M

Yüzbaşı
04 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Yüksek ses veren kulak içi silikon başlıklı kulaklık arıyoeum
Arkadaşlar yüksek ve güçlü ses veren live ekoya yakın( ne baskın bass nede tiz olacak) kulak içi başlığı olan kulaklıklardan arıyorum var mı bildiğiniz. İşitme engelliyim her kulaklıktan verim alamıyorum. Mesela jbl t110 almıştınim ses eşiği düşük gelmekle beraber t ve s gibi harflerden çıkan tizi rahatsız ediciydi.Sonra kz zs3 aldım piyasada sahtesi var mı bilmiyorum ondan önceki kullandığımda göre çok düşük ses geldiği için iade ettim. A101 deki polosmart kulaklıklar bile daha yüksek ses verdiği için onlardan daha iyi verim alıyordum elimdeki bozulunca yeni alayım dedim kalitesi çok düşmüş. Hem ekosu değişik hemde sesi daha düşük geliyor. Yeni kulaklık arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
M
5 yıl
Nissan juke nasıl bir araçtır alınır mı?
65-70k bütçem var. mahallemizde bir galeri şu aracı satıyor sizce alınır mı? Tipi aykırı bir tip kabul. Ancak fiyat, performans, konfor, yakıt, sorunsuzluk açısından alınabilecek araç mı sizce?


https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-nissan-2015-model-nissan-juke-1.5-dizel-tekna-paket-orjinal-711628401/detay
M
5 yıl
50-60 bin TL bandında sessiz donanımlı araç arıyorum.
Arkadaşlar İnternetten 1 aydır araba araştırıyorum. Fiesta yı beğenmiştim donanım fiyat performans olarak bugün 1.6tdci 2010 modelini 52 ye alacaktım gittim bindim arabaya baktım konfor falan var sürünce içeriye inanılmaz ses aldı.öyle böyle değil Satan yere sordum fiestaların izolasyonu böyle imiş. O yüzden kafadan sildim. İzolasyon problemi olmasa şak diye alacaktım. İşitme engelliyim ses izolasyonuda çok önemli benim için. İşitme cihazlarıyla duyuyorum tüm sesi kulağımın içine veriyor çok rahatsız ediyor.

2006 jettaya bindim 60bin kmde 63 e satıyor. Ses izolasyonu makul seviyede geldi ancak arabaya ısınamadım. daha çok hatchback arabalar bana daha rahat geliyor. Alçak oturmayı sevmiyorum. Ford C-Max ada bindim onunda donanımları konforu hoşuma gitti ancak onunda izolasyonu zayıf.

Bana hangi arabayı önerirsiniz. Hatchback olup konfor, ses yalıtımı, ve performans ve donanımlar tatmin etmeli. Ha olmadı sedan tipte alabilirim.
M
5 yıl
06 DL 1711 Fiat Panda Ümraniye Dudulluda çalınmıştır.
Bir arkadaşımın 06 DL 1711 Plakalı Fiat Panda aracı Ümraniye/Dudulluda çalındı. Gözünüze çarparsa lütfen bilgilendirin.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
5 yıl
Kriterlerime göre hangi aracı almalıyım bütçe 50-55bin
Model : 2010 üzeri

Yakıt: Benzin & Lpg

Kasa Tipi: Hatchback 5 Kapı

Araç iç hacmi Jazzdaki gibi geniş olsun istiyorum

Bagaj hacmide küçük olmamalı.

Vites : Otomatik

(Sen ne yaptın o paraya böyle bulamazsın diyorsanız manuelde önerebilirsiniz.)
M
5 yıl
Şu kadın erkek cinsiyet eşitliği diye bağıran kadınlar neden askerliği savunmaz?
Madem kadın erkek cinsiyet eşitliğini savunuyorlar . Erkek ne yaparsa kadında yapar diyorlar. peki neden erkeklerin zorunlu olarak yaptığı askerliği istemezler yoksa siz farklı bir cins misiniz hani eşittiniz? Hani erkek ile kadın arasında fark yoktu?
M
6 yıl
Yeni kulakiçi alacağım hangisini alayım?
Arkadaşlar kz sz3 vardı bende ses kalitesi ve mikrofon kalitesi telefon uyumluluğu on numaraydı. kaybettim.

Şimdi 80 lirayı geçmeyecek şekilde kulakiçi bakıyorum yurtdışından alcak vaktimde yok. Kz sz3 ile eşdeğer veyahut daha iyisi olsun yeter.

HENDEST SUBLİME Hİ-Fİ 82TL

RHYTHMZ HD9 50TL Amazon sitesinde epey olumlu yorumlar var

JBLC100SIUBLK 55TL

Rock Zircon Stereo 90TL
M
6 yıl
Superonlineye bağlattım lakin pişman oldum cayacağım sorum var
Superonlineye bağlatmadan önce turktelekom hat değerim 57mbps görünüyordu. superonlineye 24mbps bağlattık lakin söylenen dışında çöp 50gb duran paket tanımlamışlar. bağlayan eleman hattın 80mbps desteklediğini söylemişti. yani superonline altyapısı 80mbps. şimdi ben bu yamukdan ötürü cayacağım. lakin internet superonlineye bağlandıkdan sonra turktelekom altyapım adsl 16mbpsye düşmüş nasıl oluyor bu ne yapmam lazım? Nereyi arasam 16mbps alabileceğimi söylüyor. İnterneti bağlatmadan önce Altyapımın vdsl desteklediğini 57mbps alabileceğimi söylüyorlardı!

Ve yahut avantajlı olarak superonline altyapısı ile aynı porttan internet alabileceğim firma var mı?
M
6 yıl
Arkadaşım süperonlineden internet almış lakin vaadedilen dışında tanımlamışlar ne yapmamız gerekir?
Arkadaş bayiye gitmiş aylık 67 lira olmak üzere 24mbps 50gb aknli 50 gb bittiğinde 8mbps düşer şeklinde 24 ay taahhütle anlaşmış.
Bugün ise eve gelip bağlamışlar. Sonradan öğrenmiş meğer o 67 ilk 12 ay için geçerliymiş sonraki 12 ay 77 ödeyecekmiş böyle birşey dememişler başvururken.
Bitmedi o 50gb akn dedikleride kotaymış 50gb doldumu duruyormuş tanımlanmış olan internet. Daha 1 gün olmadı caymak istemiş demişler 230tl ödemeniz lazım.

Bu kadarda olmaz dedim burada resmen bir sömürü var. Bu arkadaş kuzu kuzu 230 tl ödemek zorunda mı!
Ne yapmamız gerekir?
M
6 yıl
yeni topladığım sistem en son ekran kartı upgrade yapmam ile arada reset atmaya başladı
yeni topladığım sistem en son ekran kartı upgrade yapmam ile arada reset atmaya başladı bu sorun neden kaynaklı olabilir acaba?
tam olarak detayını nasıl öğrenebilirim?

Birde başlangıçta şöyle birşey diyor ne olduğunu anlamadım


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.