T

Binbaşı
12 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
221 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
3 yıl
Egea çalışmıyor
Merhaba arkadaşlar 2017 model 1.3 motorlu dizel bir Egea'ya sahibiz araç son bir kac gündür çalışmıyor, sorun şöyle ki; marş basıyor aku sağlam, motora yakıt geliyor, marş bastığında motor çok sallanıyor fakat araç çalışmıyor, aracın ön kısmını rampaya gelecek şekilde koyunca sorun olmuyor, dün yine aynı problemi çıkarınca yol yardım çağırdık , gelen usta yakıt sistemi ile ilgili bir sorun var geri kaçırma yapıyor olabilir dedi, bu sabah itibariyle servise bıraktık ama hala geri dönüş yapmadılar, sizce sorun ne olabilir?
T
4 yıl
PlayStation 4 hesap hatası
Merhaba arkadaşlar, ikinci el bir PS4 aldım, network ile hesap açmaya çalıştığımda hata veriyor , hiç bir şekilde hesap açılmıyor bu konuda yardımınızı rica ediyorum.
T
4 yıl
Yağ tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, 2011 model benzinli Ford Fiesta aracımın yağ bakımını yaptıracağım, aracım 27000 km de, daha önceki bakımından bu bakıma sadece 600 km civarında kullanmışım fakat zaman olarak sanırım 1 yılı 1 ay kadar geçti, daha önce Mobil 5w30 kullanmıştım, çok fazla anlamadığım için sizden yağ tavsiyesi rica edeceğim.
T
4 yıl
Yazıcı tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, çift kağıt girişli (çift tepsili) lazer yazıcı tavsiyesine ihtiyacım var, yardımınızı rica ederim.
T
4 yıl
Motor yağı önerisi
Merhaba arkadaşlar, 2011 model 1.4 motor benzinli Ford Fiesta aracımın yağ bakımını yaptıracağım, kimi Castrol kimi Mobil kimi motorcraft yağ önermiş, kafam iyice karıştı , tavsiyelerinizi rica edeceğim.
T
4 yıl
Demirdöküm fan motoru
Merha arkadaşlar, Demirdöküm milenyum plus kombinin fan motoru sesli çalışıyor sorun muhtemelen rulmanlarda temizliğini ve bakımını yaptım.ancak pek değişen bir şey olmadı, Ankara'da bu fan motoru tamirini yapan biryer varmı ya da yaptırmadan yenisini mi almalıyım, internette revizyonlu olanl satılık fan motorları da var, önerilerinizi bekliyorum.
T
4 yıl
İPhone 6s batarya değişimi
Merhaba arkadaşlar, iPhone 6s telefonumun batarya sağlığı %83 ancak telefon bazen %10 da kendiliğinden kapanıyor, bende Ankara’daki bir avm de bulunan yetkili servisine götürdüm, telefonun garantisi olmasına rağmen batarya değişimi için ücret istediler, bataryanın bu halde olması kullanıcı hatasıymış, bende Apple müşteri hizmetlerini aradım ve aynı cevabı aldım, böyle bir durumu daha önce yaşayan var mı?
T
5 yıl
Sigara yanık tamiri hakkında
Arkadaşlar merhaba, öncelikle bayramınız mübarek olsun, aracımın koltuğunda iki adet sigara yanığı var, Ankara’da bunu yaptırabileceğin bir yer tavsiyesi bekliyorum, herkese teşekkür ederim.
T
5 yıl
Ford marka araç için Servis / Usta tavsiyesi Ankara
Merhaba arkadaşlar, Ford marka aracım için Ankara’da Triger ve V kayışı değişimi ve bakımlarını yaptırabileceğim bir usta ya da özel servis önerisine ihtiyacım var, herkese teşekkür ederim 👍🏻
T
6 yıl
Motor yağı tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar daha önce aynı konu muhtemelen açılmıştır ancak bulamadığım için tekrar konu açmak durumunda kaldım, 2011 model benzinli (lpg yok) ford fiesta aracıma yağ ve filtre bakımı yaptıracağım, bunun için motor yağı tavsiyelerinize ihtiyacım var , şimdiden herkese teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.