G

Çavuş
30 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
8 yıl
Mahmut Uslu bir türlü Uslu durmuyor
Fenerbahçe Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun, Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından Telegol mikrofonlarına olay açıklamalar yaptığı iddia edildi.
360 kanalında yayınlanan Telegol programında aktarılan bilgilere göre; Mahmut Uslu, "Bugün Kasımpaşa'ya 5 gol atmamız hazır olduğumuz anlamına gelmiyor. TFF ve hakemler Beşiktaş'ı kolluyor. Neden kolluyor anlamış değilim. Zorya çok iyi, taş gibi bir takım, Dinamo Kiev'i yenerek bunu gösterdi. Geride kalan maçlarda Beşiktaş'a çıkması gereken 3 kırmızı kart vardı. En son Akhisar'da Tosic atılmalıydı" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta sonunda 4 puanla 10. sırada yer alırken; Beşiktaş ise 10 puanla 2. sırada yer alıyor.
Kaynak: Sporx.com
G
9 yıl
bu yapılanlar Bjk ye şike teklifi dir
Anlamıyorum her dk yeni bir konu yok size küfür ettiler bizi tutun yok Gs Şike yaptı bizi tutun ya arkadaş rahat bırakın şu adamları sanki dünya sırf bu iki kulüp için dönüyor BJK nin onuru haysiyeti yok başkası için canını dişine katacak yada yatacak GS ve FB li taraftarlar ne yazıkki işine gelince hemen kader ortağı oluyor Bjk ile hersene aynı olaylar sonra karşılaştıklarında kavgalar küfürler havada uçuşuyor herkes kendi kapısını önünü temizlerse bu lig daha güzel ve heyecanlı olur sonuçta iki takım taraftarları da Bjk ye Şike teklif ediyor
G
9 yıl
Amrabat Malaga\u0027ya satıldı
Galatasaray'ın yıldızı Sneijder'in, "Satmayın, gelecek sezon takımda çok iş yapar" dediği Amrabat, Malaga'ya satıldı.

Sneijder’e kötü haber! Amrabat resmen Malaga’da…

Hollandalı, 2 hafta önce Malaga temsilcilerinin transfer için İstanbul’a gelmeleri üzerine Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’a, “Sakın onu satmayın. Amrabat, farklı özellikleri olan bir futbolcu. Galatasaray’da önümüzdeki yıl çok iş yapar. Mutlaka geri dönmeli” uyarısını yapmıştı.

Ancak Faslı’nın, G.Saray serüveni kontratındaki madde gereği noktalandı ve yönetim buna ‘dur’ diyemedi. Malaga, sezon başında Aysal yönetimi ile yaptığı anlaşmada Amrabat’ı kiralarken kontratındaki satın alma opsiyonunu devreye soktu ve 3.5 milyon Euro karşılığında Faslı’yı transfer etti.

Hürriyet
G
10 yıl
Yabanci sınırı 2015/2016
Arkadaşlar acaba 2015/2016 yili için verilmiş bir karar varmı yani 5+3 bildiğim kadarıyla bu sezon için geçerli
G
10 yıl
Mevkilere göre Ülkeler
Sizce hangi ülkelerden hangi tip Futbolcular yetisiyor bir liste yapsak hangi mevkilere hangi ülkeleri yazarsiniz?

Kaleci: Kesinlikle Almanya/Italya en iyi kaleciler bu ülkelerden cikiyor
Bekler: Bence dünyanin en iyi sag/sol bekleri hem hücum hem savunma olarak Brezilya/ingiltere/ almanya/italya dan cikiyor
Savunma Göbek: Italya/almanya/Brezilya/Ispanya
Defansiv ortasaha: Italya/Almanya/Hirvatistan/Hollanda
Ofansiv Ortasaha: Brezilya/Almanya/Hollanda/Portekiz/Arjantin
Aciklar: Portekiz/Brezilya/Almanya/Fransa/Arjantin/Sili
Forvetler: Brezilya/Arjantin/yugoslavlar genel/Almanya/ispanya/Italya/Ingiltere

Bence.
G
10 yıl
Alaba ;)
Bundesliga’nın dev kulübü Bayern Münih’te forma giyen David Alaba, Galatasaray’ın Chelsea ile oynadığı mücadeleyi sarı-kırmızılı taraftarlarla takip etti.
Galatasaray taraftarı olduğunu daha önce de belirten genç sol bek, Münih’te bulunan Galatasaraylı gurbetçiler ile bir araya geldi.
Bayern Münih’te gösterdiği performans ile Avrupa’nın en iyi sol beklerinden biri haline gelen 21 yaşındaki Avusturyalı’nın, daha önce de Galatasaray tezahüratları yaparken videoları sosyal medyada yer almıştı.
G
10 yıl
Sermaye arttirimi tamamlandi!!!
Kimse fark etmemis galiba haberler dolasiyor spor sayfalarinda acaba bu artis GS ye kazanci nedir nekadar kasamiza para girecek arti olarak bilgisi olan varsa birzahmet acikladin
Haberkaynagi: Turkfutbol.com dur

Galatasaray Sportif AŞ'nin tahsisli olarak yüzde 55,27 oranında bedelli sermaye artırımı bugün gerçekleştirilen işlemlerle tamamlandı.

