P

Binbaşı
22 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
84 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
P
3 yıl
İkinci El Eşya Alanlar: Hizliesyasat.com
Asil Ticaret Esenyurt mağazası üzerinden hizmet veren hizliesyasat.com, tüm ev eşyalarını alıp satan ikinci el eşya mağazasıdır. Çoğu insan ev eşyası satarken gerek ilan sitelerinin haftalar süren bekleyişinden, gerekse nakliye sorunundan dolayı spot mağazaları tercih etmektedir. Yine birçok insan spot mağazaların ''ölücü'' diye tabir edilen tekliflerini eleştirmektedir. İlk kategoriyi hedefleyen hizliesyasat.com üzerinden ev eşyası satmak için site üzerinde yer alan whatsapp ikonunu kullanabilirsiniz. Buradan beyaz eşya, mobilya ve televizyon başta olmak üzere birçok ev eşyasını aynı gün içerisinde nakit olarak satabilirsiniz. Avantajlar:

Aynı gün nakit ödeme almak.
Nakliye ile uğraşmamak.
Eşyaları ayrı ayrı ilanlar üzerinden ayrı kişilere satmak için haftalar beklememek.
Ağır ve hacimli eşyaları kaldırıp indirmeden kolayca satmak.

Tabi ki ilan sitelerindeki değerinin altında satılacak çünkü bu spot mağazalar nakliye, hamaliye, ürün temizliği gibi konulardaki masrafları ürünün değerinden düşmek durumunda. Dilerseniz farklı bir seçenek olarak değerlendirebilirsiniz. ikinci el eşya alanlar Google araması ile özdeşleşen alışverişten faydalanmak için dilerseniz web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
P
3 yıl
İkinci El Eşya Alanlar: Kartal Ticaret
İhtiyaç fazlası tüm ev eşyalarınızı iyi fiyatlarla satmanızı sağlayan Kartal Ticaret, https://2ikincielesyaalanlar.com üzerinden hizmet vermektedir. Beyaz eşya, mobilya ve televizyon ürünlerinin yanında tüm ev eşyalarını değerlendirmenizi sağlar. İstanbul içerisinde hizmet veren ikinci el eşya alanlar firmasına ulaşarak nakit ödemelerinizi aynı gün içerisinde alabilirsiniz. Detaylı bilgi almak ve ev eşyalarını kolayca satmak için tıklayınız. Nakliyeyi tamamen üstlenen firmamız, eşyayı kaldırma nakliye etme sorunlarını da ortadan kaldırıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

İstanbul ikinci el eşya alanlar, ikinci el eşya alan yerler, beyaz eşya alanlar, mobilya alanlar, televizyon alanlar
P
5 yıl
İhtiyaç Fazlası Eşyalarınızı Değerlendirin - İkinci El Eşya Alanlar
Merhaba,

Bir köşede istiflenerek çürümeye terk edilen eşyalarınızı, gerçek değerinde elden çıkarabilirsiniz. İkinci El Eşya Alanlar Hizmeti dahilinde mobilya, beyaz eşya, elektronik eşya ve antika ürünleri, oturduğunuz yerden satabilirsiniz. 2001 yılında kurulan İstanbulikincielesyaalanlar.com, Ücretsiz Nakliyat - Yüksek Fiyat Teklifi - Kapıda Nakit Ödeme avatajlarıyla birlikte İstanbul'un her karış toprağından gelecek taleplerinizi bekliyor.

İkinci El Eşya Satmak İstiyorum
Mobilya Satmak İstiyorum
Beyaz Eşya Satmak İstiyorum
Elektronik Eşya Satmak İstiyorum
Antika Satmak İstiyorum
Ofis Mobilya Satmak İstiyorum

https://istanbulikincielesyaalanlar.com/ikinci-el-ev-esyasi-satmak-istiyorum/
P
7 yıl
Bu kitapları arıyorum.
Selamlar,

Bazısını zamanında okuyup saklayamamış, bazısını da henüz okuyamamış bulunuyorum. Belki elinde fazladan olan ya da bana göndermek/satmak isteyenler vardır. Çoğunu güvenilir sitelerden bulamadığım, çoğunu da hiç bir sitede bulamadığım için konuyu açmayı uygun gördüm, yardımlarınızı bekliyorum.

