H

Yüzbaşı
15 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
91 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
5 yıl
irobat Queen q1 Akıllı temizlik robotu 599 tl
H
7 yıl
Maximum Mobil Temassız Ödemelerinize 28 TL MaxiPuan!
NOT: Şok market 4x40 a 25 ve
market genel 3x100 e 25 ile kombo olur
ancak ben mobil ödemeyi xioami mi5 telefonumdan bir türkü aktif edemedim.

Kampanya Ayrıntıları
​İş Bankası Maximum Kart’ınızla 7 – 24 Nisan 2017 tarihleri arasında Maximum Mobil uygulaması üzerinden tek seferde yapacağınız her 25 TL ve üzeri mobil temassız ödemenize 7 TL, toplamda 28 TL MaxiPuan!

Kampanyamıza katılmak ve Maximum Mobil’i indirmek için:

maximum.com.tr/indir


Kampanya Detayları:

1- Kampanyaya katılmak için cep telefonunuza Maximum Mobil uygulamasını indirdikten sonra, ilgili kampanyadaki ‘‘KATIL’’ butonuna tıklayarak katılım talebinizi iletebilirsiniz.
2- Kampanyamızdan yararlanılabilmesi için İş Bankası Maximum Kart ile 7 – 24 Nisan 2017 tarihleri arasında tek seferde 25 TL ve üzeri mobil temassız ödeme yapılması gerekmektedir.
3- Kampanyamıza yalnızca Maximum Mobil uygulamamız üzerinden yapılan temassız ödemeler dahildir.
4- Mobil temassız ödeme yalnızca NFC uyumlu Android 4.4.2 üzeri işletim sistemine sahip cihazlardan yapılabilmektedir.
5- Android 4.4.2 üzeri işletim sistemine sahip cihazlarda, Maximum Mobil üzerinden temassız ödeme işlemlerinin aktifleştirilebilmesi için Kartlarım > İlgili Kartın Seçimi > Ayarlar > Mobil Temassız İşlem Aktifleştirme > Mobil Temassız İşlem için Limit Belirme > Onaylama adımlarının takip edilmesi gerekmektedir.
6- Maximum Mobil uygulaması üzerinden İş Bankası kartınızın Mobil Temassız özelliğini aktifleştirerek, Android 4.4.2 ve üzeri işletim sistemli NFC özelliğine sahip cep telefonlarınız ile temassız okuyucu özelliğine sahip tüm POS cihazlarınızda temassız alışveriş yapabilirsiniz.
7- Kampanyamız katılımlı olup, müşterilerimiz yalnızca Maximum Mobil uygulamamız üzerinden kampanyaya katılabilecek ve MaxiPuan kazanabilecektir.
8- Kampanya kapsamındaki ödemeler hesaplanırken sadece Maximum Kart, Maximiles, MercedesCard, İş’te Üniversiteli kredi kartı, Privia Kredi Kartı, Büyük Kulüp Platinum Kart, ek kartlar ve Bankamatik Kartı ile 7-24 Nisan tarihlerinde (söz konusu tarihler dahil) tek seferde gerçekleştirilecek 25 TL ve üzeri mobil temassız ödemeler dikkate alınacaktır.
9- Kazanılan ilave MaxiPuanlar kampanyamız bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kampanyamız kapsamında son kullanılan kredi kartına yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanım tarihi 14 Mayıs 2017 olup kullanılmayan MaxiPuanlar 15 Mayıs 2017 tarihinde geri alınacaktır.
10- Kampanyamız kart bazında değil, müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyamızdan en fazla bir defa yararlanabilecek ve kampanyamız kapsamında en fazla 28 TL ilave MaxiPuan kazanabilecektir.
11- MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyamıza dahil değildir.
12- Vadematik Kart, Şirket Kredi Kartı ve Aidatsız Kartlar ile yapılan alışverişler kampanyamıza dahil değildir. Ziraat Maximum Kartlar kampanyaya dahil değildir.
13- Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmak için kullanılamaz. Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.

