E

Yarbay
29 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
260 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
E
2 yıl
GRIFFON Gıda Uyumlu Ges Yağı 200 G (5 Adet) - 120 TL
Ürünü diğer pazaryerlerinde de satıyoruz ürün yorumlarına bakabilirsiniz. Havale/EFT ile ödemelerde %2,5 indirim mevcut(117 TL oluyor), ödeme ekranında Havale/EFT seçtikten sonra sipariş numaranızı açıklama kısmına yazmanız yeterlidir. Kargo ücretsiz, MNG ile gönderim yapmaktayız.
https://www.aytacyapimarket.com/urun/1600_griffon-gida-uyumlu-ges-yagi-200-g--made-in-holland----5-adet
E
2 yıl
Araç değer kaybı için bir senedir aranıyorum
Geçen sene şubatta karşı tarafın %100 kusurlu olduğu ufak bir kaza yaşadım, karşı tarafın sigortasından aracımı tamir ettirdim ve değer kaybımı aldım. Aradan bir sene geçmesine ve benim değer kaybımı almama rağmen bir senedir belirli aralıklarla farklı hukuk bürolarına müşteri çekmeye çalışan komisyoncular tarafından aranıyorum. Bilgilerimizi satan lanet bir yapılanma var ve bu konuda belirli bir veritabanı mı mevcut bilmiyorum ama var olan bilgilerin güncel olmadığı kesin çünkü bu aptallar değer kaybımı geçen sene almış olmama rağmen beni arıyorlar. Bu konuda nasıl bir önlem alabilirim ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
E
3 yıl
ff
[spoiler]asdasdasdas
E
3 yıl
HGS bakiye olmasına rağmen ihlalli geçiş saçmalığı
Şans eseri e-devlette denk geldim iki hafta önce, iki adet geçiş cezam varmış bakiyem olmasına rağmen bakiyem yok diye ceza kesilmiş. Normalde 15 gün içinde bakiye yüklendiğinde ceza otomatik kaldırılıyor ama benim bakiyemin zaten olmasına rağmen 15 gün içinde o bakiyeden çekmeyip ceza gelmiş olması da ayrı bir saçmalık. İki hafta önce HGS'yi aradım mecbur "evet bakiyeniz olmasına rağmen ceza olarak yansımış" vs dedi ve dosya oluşturdu. Bir hafta sonra kontrol ettim ceza hala duruyor ve şu son bir haftadır da "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." yazıyor 24 saat.

Olayın para boyutunu geçtim, biz bu tarz saçmalıklara zaman ayırmak zorunda mıyız benim asıl sinirimi bozan kısım bu. Telefonla ara, sildiler mi silmediler mi bak, dosya numarasını yaz, telefonla ara dosya numarasını söyle iki saat sistemden bakmalarını bekle. Olacak iş değil.
E
3 yıl
TRT 1\u0027i VPN\u0027siz izleyemiyorum
Aynı hata sizde de var mı ? Alttaki hatayı veriyor VPN açınca hata vermiyor. Vergisini verdiğim kanalı VPN'siz izleyemiyorum şok olmuş vaziyetteyim :D
Link: https://www.trtizle.com/canli/tv/trt-1

< Resime gitmek için tıklayın >
E
3 yıl
Değer kaybı için avukatlarla vs. uğraşıp paranızı kaptırmayın
Birkaç ay önce ufak bir kaza geçirdim, karşı taraf %100 hatalı olduğu için ve benim de kaskom olmadığı için karşı tarafın sigortasından yaptırdım aracı bir yakının yerinde o yakın sağolsun değer kaybı için avukata yönlendirdi ve bana değer kaybı için yatan 2051 liradan vekalet ücretiydi, avukatın komisyonuydu, eksper ücretiydi(eksper ücretini vermek her halükarda zorunlu sanırım) vs. derken 1102 lira kaldı :) Sonradan internetten baktım gerekli belgeleri sigorta şirketine atarsanız da oluyormuş bu yüzden boşuna vekalet ücreti ve komisyonla uğraşıp bunları zengin etmeye gerek yok.
E
3 yıl
Hayvanların derisindeki keneleri temizleyen kuşlar (tatmin içerir)
Özellikle ilk videodaki valabinin üstündeki kenelerin alındığını izleyince efsane içim rahatladı. Galiba çekerken çok acıdığı için dayanamayıp kovuyorlar kargaları ama bıraksalar kargalar hepsini alacak :(

Videoyu izlemek için tıklayınız


Videoyu izlemek için tıklayınız


Videoyu izlemek için tıklayınız
E
3 yıl
Office Programlarını Çalıştırınca win32kfull.sys Hatası Veriyor
Sorun başlıkta. Dün Windows'u güncelledikten sonra başladı ve ilk önce Microsoft Word'ü açınca mavi ekran verdi sonrasında tek tek bütün Office programlarını denedim hepsinde aynı hatayı veriyor. Şu ana kadar ekran kartı driver'ını ve bios'u güncelledim sorun devam etmekte. Şimdi Windows 10 sürüm 20H2 özellik güncelleştirmesini indiriyorum bakalm sorun düzelecek mi.
E
3 yıl
Herkesin evden çalıştığı bir dünyada üretim, imalat ve hizmet nasıl olacak ?
Bu durum bana çok haksız geliyor. Günümüz dünyasında çok sayıda insan evden çalışmakta. Özellikle koronavirüsle birlikte bu durum yüzdesini bilmemekle beraber çok fazla arttı fakat üretim ve imalat sektörlerinde çalışanların evden çalışma gibi bir lüksü yok. Hizmet sektöründe yasağa tabi olmayan mesleklerin de aynı şekilde (kargocular, kuryeler vs.) evden çalışma lüksleri bulunmuyor. Bu sektörlerde çalışan insanlar yarın kalkıp çalışmamaya başlasa çok ilginç şeyler yaşanır. Sonuçta herkes evden çalışma rahatlığını ister.
E
3 yıl
Balon Sinoplasti yaptıran var mı ?
Yaptıran varsa; nerede, ne kadara ve memnun kalıp kalmadığını yazabilir mi ?


Nedir, ne değildir diye merak edenler için:

Videoyu izlemek için tıklayınız
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.