C

Yüzbaşı
19 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
Windows 10 Nvidia 355.82 Driver Yüklenmiyor
Arkadaşlar merhaba,
GTX 970M grafik kartım var. Windows 10 a geçtim Geforce Experience da açılıyor sıkıntı yok. Ama hem 355.82 sürümünde hem de bunun bir önceki sürümünde Hızlı Kurulum Ya da Özel Kurulumu da seçsem sürekli şu hatayla karşılaşıyorum:

https://mini.donanimhaber.com/images/upfiles/1090029/52fb0236-ba09-4df3-b6ae-509e0c3204a6.png

Bu hatayı alan başka biri var mı? Varsa nasıl düzeltebilirim?

Şimdiden teşekkürler.
C
9 yıl
LG G2 Lollipop Güncellemesi Sonrası LED Işığı Sorunu
Arkadaşlar merhaba,
LG G2 de Lollipop güncellemesinden sonra whatsapp'tan mesaj geldiğinde ve onu okuyup kapattığımda bildirim led'i hala yanmaya devam ediyor. LED'i kapatmak dışında başka bir yol bilen var mı iyice paranoyak oluyorum mesaj geldi diye :D

Şimdiden teşekkürler
(Bu arada sürüm 5.0.2)
C
9 yıl
Kulaklık ve Mikrofon 3.5mm jak dönüştürücü var mıdır?
merhaba arkadaşlar,
elimde steelseries siberia v2 var. Mikrofon ve ses girişi farklı o yüzden telefona ses girişini bağlayınca mikrofon girişi boşta kalıyor. Bu iki kabloyu tek kabloya dönüştüren yani hem ses hem mikrofon işini gören tek girişe dönüştürebilir miyim? Varsa böyle bir şey kablonun adı nedir?

Teşekkürler.
C
9 yıl
Lg g2 oyunlarda ön dokunmatik tuşlar kaybolmuyor
Arkadaşlar merhaba,
Lg g2 de bazı oyunlarda ön dokunmatik tuşlar kendi kaybolurken çoğu oyunda kalıyor o da sinir ediyor beni. Onu her oyunda kapatmanın bir yolu var mıdır acaba?
Teşekkürler.
C
10 yıl
İki Laptop Arasında Kaldım Yardım...
Arkadaşlar merhaba,
kendime bir laptop almayı düşünüyorum ama arada kaldım bir bu marka var monster TULPAR T5 V1.2 diğeri de Msi GT70 SuperR2 2OD-453TR.
Sizce hangisini almalıyım?
Teşekkürler.
C
10 yıl
Kablolu İnternet Kullanınca İnternet Gidip Geliyor
Arkadaşlar merhaba,
Bu sorun yeni başladı. Kablosuz olarak bağlandığımızda internette sıkıntı olmuyor ama modeme kablolu olan bilgisayarı bağlayınca 15-20 saniyede bir kesilmeler meydana geliyor. TTNET i aradım teknik servis testler yapıp geri dönecek dediler tabi ki bir haber yok. Sizce bu sorun neyden kaynaklanabilir. Modem markam Air-Ties RT-204 ve bu sorunu 3-4 gündür yaşıyorum. Şimdiden teşekkürler.
C
10 yıl
Galaxy S3 Rehber Sorunu
Arkadaşlar şu telefonun rehber sistemi beni öldürecek bi isimde 2 ya da daha fazla türkçe karakterli bi isim yazarsam o ismin belli bir kısmını siliyor. Bunu sizce niye yapıyor olabilir ve nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler
C
11 yıl
ipod a müzik atamıyorum
arkadaşlar ipod a müzik atarken bi anda cihazın bağlantısı kopuyo bilgisayardan sonra tekrar geliyo bağlantı. sizce neden olabilir?
C
11 yıl
Aerial7 Kalitesinde kulaklık tavsiyesi?
Arkadaşlar Aerial7 kulaklığımı kırdım o yüzden değiştirecem. Acaba bana onun kalitesinde ya da ondan daha iyi bi kulaklık söyleyebilir misiniz acaba?
C
11 yıl
Facebook\u0027ta benden izinsiz Reklam yayınlanıyor
Arkadaşlar nerden geldiğini bilmediğim bişey benim duvarımda benim adıma bişeyler paylaşıyor. uygulamaları sil diyor herkes onu siliyorum bu arada skype üstünden yapıyor bunu. Skype ı siliyorum yine skype gelip paylaşım yapıyor. bazen microsoft üzerinden oluyor. skpye a bakıyorum facebook a bağlı değil aynı şekilde microsoft da öyle. çerezleri sildim tüm geçmişleri sildim sonuç yine aynı. Sizce ne yapmam gerekir? (yayınlanan reklam da bilmem kaç liraya iphone a sahip olun tarzı bişey yanında da linki veriyor.)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.