lİNK :https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=maximum-mobil-temassiz-odemelerinize-28-tl-maxipuan&IdCampaign=MTQwMw==-ISB
H
7 yıl
Tlcard 2x75 e 15 wp hediye
17-31 Mart 2017 tarihleri arasında World Üye İşyerleri’nde tek seferde yapılacak 2 adet 75 TL ve üzeri alışverişte 15 TL puan kazanılacaktır.
Kampanya müşteri bazında geçerlidir ve bir müşteri kampanyadan bir defa faydanalabilir.
Kampanyaya katılmak için KATIL yazıp bir boşluk bırakıp müşteri numarasının 4454’e gönderilmesi gerekmektedir.
Kampanyaya tüm bireysel banka kartları dahildir.
Kampanya kapsamında kazanılan puanlar kartlara 7 Nisan 2017 tarihine kadar yansıtılacaktır. Puanların son kullanım tarihi 18 Nisan 2017’dir. Kullanılmayan puanlar 19 Nisan 2017’de geri alınacaktır.
Kampanyaya tüm sektörlerde yapılan harcamalar ve internet harcamaları dahildir.
TLcard ile e-ticaret harcamaları 3D Secure veya BKM Express kabul eden işyerlerinde kolaylıkla ve güvenle gerçekleştirebilir.
Aynı gün aynı üye işyerinden yapılan işlemlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
İptal, iade işlemleri, fatura ödeme işlemleri ve puan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir.

http://m.tlcard.com.tr/kampanyalar-liste/1/genel-kampanyalar.aspx
H
7 yıl
Maximum Kartla 3x100 petrol ofisi akaryakıt alışverişine 50 maxipuan
Kampanya Ayrıntıları
​Maximum Kart’ınızla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 15 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 100 TL ve üzeri 3. akaryakıt ya da otogaz alışverişinize, yine Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapacağınız akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinizde kullanmak üzere 30 TL MaxiPuan! Kampanyaya Maximum Mobil’den katılana ilave 20 TL, toplamda 50 TL MaxiPuan!

Maximum Mobil’i indirmek için:

maximum.com.tr/indir


Kampanya Detayları:

1. İlave 20 TL MaxiPuan’ın kazanılması için kampanya koşullarının yerine getirilmesinin yanı sıra kampanyaya Maximum Mobil’den katılım gerekmektedir. Diğer tüm kanallardan alınan başvurularda kampanya koşullarının yerine getirilmesi durumunda en fazla 30 TL MaxiPuan kazanılabilecektir.
2. Kampanyadan yararlanılabilmesi için Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi İstasyonlarından ve Maximum POS cihazlarından tek seferde ve farklı günlerde 100 TL ve üzeri 3 peşin alışveriş yapılması gerekmektedir.
3. Kampanya kapsamında alışverişler İş Bankası Maximum POS cihazlarından yapılmalıdır. Diğer banka pos cihazlarından yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecektir.
4. Kampanya süresince, kampanyamıza katılmak isteyen müşterilerin "PO" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402’ye SMS göndermesi gerekmektedir. Kampanya sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir.
5. Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından bir SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
6. SMS katılımı için, gönderim yapılacak cep telefonu numarası banka sisteminde alışverişin gerçekleştirildiği kartın bağlı olduğu müşteri numarasına tanımlı olmalıdır.
7. Kampanyaya Ziraat Maximum Kartlar da dahil olup Maximum Mobil’den katılıma verilecek ilave 20 TL MaxiPuan Ziraat Maximum Kart sahiplerini kapsamamaktadır. Ziraat Maximum Kart sahiplerinin kampanyaya katılabilmeleri için banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından “PO” yazıp boşluk bırakarak harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesi ile beraber 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir.
8. İlave MaxiPuanlar kampanya bitiminden itibaren 7 işgünü içerisinde kampanya kapsamında son kullanılan karta yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 14 Mayıs 2017 olup kullanılmayan MaxiPuanlar 15 Mayıs 2017 tarihinde geri alınacaktır.
9. Kampanya kart bazında değil, müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyadan en fazla bir defa yararlanabilecektir.
10.Kampanya kapsamında yüklenecek ilave MaxiPuanlar sadece Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarındaki akaryakıt ya da otogaz harcamalarında kullanılabilecektir.
11.Aynı gün yapılacak alışverişlerden sadece bir tanesi kampanyaya dahildir.
12.Vadematik Kart, Maximum Aidatsız Kart, İş'te Üniversiteli Aidatsız kredi kartı ve Şirket Kredi Kartı ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler ve taksitli alışverişler kampanyaya dahil değildir.
13.Kampanyadan MercedesCard, Maximiles ve Bankamatik Kartı ile de yararlanılabilir.
14.Maximiles ile kazanılan MaxiPuanlar MaxiMil'e dönüştürülemez ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamaz.
15.Maximum Kart'a yüklenen MaxiPuanlar Maximum Kart ile, Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılmalıdır.
16.Kampanya kapsamında Ziraat Maximum Kart ve İş Bankası Maximum Kart ile yapılan alışverişler birleştirilememektedir.
17.Üye işyerlerinde kampanya ile ilgili yapılacak hatalı bildirimlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.
18.Kampanyaya dahil işyerlerine bu listede yer verilmiştir.

link:https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=petrol-ofisinde-50-tlye-varan-maxipuan-kampanyasi&IdCampaign=MTM1NA==-ISB
H
8 yıl
Galeriden araç alma tavsiyesi
İyi günler arkadaşlar.