Brian Greene - Evrenin Zarafeti
Stephen Hawking - Büyük Tasarım
Matt Ridley - Erdemin Kökenleri
Sigmund Freud - Mutluluk Dediğimiz Şey
D.A.F. Marquis De Sade - En Çok Kendisine Yabancıdır İnsan
Arthur Schopenhauer - Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar
Deniz Şahin - 50 Soruda Yaşamın Tarihi
Celal Şengör - Bir Toplum Nasıl İntihar Eder ?
P
7 yıl
Reddi miras süre aşımı (LÜTFEN BAKIN)
Merhaba,

Anneannem 3.5 ay önce vefat etti. Çekmiş olduğu kredi ve kredi kartı borçları için hayat sigortası yapıldığı için annem ve kardeşleri borç çıkacağını tahmin etmemişti. Ancak hastalık teşhis tarihi, kredi tarihinden önce olduğu için banka bunu kabul etmeyip, geçen hafta adresimize bildiri göndermiş. Bildiride mirasçıların borçları ödemesi gerektiği filan yazıyordu. Vefattan hemen sonra annem ve kardeşler veraset almış.

Durum şu: Anneannem ölmeden yıllar önce evleri çocuklarına verdi. Annem dul olduğu için, anneannemden kalan maaş için de başvurmuştu. Yaklaşık 30.000 liralık borç yanında herhangi bir miras kalmadı. Bu durumda sanırım en mantıklısı reddi miras olurdu ancak yasal süresi geçmiş. Lütfen bir akıl verin, dünden beri kafam kazan gibi oldu. Reddi miras için herhangi bir şansları kalmadı mı?
P
7 yıl
Malum kesimin espri anlayışı
Twitter'da denk geldiğim bu "omurgasızlık" için ne desek azdır.

< Resime gitmek için tıklayın >
P
7 yıl
Mobil internet problemi?
Selamlar,

Mobil internetinde problem yaşayan var mı? İş yerinde Vodafone ve Türk Telekom mobil internet kullananlar şu an pert.
P
8 yıl
LG G4 H818 32GB DUOS
Arkadaşlar merhaba,

LG G4 H818 32GB DUOS model telefonu almayı düşünüyorum. Bazı yerlerde, bootloop olayının bu serilerde görülmediği yazılmış. Yardımcı olur musunuz? Akşama kadar siparişi geçmem gerekiyor..

Teşekkürler.
P
8 yıl
Bigbang Teorisi; Bilim ve \u0027\u0027Patlamanın öncesi bizi ilgilendirmez.\u0027\u0027 fikri.
Çok talihsiz değil mi? İnsanları ve özellikle gençleri, fikir yönünden özgürleştirmesi gereken en güvenilir kurumun, böyle bir argüman üretmesi ile; Teizmin, ''Herşeyi x Tanrısı yapmıştır, biz anlayamayız.'' argümanı arasında fark var mı?
P
8 yıl
\u0027\u0027İnterstellar Uzay Sergisi\u0027\u0027 1-4 Eylül Torium AVM İstanbul
http://www.biletix.com/etkinlik/TZGE9/ISTANBUL/tr

Uzayın derinliklerinde kaybolmaya hazır mısın?

Bilim, sanat ve teknolojinin hangi boyutlara ulaşabileceğini deneyimleyebileceğiniz Interstellar Uzay Sergisi katılımcılarıyla buluşuyor.

Uzayın gizemini yaşanabilir hale getiren sergi; video mapping , 3D etkileşim simulasyonları, artırılmış ve sanal gerçeklilik teknolojilerini 360 derece sonsuzluk algısıyla sunuyor. Big Bang’den kara deliklere, Mars yüzeyinden ay yüzeyine, güneş sisteminden yıldızlara uzanan uzay yolculuğunu kaçırmayın.

İlgililere duyurulur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.