C

Yüzbaşı
10 Haziran 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
PHILIPS 55PFS8109 TV AÇILMIYOR
Arkadaşlar 55PFS8109 android tv açılmıyor. Sadece philips logosu gözüküyor. Kapa bekle modül ve kabloları çıkar tekrar aç işe yaramadı. Servisi çağırdım. Aksi gibi fatura ve garanti belgesini bulamıyorum. TV sistemde garanti içinde gözüküyor. Belge yokluğu nedeniyle garantide sorun çıkarırlar mı? Tavsiyeleriniz. Ayrıca TV de yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. yazılımı tekrar nasıl yükleyebilirim ? Önerilerinizi bekliyorum. Syg.
C
9 yıl
Ev alarm sistemleri tavsiyesi olanlar
Arkadaşlar, yazlik için Ev alarm sistemi kurmak istiyorum. GSM destekli de olabilir. Aynı ürünlerde Turkiyeye gore fiyatları uygun görüyorum. Alıp kullananlar varsa görüşlerinizi bekliyorum.
C
13 yıl
neta 5510 teledünya alıcı menü şifresi nedir?
Arkadaşlar, neta 5510 sd set top box'ın menüsüne hangi şifreyi denesemde birtürlü giremiyorum. Daha önce sanıyorum 1234 ile girmiştim ancak şimdi giremiyorum. Firma ile de temasa geçeceğim. Şifreyi sıfırlama imkanı var mıdır? Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim.
Syg.
C
13 yıl
iphone 3g 8 gb 4.1 versiyorda restore sorunu
Arkadaşlar telefonu yurtdışından getirtim. 4.1 versiyonda JB li idi. Türkiye kaydını da yaptırttım. Gayet güzel kullanıyor durumdaydım.
Tinyumbrella ile 4.1 için SHSH kaydını aldım restore yapmaya başladım. herşey iyi gidiyordu malum 1015 hatasını aldım exit recovery ile çıkmaya çalıştım. Çıkabildimmi bilemiyorum ancak pin kodunu girmeme rağmen telefon şu an emergensy call modunda kısacası açılmıyor.

Bu durumda sim tekrar kilitlenmiş mi oluyor?
Restore yapabildimmi bilemiyorum ama jb li telefon restore edildiğinde jb si kalkar mı?
Enter recovery i denedim ancak itunes 4.2 ye restore etmek istiyor. Bunu da istemiyorum.
Forumda araştırdığım kadarıyla tekrar jb unlock yapılmasından bahsediyor.
Bundan sonra yapacağım işlemleri bu forumdaki linkleri de vermek suretiyle yardımcı olabilirsiniz çok sevinirim.
Syg.
C
14 yıl
TP-Link WN353G wireless PCI adapter\u0027i Vistaya tanıtamıyorum.
Arkadaşlar yeni aldığım TP-Link WN353G wireless PCI adapter'i Vista Starter yüklü PC'de iki slottan birine taktım, tekrar taktım çıkardım. Slotları değiştirdim. Ancak hiç bir şekilde bu donanımı aygıt yöneticisinden göremiyorum daha önce aynı slotlarda IEEE 1394 fire wire kartını da taktığımda aynı sorunu yaşadım. Aynı PC'de XP yüklü iken firewire kartını tanıtmıştım. XP'ye dönsem muhtemelen ta Wireless kartını da görecektir. Arkadaşlar PCI ürünlerini Vistada tanıtamayacakmıyız?

Görüşlerinizi acil bekliyorum.

Syg.
C
15 yıl
E250\u0027DE VİDEOLARI YATAY (BÜYÜK) NASIL SEYREDERİM
Arkadaşlar merhaba,

E250'de videoların ekranın tamamını kaplaması, diğer anlatımla telefonu yatay tutmak suretiyle seyretmem için yapmam gerekenleri öğrenebilir miyim?

Teşekkürler.
C
15 yıl
aver e500 labtop tv kartı
Arkadaşlar merhaba,

Yeni aldığım Aver E500 model tv kartını labtobumda ilk denediğimde kablo tv ye bağlı anten vasıtasıyla tv kanalları güzel bir şekilde alıyordum. Ancak bir gün tv kartından harici hardiskime kayıt yapmak isterken birden görüntü gitti, ondan sonra da ne ses ne görüntü alır hale geldim. Driverini defalarca yükleyip kaldırdım, ancak sonuç yine başarısız. Donanımsal bir sorun mu var?

Benzer sorunu yaşayanlar var mıdır? Görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Syg.

Edit: İmla!
C
15 yıl
MUSTEK 2448CU Pro vista driver nerede?
Arkadaşlar sürekli araştırmam sonucunda mustek'in Almanya ve Tayvan sitelerinde var ancak Almanyadakinde yükleme başladığında PC kitleniyor, Tayvandakinde ise rar dosyası eksik tayvandan soruma cevap ta alamadım bir adres bildirirseniz çok mutlu olacağım .

Syg.
C
15 yıl
Aracı devir aldım ancak trafik sorgulamada eski sahibi gözüküyor.
Arkadaşlar bu konuyu trafik müşavirime soracağım sizin görüşünüzü de alayım dedim.

11 kasım 2008 tarihinde noter satışı yoluyla aldığımız aracın 27 kasım tarihinde trafik müşaviri vasıtasıyla tescil belgesini de aldık, ancak aradan 2 ay geçti trafik sorgulamasında araç eski sahibinin üzerinde gözüküyor. Araç sahip değişikliği sisteme bu kadar geç mi yansır?

Syg.
C
15 yıl
harddiskteki bölüm harflerini değiştirme
Arkadaşlar merhaba,

Bir arkadaşımın labtobuna format atarak XP'yi yeniden yükledim. fdisk ile partitionları değerlerini değiştirerek yeniden oluşturmak gereği ortaya çıktı. Bu defa ne yaptımsa daha önce 2 parça olan partitionlar 3 oldu sırasıyla C: 8 MB, D: 18 GB ve E: 20 GB (Hepsi NTSF). 8 MBlik küçük partitionu bir türlü silemediğimden (silsem de tekrar ortaya çıkıyor) XP'yi D'ye kurmak zorunda kaldım. Şimdi:

1) C'yi ortadan kaldırmak istiyorum (HP kendisi için silinmeyen bölümmü ayırmış nedir)
2) XP'nin bulunduğu D'yi Cye; E'yi de D yapMam istiyorum. tabi fdisk kullanmadan

Şu an için çalışmada problem yok ancak bölümlerin böyle sıralanışına gıcık oluyorum.

Syg.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.