Ben orduda ikamet etmekteyim ve Konyada bir galeride ki oyle merdiven alti galericiye benzemiyor kafamayatan istedigim fiyatta istedigim bir arac buldum.
Ancak kafama takilan birkac soru var

1. Arac 2015 haziran ayinda trafige cikisli ve kmsi 8000 de burada km ile oynanmis olabileceği aklımı kurcalıyor. Arac istanbul plakalı ve aracin istanbuldan konyaya gelmesi mesafesi de var.

2. Arac sirken uzerine kayitli

3. Tramerde ve sigortacimda yaptirdigim arastirma neticesinde herhangibir kaza kaydi muayene vs yok

4. Yetkili Peugeot sevisine sasi no ile sordugimda yine herhangibor servis kaydi cikmamakta.

Arac fotolarda temiz gözüküyor ama km ile oynanma ihtimalide kafami kurcalamakta. Nasil bir yol izlemeliyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ucpinarlilar-dan-2015-peugeot-308-otomatik-8.000km-boyasiz-339872208/detay
H
9 yıl
Donanım Haber Liman Başkanlığı
İyi forumlar arkadaşlar.

Bu konu altında liman başkanlığı ile ilgili sorularınızı bana sorabilirsiniz. Elimden geldigince sizlere yardimci olmaya calisacagim ve Sorulara gore ilk mesaj sürekli guncellenecektir.
H
9 yıl
forum.donanimhaber.com arama yapamama sorunu
iyi günler arkadaşlar.
sadece sıcak fırsatlarda değil tün forumda arama yaptığımda istediğim sonucu bulamıyorum. bu yaandexle ortak aramaya geçtiğinden beri böyle sıkıntı yaşıyorum. arama yaparken ya mpbile.donanimhaber.com dan yada google da ''arama terimi'' donanimhaber.com yazarak aradığım sonucu bulabiliyorum. sizlerde de böyle bir sorun varmı yada nasıl çözüyorsunuz.
H
9 yıl
2014 spaceback tsi vs. 2012 auris d4d
İyi günler arkadaşlar.
2009 Corolla d4d elegant multimode 110.000km de aracım var.

Arabayı 2 yıldır. kullanıyorum ve üzerine 10.000 tl koyarakdeğiştirmek istiyorum. Hb ve 2 çocuklu aile kullanacak.
Yıllık ortalama 10.000 - 15.000 km yapmaktayım.

Aklımda 2 araba mevcut.
1. Skoda rapid spaceback 1.2 tsi motor ve panaromik tavanla gözüme güzel gözüküyor. Forumlarda hep olumlu yorumlar yapılmıl yaklaşık 50.000 tl ye 2014 5-10.0000 kmde araç bulmak mümkün.

Diğer araç ise 2012 auris d4d dizel.
Aurisin bence en şık kasası son kasayı pek beğenemdim. 47.000-50.000 Tlye yaklasık 50.000 kmde araç bulmak mümkün.

Bu iki aracı ciddi ciddi düşünüyorm .
Bir ara nissan note düşünmüştüm ama satıştan kalması ve parça sıkıntısından dolayı onu eledim.
Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Esenlikler/teşekkürler
H
10 yıl
İnternet Bankacılığından PTT\u0027ye havale ?
iyi forumlar arkadaşlar.

internet bankacılığından ptt hesabına havale yapmak istiyorum acaba mümkünmüdür. Bir sıcak fırsatçı olarak 200 tl havale için 12 tl vermek istemiyorum.
elimde sadece ptt hesap numarası var.

bulabildiğim bilgi
havale
aktifbank/istanbul
upt 'yi seçsem havale gidermi acaba

Esenlikler....
H
10 yıl
TRENDYOL AROW BAYAN AYAKKABI İNDİRİMİ
Arkadaşlar sepete 2 tane 49 tl lik ayakkabı atınca aşağıdaki kombinasyon oluşuyor.

+ avantajix
arow indirimi otomatik.
gençlik indirimi şu linkten genç bir arkadışn kimlik bilgileri ilehttp://www.trendyol.com/genc/?utm_campaign=milliyet
20 lik indirim çek satışdan 3-5 liraya temin edilebiliyor.
kargo ücretsizde visa kartla alışveriş yapınca otomatik düşüyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

yada 3 adet 39 tl lik ürün eklediğinizde aşağıdaki gibi bir fiyat çıkıyor

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.