R

Çavuş
09 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
Kalbinden Bıçaklıyıp Suratını Tekmelemek (İstanbul)
KÜÇÜKÇEKMECE sahilinde lise öğrencisi Mustafa Mert Peker’i sigara vermediği için öldürmekle suçlanan yaşı 18’den küçük 3 kişiye kasten öldürme, silahla yağma ve yaralama suçundan dava açıldı. Cinayet zanlılarından ikisinin Peker’i göğsünden bıçakladıktan sonra tekme ve yumrukla darp ettiği ortaya çıktı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’nın hazırladığı iddianamede olay şöyle anlatıldı: 16 yaşındaki Mustafa Mert Peker, 17 Nisan’da Gülşah Danki ve Semih Karaal’la birlikte Küçükçekmece Gölü’nün sahilinde bir bankta otururken yanlarına gelen üç kişiden Ö.O. (15) sigara istedi. “Yok” cevabını alınca masadaki sigara paketini göstererek “Bu ne?” dedi. İki genç sigaranın kız arkadaşlarına ait olduğunu söylemesi üzerine aralarında tartışma çıktı.

Ö.O., Semih Karaal ve Mustafa Mert Peker’in karnına yumruk attı. Peker çenesine vurunca Ö.O. cebinden çıkardığı bıçağı Peker’in göğsüne sapladı, sonra da yumruk attı. T.A. da (17) bankın üzerine çıkarak Peker’in suratını tekmeledi. Yere düşen ağır yaralı gencin yüzüne bu kez elindeki bıçağın sapıyla Ö.O. vurdu. Daha sonra 3 saldırgan kaçtı.

İddianamede, 12-15 yaş aralığında olan üç saldırganın işledikleri suçun hukuki ve fiili sonuçlarına algılama yeteneklerinin tam olduğuna dair Adli Tıp Kurumu’nda rapor alındığı belirtildi.

Haber linki:http://www.hurriyet.com.tr/kalbinde-bicakla-tekme-tokat-dovmusler-40585451

Bu tiplerin ne olduğu zaten belli ama 12-15 yaş aralığındaki bu yaratıkların bu denli vahşi olabilmesini neye bağlıyosunuz? Sizce her gün aramızda gezen bunlar için napılmalı? Siz bunların memleketine gitseniz her türlü pisliğe maruz kalırsınız ama nasıl bunlar büyükşehirlerde rahat rahat gezebiliyor?
R
7 yıl
Ailede Kadınının Sosyal Statüsünün Daha Yüksek Olması
Çevrenizde böyle örneklerle karşılaştınız mı hiç acaba? Tabi ki kadının savcı kocasının hademe olduğu gibi ekstrem örneklerle karşılaşamayız ama kadının öğretmen kocasının özel güvenlik olması vb. gibi durumlarla bile bizim toplumumuzda pek karşılaşılmıyor veya ben hiç denk gelmedim. Denk geleniniz var mı?
R
8 yıl
Bu Montu Bulana Açık Çek
İnternet üzerinden bu montu alabileceğim bir adres bulan dilesin benden ne dilerse. DH ajanlarına güvenim sonsuz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Mont bilgileri: MONT14-20-Siyah Dardo, Phazz Brand, Etiketinde JOIN yazısı ve internet adresi var ama site kullanılmıyor, Made in Turkey.
R
8 yıl
Dorado Poseidon-Corvus
Bu motosikletler estetik açıdan güzel ve rahat kullanımlı olmalarına rağmen neden rağbet görmüyor sizce ? İzmir'de 1 tane bile 2. el satanını bulamadım arkadaş neden hiç piyasada yoklar hayret.
R
8 yıl
Monaco Maçı Oynanır Mı?
Maça 10 gün kala ülkemizde cereyan eden olaylar malum. Böyle bi durumda Monaco İstanbul'a gelir mi sizce?
R
9 yıl
Üniversite Ders Notları
Arkadaşlar pek derse girme not tutma alışkanlığım yok maalesef. Bazı derslerin notları internette bulunabiliyor. Mesela mantık ders notları diye arattığımızda bi çok şey bulabiliyoruz. Sınava da internetteki ders notlarından çalışmak yeterli olmaz mı, derste hocanın anlattıklarıyla dolayısıyla sınavda çıkacak olan sorularla farklılık gösterir mi?
R
11 yıl
Motosikletle Kaza Yaptım
Bugün arkadaşı alıp turlarken ana caddede şantiye alanına girdim boş yol olduğunu düşünüp hızlı giderken iş makinalarını görüp yavaşladım. Tek akıllı ben değilmişim ki gelip geçen çoktu, ona güvenip bende iş makinasının yanından geçerken beni görmedi ve direksiyonu üzerime doğru kırdı korna çalmama rağmen duymadı ve hareket halinde olan bizi devirip biraz da üzerimize çıktı. Arkadaş hemen atladı benim ayağım motorun altında kaldı, iş makinesinin geri çekilmesiyle kurtuldum. Ufak tefek kanamalar, çiziklerle kurtuldum Allah'a şükür.

Motorun şasesi kaydı, amortisör kayıp tekerleğe girdi. Kısaca motorun şaftı kaydı diyebiliriz. Marş kabloları koptu aynası kırıldı. Babama söylesem onca laf etçeklerdi Allahtan yakın bi nakliyeci bulup bikaç kilometre ötedeki motor tamircisine götürdük arkadaşla. Abiye yalvardım motoru akşama götürmem gerekiyo sağolsun uğraştı 3-4 saatte toparladı az çok.Velhasıl 30 lira nakliye, 200 lira motorcuya bayıldım öğrenci halimle. Üniversitede yeriz diye biriktirmiştik o da oraya gitti :)

Siz siz olun motoru çok dikkatli sürün ve mutlaka kaskınızı takın arkadaşlar.
R
11 yıl
Ege Sosyoloji İçin
YGS-5 puanım 340 okuldan 35-40 civarı bi puan gelecek. Matematiğim çok kötü olduğu için lys de 80de 10 net felan yapabileceğim büyük ihtimalle. Ege Sosyoloji kazanma şansım nedir sizce riske de atmak istemiyorum burayı kazanamzsam seneye kalıcam o yüzden rahat kazanabilmem için lys de ne kadar yapmam gerekir? Yardımcı olanlara çok teşekkürler şimdiden.
R
12 yıl
2 Sevgilim Var. Facebook\u0027tan Anlayan Gelsin
Yardımcı olabilecekler yazsın eleştiriye açık değilim. Kızlardan biri ilişki durumu yapmak istiyor. Diğeriyle sadece 2 ortak arkadaşım. Kızı ve diğer ortak arkadaşları engellesem kıza da face sayfamı dondurduğumu söylesem ve diğer kızla ilişki yapsam anlama ihtimali var mı? varsa bu işin çıkar yolu nedir? Lütfen bilen biri yardımcı olsun.
R
12 yıl
Vanilya Aromalı Sigara
İlk olarak adminler konuyu silmeyin özendiricek bir şey demiyorum. Sigara sağlığa zararlıdır içmeyiniz.

Sorum şu forumda hiç daha önce içmiş olan var mı? İzmir'de nerde bulabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.