V

Yüzbaşı
20 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
9 yıl
Otomatik Şanzıman Traktör
Öncelikle selamlar,
Arkadaşlar otomatik şanzımana sahip traktör kullanıyorum. Massey Ferguson 6470 dyna6 modeli.
Gelelim soruna. Şanzıman üzerinde bir kaç tane sensör var. Geçenler de sanayide bir kaç problem vardı,halletmek için uğradım. Şanzıman üzerinde bulunan rekorlardan birisi hafif yağ kaçıyordu onu sıktım,hemen üstünde ise daha sonradan sensör olduğunu öğrendiğim yerden de hafif yağlanmış. Neyse ben onu da sıktım ama hiç aklıma gelmedi sensör olduğu. Daha sonra motoru çalıştırdım biraz yürüdüm hata verdi.
Meğerse ben sensörü çok sıkmışım,sensör dişlilere denk gelince içinde bir kısmı kırılmış... Neyse en azından tecrübe edindik. Sensör 50 kuruş çapında içerisinde ise mıknatıs varmış,şanzıman içine düştü. Vites geçişlerinde sertleşme oldu,öne atıla atıla atıyor vitesler :)
Bunun herhangi bir sorun yaratma durumu varmı? Benim düşüncem,sonuçta ağır şanzıman bunlar dişliler gayet büyük,kıyması mı çıkar düşen parçanın? Yoksa dişlilere zarar verme durumu olabilirmi? :)
Sensör de bu. Ayrıca bugün servise gittim,sensörün yarısı olmadığından ve ellerinde bir adet bulunduğundan,verdikleri sensör de uzun geldi. Salı gününe sipariş verdik gelecek bakalım. 250 tl fiyatı da durup duruken zarara soktum kendimi :)

< Resime gitmek için tıklayın >
V
9 yıl
Arkadaşlar Başıma bela aldım bir bakıverin :)
Babamın 2 senedir kullandığı iphone 4 apple kimliği sifresini unutmuş Facebook indirecekmiş ,bana dedi tam hatırlayamadım bende,başladım denemeye ama bir türlü şifreyi bulamadım gizli soruları zaten hiç hatırlamam kaç sene olmuş...
Neyse bende iCloud Kimliğini sildim kendi iCloud Kimliğimi girdim Facebook falan da indirdim fakat oda ne! Rehber gitmiş adamın telefonun kutusu Faturası falan mevcut apple desteği arasak iCloud Hesabını kurtarabilirmiyiz?
V
9 yıl
**2Cars skorlarınız**
Ketchapp: 2 Cars
https://appsto.re/tr/EGW13.i
Arkadaşlar bu beyin yakan oyunu oynayan varmı?
Skorlarınızı alalım
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
V
10 yıl
Yamulan iPhone 6 lara çare bulundu mutlaka izleyin!
V
10 yıl
İphone 5s yardımcı olursanız sevinirim.(Ekran parlaklığı hakkında)
İphone 5s kullanıyorum memnunum fakat son zamanlarda problemle karşılaştım ve bu problemle karşılaşan arkadaşlar varsa onlarda yazarsa sevinirim veya sadece benim telefonda mı var
Yüksek grafikli oyunlarda örnek GTA da veya asphalt 8 de bir müddet oynadıktan sonra ekran parlaklığı kendi kendine kısılıyor sorunum bu oyunu kapatıyorum 3-5 dk sonra safari vs. kullanımda telefonun ekran parlaklığı tekrar eski haline dönüyor.
Öncelikle bu bir sorun mu? Yoksa applelın telefonun ısınmasından doğan koruma amaçlı vs. bir sistem mi? Yada İOS 7 nin son sürümünden gelen bir bug gibi birşey mi?
V
10 yıl
İncoming... Legendary back questi (pandaria)
Arkadaslar öncelikle selamlar.
Sha of fear dan düşen itemi prense teslim ettim,daha sonra bu quest açıldı,fakat questi bir türlü yapamadım.Görevin videolarına da baktım prensin bulunduğu yere tekrar gittim quest tamamlanmamış dı.Bir tur bug falan mi var bu quest de? Yapan arkadaslardan yardım bekliyorum. Prensin beni götürdüğü yerde de kimse yok,bekledim saga sola baktım yok hiç birşey..
V
10 yıl
İnfinity blade 2 free oldu!!
Yumulun hemen
V
11 yıl
Pc ye yeni CPU yardım
Arkadaşlar öncelikle selâm..
PC ye yeni işlemci almak istiyorum şuan i3 1156 soket modelini kulanıyorum ve i5 1156 işlemci almak istiyorum öncelikle sorum şu CPU da ekran kartı gibi tak çalıştır mı? yoksa ayarları varmı varsa hiç işlemci takmayan birisi için kolay mı kurması? Ne yapmalıyım?
V
11 yıl
YARDIM 1600*900 den 1080p ye geçmek istiyorum...
Arkadaşlar fps oyunları oynuyorum genellikle + dota vs. oyunlar kullandığım mönitör 1600*900 çözünürlükte i3 3ghz işlemci 1156socket eski nesil-ekran kartı hd7850 1gb-ram 8gb almak istedğim monitör bugün alıcam kısmetsehttp://www.vatanbilgisayar.com/monitor/asus-vs228d-215-vs228d-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=55909 oyunlarda çok fazla bir performans kaybı yaşarmıyım sizce full hd ye geçmelimiyim kararsız kaldım performans konusunda bariz bir fark yaratırmı? Teşekkürler.
V
11 yıl
Ekran Kartı Önerisi Lütfen
Core i3 530 işlemci 500w psu 8gb ram 350-500 arası ekran kartı önerisi lazım arkadaşlar vatan dan biraz baktım ama en uygunu hangisi olur seçemedim.
Oyunlarda problem yaratmayacak bir ekran kartı tavsiyesi lazım teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.