Y

Yüzbaşı
01 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
11 yıl
soru
arkadaslar en son satıs listemde 10 tane item vardı. simdi bakıyorum bakıyorum 5 item gözüküyor ve diger itemler yok yani piyasada? ticket atmadan önce bi sorayım dedim size? sonuc olarak bi manticore, bi immortal king's iron ve de bi witch hour belt yok ortada. Sizde ne yapmalıyım ve ya bunu yazdıgım saate de bakarak bu sorunu yasayan arkadaslar var mı?
Y
12 yıl
Bu hatayı 2.ye yapıyorum
Sırf herkes dikkat etsin diye söylüyorum. Şu bid-buyout kısmına 0'ları yazarken lütfen dikkat ediniz. oyunu ilk aldıgım hafta da aynı hatayı yaptım 2 saat önce de aynı hatayı yaptım. 50m yazacağım şeyi 5m yazmışım ve de hemencecik biri affetmemiş.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bunu geri almanın yolu yok hic olmazsa ibret alın beni siz yapmayın.
Y
12 yıl
Monster Level\u0027den sonra drop kalitesi ?
Arkadaşlar ve d3 severler... Bu monster level cıkmadan önce 330 mf ile act2-3 farm edebiliyordum ve legendary düşüyordu ve de rare item'ler de güzel kaliteli oluyordu. Monster level cıktıktan sonra 5. levelde 220 mf ile act 2 yapıyorum ama düşen rare itemler direk vendor'luk itemler... Kalite mi düştü yoksa mf seti giyip 400 küsürlerde monster level 2 mi farmlasam. çünkü boşu boşuna oynuyor musum gibi geldi. su ana kadar hic kaliteli bişey düşüremedim legendary ve set ise daha düşmedi bile.

Sizde durumlar nedir sizce monster leveli kapatıp da mı devam etsem oyuna?
Y
12 yıl
Anakarttan anlayan anakart tavsiyesi verebilir mi ?
arkadaslar baharda MSI 6850 ekran kartı aldım eski kasama taktım ve cok da tatmin etmedi sonuclar beni.

Bana acil bi anakart gerekiyor kendi düşüncemle.

ekran kartı: MSI cyclone edition 6850
ram : 2x2
işlemci : E8600
güç : 720 w coolermaster

kasa + anakart alacam ama herseyden anlayan ben anakarttan zerre anlamıyorum. BF3 , D3 , CoD gibi oyunlar oynuyorum iyi bir tavsiye yaparsanız anakart olarak süper olur.
Y
12 yıl
BARBAR
arkadaslar barbar işçin dagger iyi degil diyorlar her ne kadar speed ve dps fazla olsa da nedenini kimse cözememiş galiba bulamadım :D

bana bir barbarın neden dagger kullanmayacagını ya da kullanacagını yazarsanız sevinirim.
Y
12 yıl
Soğutma sistemi önerileriniz ve yardım
Arkadaşlar ve dostlar :) umarım sadece kendimce ihtiyac olmayacak bir topic acmısımdır.

şimdi durumu anlatayım. MSI Cyclone 6850 ekran kartımı aldıktan sonra makine daha bi ısınır oldu BF3 , Diablo 3 gibi oyunlarda bazen aniden donuyor ve reset atmak gerekiyor. Anlık ısı değerlerini bir txt dosyasına yazdırmayı basardım ve baktıgımda yani anlık donmalar sırasında CPU ve ekran kartının %100 calıstıgını ve ısı degerlerinin normalden fazla oldugunu gördüm. Eh malum kasa da o kadar kocaman bir kasa sayılmaz ve ufak oldugundan dolayı su yaz aylarında inanılmaz derecede ısınıyor. bi ara yan tarafı söktüm hava alsın diye havadan cok toz aldı Gel gelelim benim soruya... yeterli fan yerim yok yeni bir fan alıp takmak istesem bile kasaya takamam. Düşünüyorum da Gold veya Vatan a falan gitsem durumu anlatsam kasanın yanındaki acılır bölmeye fan taktırabilir miyim (kesilip yer acılır takılır?)? toz gecirmeyen bişeyler daha cok işime yarar. Fiyatta bi sıkıntı yok sınırlar zorlanabilir. Sırf ısınma sorunu yüzünden yeni bir kasa almak da istemiyorum.

Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim :)
Y
12 yıl
Bilgisayar Acılmıyor
ya dostlar bugün cok garip bir olay oldu. oyun oynarken bi anda sartel attı ve bilgisayar kapandı. biraz bekledim belki ısıdan dolayı kapanmıstır diye. sonra gittim sartelleri kaldırdım. ve ekran falan calısmasına ragmen bilgisayar acılmıyor. Şu ana kadar 2-3 saattir geniş çaplı bir araştırma yaptım %80 psu 'dan %20 diger sebeplerden cıkıyor. Sonucta herhangi bir yanık kokusu yoktu. herhangi bir donanım parcasının yandıgını düşünmüyorum acıkcası. PSUdan da eger yandıysa ya da bir sorun cıktıysa "master cool" firmasına mail atacagım sitem dolu. cünkü 6-7 ay önce aldıgım 620W lık "master cool" markasına güvenerekten alım fişini yok etmişim. sonucta bozulacak bir alet olarak gelmedi gözüme. 500 tl falan vermiştim. yarın sabah gidecegim teknik servise baktıracagım.

Gelelim çözümlere ; bu gibi durum yaşayanlar anlatırsalar sevinirim. ya da çözümü bilen teknikçiler ;)

yazımı okudugunuz için hepinize teşekkür ediyorum dostlar. durumum kritik ve acildir cevaplarınıızı bekliyorum.
Y
12 yıl
Logitech G500
arkadaslar battlefield3 oynayan biriyim. bu mouse hakkında cok olumlu seyler duydum. ama bulamıyorum internette veya stoklarda yok. bulduklarımda biraz karaborsa gibi geldi.

benim asıl sormak istedigim konu bu mouse için cok iyi bir mousepad arıyorum 20*30 cm boyutlarında olmasını istiyorum en fazla.
Y
12 yıl
Logitech K750 veya K800 klavye hakkında?
arkadaslar bir süredir inceledigim Logitech K750 veya K800 klavyelerinin TR bazlı bir versiyonunu bulamadım. yani "ü,ğ,i,ş,ç,ö" tuşları yok ki benim için cok önemli bir durum çünkü günde 1 saat kod yazıyorum. bunların TR versiyonları veya bunlara benzer baska klavye tavsiyeleri bekliyorum sizden. kullanım amaclarım oyun ve yazı işleri için. ama sade yani macro-micro tuşları olmayan klasik fakat inanılmaz rahat ve kullanıslı bir klavye istiyorum :D enter tusu büyük olması da güzel olur :D
Y
13 yıl
P5KPL-CM anakartım 5.1 ses\u0027i desteklemiyor mu?
p5kpl-cm modeli anakartım var. ROCCAT-Kave-Solid-5.1-Gaming-Mikrofonlu-Kulaklik almak istiyorum 5.1 heyecanıyla BF3 oynayayım diye. ama onboard harici bir ses kartım yok. arkadaki ses cıkıslarına baktım. 5 adet ses için 1 adet de mic. için giriş var su anda sadece 1 mic 1 ses kullanıyorum 2.1 ses sistemim için.

görüntü koymaya calıstım ama "script" içeriyormus cözemedim bir türlü. giriş renkleri : (ses için) siyah,turuncu,mavi,krem,yeşil , (mic için) pembe.

şimdi kulaklık da iyi bişeye benziyor ama ses sistemi olarak sorun yaşamayayım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.