Galatasaray Sportif AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasına göre, Şirketin 13 milyon 940 bin 421,9 lira olan çıkarılmış sermayesinin 7 milyon 704 bin 578,1 lira artırılması ve artırılan payların şirketin hakim ortağı olan Galatasaray Kulübü'ne pay başına 22,41 liradan satılması işlemi gerçekleştirildi.

Açıklamada, pay bedellerinin Kulüp'ün Şirkete koymuş olduğu sermaye avansından mahsup edilmesi ve Kulüp'ün ek olarak ödemesi gereken 21 bin 410,29 liranın nakden tahsilinin gerçekleştirildiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi: "Kulüp, tahsisli sermaye artırımı için koyması gereken 172 milyon 659 bin 595,22 lira tutarındaki fon tutarının 172 milyon 638 bin 184,93 lira tutarındaki kısmını, Şirketimiz tarafından 25 Şubat 2014 tarihinde KAP'ta yayınlanan izahnamede belirtildiği üzere 21 Kasım 2013 tarihi itibarıyla sermaye avansı olarak nakden koymuştur. Kalan 21bin 410,29 lira tutarındaki bakiye tutar Kulüp tarafından 26 Şubat 2014 tarihinde Şirket'e ödenmiştir."

Şirketin tamamlanan işlemler sonucunda çıkarılmış sermayesi 21 milyon 645 bin lira oldu.
G
10 yıl
Emre\u0027ye sok Tweet
Demba Ba resmi twitter hesabından yayınladığı mesajla Fenerbahçe’nin kaptanı Emre Belözoğlu hakkında “Irkçılık yapan biri insanları bunu yaparak kandırmamalı” ifadelerini kullandı.
Fransa doğumlu Senegalli futbolcu daha sonra bu mesajını kaldırdı.


< Resime gitmek için tıklayın >
G
11 yıl
Sermaye artirimi KAP
Galatasaray sermaye artırımını KAP'a bildirdi.

Yapılan açıklama şöyle;

"Şirketimizin 4.2.2013, 5.2.2013,19.2.2013 ve 11.9.2013 tarihlerinde yapılan özel durum açıklamaları çerçevesinde; Yönetim Kurulumuzun 10.10.2013 tarihli toplantısında;
Yapılan müzakere ve oylama neticesinde ;
1. Şirket esas sözleşmemizin 7. maddesinde 600.000.000.-TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 13.940.421,90-TL olan çıkarılmış sermayemizin; tamamı nakden karşılanmak suretiyle (% 300 bedelli) 55.761.687,60- TL'ye çıkarılmasına,
2. Mevcut ortakların rüçhan haklarında herhangi bir kısıtlama yapılmamasına,
3. Mevcut ortakların rüçhan haklarının, nominal değeri 1,00-TL olan beher hisse için 7,50-TL karşılığında primli olarak kullandırılmasına,
4. Konu ile ilgili belgelerin hazırlanarak sermaye artışına izin ve artırılacak sermayeyi temsil eden payların kayda alınması talebiyle Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilmesine,
5. Sermaye artırımı nedeniyle şirket ortaklarına Sermaye Piyasası Kurulu'nun kaydileştirme ile ilgili düzenlemeleri ve Merkezi Kayıt Kurulu A.Ş.' nin Genel Mektupları çerçevesinde kaydi pay olarak dağıtılmasına ve yeni pay alma haklarının kaydileştirme sistemi esasları çerçevesinde kullandırılmasına,
6. Sermaye Piyasası Kurulu'nun iznini takiben bahse konu sermaye artırımına ilişkin hususların gerçekleştirilmesi ve mevzuatın gerektirdiği tüm iş ve işlemlerin yapılmasına,
Oybirliği ile karar verilmiştir. "
G
11 yıl
Fb liler ortalığı kızıştırmaya çalışıyor
Kusura bakmayin ama 10 konu var 10u da Fb bölümünde anlamiyorum size ne oluyor? Neden tek tarafli bakiliyor konulara burak in pozisyobu yaziliyor e peki escude? Sabri ye cift ayakla dalan oyuncu? Bunlari neden yazmiyorsunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.