir şekilde başlamıyor.Yani acaba sistem geri yükleme için oluşturduğu anahtar noktaları SSD yerine normal tamburlu harddiske mi yaptı ? [Sistem dosyaları SSD bulunuyor.]
-Windows dosyalarında herhangi bir bozukluk olabilir mi ? Bu problemi ortadan kaldırmak için yalnızca aynı sürümün mü dosyalarını kurmalıyım ?
-Ayrıca "System Volume İnformation" adlı gizli sistem dosyası bir çok yerde var ve farklı oluşturma tarihleri mevcut.Tamburlu -eski- diskimi formatlamadan önce SSD'ye klonlamıştım.
Bu konuda bana fikir verebilecek olan var mı ? Çünkü aile vs. anlamı çok olan fotoğrafları kaybettim.Neredeyse bu durumla bir haftadır uğraşmaktayım.Herhangi bir şekilde fikir dahi verseniz olabilir.
F
7 yıl
Bilgisayar Alacağım Öneriler [Link var]
http://www.hepsiburada.com/asus-x555yi-xo137dc-amd-a8-7410-2-2ghz-2-5ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV0000048SKT?magaza=Vizyon%20Bilgisayar
http://www.hepsiburada.com/asus-e402sa-wx134t-intel-celeron-n3060-1-60ghz-2-48ghz-4gb-500gb-14-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003YLUD?magaza=Hepsiburada

Laptop almayı düşünüyorum bütçem 1600 lira akşama kadar bir tane beğenip,alacağım.Yukarıda iki laptop koydum önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

edit:http://www.istanbulbilisim.com.tr/dell-latitude-l3350-p124-notebook-fiyati,228997.html

Alma amacım: Lise son öğrencisiyim videolu dersleri dinleyebilmek,gündelik işleri halletmek birde bazı adobe programlarını oynatıp kod yazsa yeter.
F
8 yıl
Turbobit Premium Nasıl Alınır ?
Hepimiz bir şeylerle uğraşıyoruz ve bu uğraştığımız ne olursa olsun kendimize belli dinlenme süreleri tanıyoruz.Bu süre bir iş tatili,okul tatili veya başka bir başlık altında olabilir.Bu dinlenme süreci içerisinde kafamızı asıl hedefimize yormayıp başka bir şeye yoruyoruz.Diğer bir deyişle dinleniyoruz.İşte bu süreç içerisinde bazı insanlar gezmeyi,bazıları alış-veriş yapmayı bazıları film izlemeyi,bazıları oyun oynamayı seviyor.Tabii oyun oynamayı,film izlemeyi sevenler için internet şart oluyor.Fakat indirme siteler devamı için tıklayın.
F
8 yıl
Turbobit Hızlı İndirmek İstiyorum
Arkadaşlar internet üzerinden indirme yapan biz aktif bilgisayar kullanıcıları indirme yaparken çoğu zaman çok sıkıntılar çekiyoruz.Buda bizleri premium hesap almaya itiyor.Devamını okumak için tıklayın.
F
8 yıl
Sivilcelere Limon Sürmek Doğru Mu ?
Arkadaşlar sivilcelerinize limon sürmek doğrudur.Çünkü limon antibakteriyeldir.Yani bakterileri öldürücü,üremesini önleyici bir özellik vardır.Bu sayede sivilcelerinizin içerisinde bulunan P.acnes ve diğer bakterilerin üremesini engeller.Böyleliklede sivilcelerin çoğalmasını engeller.Fakat dikkat etmeniz gereken bir şey var.Oda cilt tipiniz.Eğer ki cilt tipiniz yağlıysa rahatlıkla kullanabilirsiniz.Fakat kuru ciltlerde tahriş olabiliyor.Bunun için 3 günde bir cildinize bir pamuk yardımıyla sadece sivilcelerinize sürün.Zamanla sivilcelerinizin azaldığını göreceksiniz.Eğer ki bunun yanında diğer doğal tedavileride yaparsanız gerçekten sivilcelerinizden evde doğal yöntemlerle kurtulabilirsiniz.Doğal tedaviler hakkında bilgi almak için tıklayınız.
F
8 yıl
Büyük Sivilcelerden Nasıl Kurtulabilirim
Bir çok insan sivilce tedavisine evde başlarken yanlış adım atmaktadır.Özelliklerin gençlerin başını ağrıtan sivilcelere,doğru ve profesyonelce yaklaşılmalıdır.Çünkü bu bir hastalıktır.Yani sivilce deyip,sık gitsin.Yaparsanız duruma göre ciddi problemlerle karşı karşıya kalmak zor değildir.Gençlerde rastlanılan bir hastalık olsada aslında büyüklerde de bazen hormon eksikliği gibi problemlerin dolaylı neticesi olarak karşılaşmak mümkündür.DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ.
F
8 yıl
Sivilce Tedavisinde Cilt Tipi
Bir çok cilt türü vardır.Bu ciltlerin bazıları sivilce tedavisilerin oluşumu için uygun cilt tipi olarak söylenebilir.Bazılarıda tam tersine sivilce oluşumuna uygun bir cilt olmadığı için bu kişiler sivilce problemleriyle az karşılaşabilir/hiç karşılaşmayabilir.Yağlı bir cilt tipine sahip olan kişiler için sivilce çok iyi bilinir.Çünkü bu cilt tipi sivilce oluşumuna en yatkın cilt tipi olarak söylenebilir.
F
8 yıl
Gom Player İyi Mi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.