C

Yüzbaşı
25 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
268 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
Ttnet İnternetimi Başka Eve Bağlaması
Yazlığa internet aldım 2 aylık ttnet'ten. 1 hafta sorunsuz kullandım. Sonra hat bir gitti bir daha gelmedi. Neyse müşteri hizmetlerinin falan aradık. Arıza kaydı falan açıldı. Her seferinde arızanız çözüldü çözüldüyse şuraya mesaj attın diye smsler geldi. Bende kıllandım evde kesinlikle hat yok nasıl düzelir. Hesabımın data kullanımı takip ettim 2 gün. Data kullanımı her gün artıyor. Sonradan kafaya dank etti. Bu gerizekalı ttnet çalışanları benim portuma başka bir evin kablosunu bağlamış. Çünkü bunun başka açıklaması yok. Yeni nesil modemlerde zaten uzaktan kurulum yapılıyor, kullanıcı adı ve şifre hat üzerinden modem tarafından alınıyor. Birde ttnet kabininde hiçbir etiket yok, hangi kablo hangi port kimin belli değil. Şimdi benim bir haftadır internet yok ve pazartesi uzaktan çalışmaya başlıcam 24 saat internet lazım. Bilet aldım yarın istanbula geri dönücem. Şimdi ben her gün modemin resmini ve data kullanımının SS'ini alıyorum. Fatura çıkmasını bekliyorum çıktıktan sonra direk tüketici mahkemesine gidicem. Şimdi bunlar benim internetimi başka bir kişiye kullandırıyor bundan dolayı faturayı direk iptal etme gibi bir şansımız var mı acaba? Tüketici mahkemesine ne diye başvursam? Birde hesabımı kapattıktan sonra mı başvursam yoksa direk hat açıkken mi başvursam? Tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Birde yazlık internette tek fatura çıkıyor. Birde şu bağlarken bedava verilen kurulum ücreti cart curt falan var. Şimdi 2 ay geçmeden hattımı iptal edersem bunların parasını alırlar gibi. Ama birde bu yazlık paketleri tahahütsüz olarak geçiyor kendi sitelerinde. Tahahütsüz paketlerde istediğim zaman koşulsuz iptal hakkım var diye biliyorum. Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
C
5 yıl
Superonline Altyapısı Kullanan Firmalar
Eski bir konuda millenicom ve vodafone nun superonline altyapısını kullandığını yazmışlar. Acaba başka yeni firmalarda kullanmaya başladılar mı ? Yoksa sadece bu iki firma mı var ?
C
7 yıl
KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI
925. Yedekmisim Aydın
C
7 yıl
AYDIN YURT
Selam arkadaşlar. Aydın da iyi bir özel yurt arıyorum . Daha önce Aydın'da yurt ta kalan var mı ? Hangi yurtlar iyidir kötüdür , bilgi almak istiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler. 1 hafta sonra yurt bakmaya gideceğim . Bu arada merkez kampüse yakın olursa iyi olur.
C
7 yıl
Bilgisayar Mühendisliği İçin Laptop
Önceliklerim laptopun hafif olması ve SSD'li olması .
Oyun oynamayacağım için ekran kartının güçlü olmasına gerek yok. Bütçe 3000 TL gerekirse bütçe artabilir.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
C
7 yıl
Aydın mı Çanakkale mi Bilgisayar Mühendisliği
Yurt , okul , ulaşım kampüs ve eğitim kalitesi olarak , Onsekiz Mart Çanakkale mi yoksa Aydın Adnan menderes mı ? Veya onerebileceginiz başka uniler var mı . Aydın İngilizce eğitim verdiği için bir adım önde benim gözümde .
C
7 yıl
Sayısal Abone Hattı
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu sayısal abone hattında yazan hız benim modeme gelen hız mı ? Yani ben 8mpbs lik hız alabilir miyim ? Hız testi yapınca 6,5 mpbs falan çıkıyor.
C
7 yıl
Sayısal Abone Hattı
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu sayısal abone hattında yazan hız benim modeme gelen hız mı ? Yani ben 8mpbs lik hız alabilir miyim ? Hız testi yapınca 6,5 mpbs falan çıkıyor.
C
7 yıl
turknetin adil kullanım kotasını kaldırması
C
7 yıl
İntel İşlemci MİcroCode Update ?
İntel'in sitesinden .dat 'la biten bir dosya indi. Ben bunu nasıl kullanacağım ? İşlemci i5 650
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.