H

Binbaşı
29 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
82 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
H
9 yıl
Malum sitede garip bir ilan
H
9 yıl
Direksiyon sorunu (VW içerir)
Araç VW Touareg (2005). Direksiyon bazı zamanlar aşırı sert bazı zamanlar ise gayet yumuşak. Sert olduğu zamanlar iki elle bile zor dönüyor. Gaz vermeye başlayınca yumuşuyor. Ayağımı gazdan çektiğim gibi yine sertleşiyor. Hani arabayı durdurursunuz kontağı da kapatırsınız direksiyon dönmez ya, aynı o kadar sert sizce aracın problemi nedir?
H
9 yıl
VW Touareg R5 TDI Yakıt Tüketimim
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Forumdan bazı arkadaşlar özel mesajla sorunca paylaşayım dedim. Eskişehir Bursa arası ortalamam 9.2 litre. Yol boyunca klima açıktı ve bir tek ben vardım. Ara ara 130-140la seyrettim ama ortalama hızım 89 km/h yansımış.
H
10 yıl
Avea Cihaz Alimi
Geçen yıl Aveadan 24 ay taahhütle Nokia Lumia 925 aldım. Bu cihazın taksitleri bitmeden başka bir cihaz daha alabilir miyim?
H
10 yıl
Ağır bakım faturası...
Geçen hafta aracımın ağır bakımlarını Bursa'da özel bir serviste yaptırdım. Araç 2008 Chrysler Sebring. Ayrıca turbo ses yaptığı için 600 liraya revizyon edildi. Sizce fiyat nasıl?

< Resime gitmek için tıklayın >
H
10 yıl
Peugeot 301 Euro NCAP
H
10 yıl
Amd HD7790 Crossfire
Ekran kartım Gigabyte Radeon HD 7790. Monitörüm Full HD olmadığı için 1 gb bellek yeter diyip 1 gb olanını almıştım. Biraz araştırdım ve crossfire ile güzel sonuçlar sonuçlar veriyormuş. Benim kartımın belleği 1 gb ve 2 gb hd 7790 alıp crossfire yaparsam bellek tekrar 1 gb mı olur?
H
10 yıl
..
..
H
10 yıl
Monroe amortisör hakkında
İnternetten araştırdım ama monroe amortisör satan bir firma bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
H
10 yıl
Egosu tavan yapmis asagilik kompleksli insanlara ne yapiyorsunuz?
Egosu tavan yapmis asagilik kompleksli insanlara ne yapiyorsunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.