M

Yarbay
07 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
431 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
3 hafta
Asus Monitör Ölü Piksel iade işlemi yardım!
Selamlar
Ürünü vizyonbilgisayardan n11 aracılığıyla aldım. (Asus Rog Strix XG259QN 24.5" 0.3 MS 380 Hz FreeSync Full HD Premium IPS Monitör)

Üründe 1 adet ölü pikseli fark ettim. Daha sonra durumu vizyonbilgisayara ilettim, 1 ölü pikselin normal olduğunu bu durumda bişey yapamayacaklarını 14 günlük iade hakkımı kullanıp iade etmek istediğimi söylediğimde ürünün tekar satışa uygun olup olmadığını değerlendireceklerini söylediler. Kısacası tekrar bana iade etceklerini söylediler.
Durumu asus desteğe ilettim telefon ile aradım mail ile resim istendi maili gönderdim dönüş olmadı güncellemeleri buradan paylaşıcam muhtemelen 1 ölü piksel garanti dışı diye söylenicek bende thh'ye başvurucam. Daha önce böyle bir şey ile karşılaşanlar ne yapmam hakkında yardımcı olursa sevinirim.

Gamepower gibi bi marka bile sıfır ölü piksel garantisiyle ürün satarken. Asus gibi kalitesiyle bilinen marka ölü pikselleri normal sayıyo buda bi tuhaf.
https://hizliresim.com/raxmaeu


https://hizliresim.com/gr32296


< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 ay
GTA 6 Fragman
M
6 ay
Yükselen Kirayı Kiracı Düşürebilir Mi ?
Eylül ayında kiracıyla kira konusunda anlaşamadık(3bin oturuyor) istediğimiz kira 9bin kendisi 6 bin yatırdı, aradan iki ay geçti 6 bin yatırdı bizde tahliye kağıdıyla dava açtık kendisine iletildi, iş uzasın diye imza reddine gitti. Sonra bu ay 1,5 bin yatırmış kirayı muhtemelen öbür ayda 1,5 yatırıp kirayı yasadaki %25'lik sınır olan 3750 liraya tamamlamaya çalışıyo. Bu yapılan yasal mı ? Mahkemede 6 binden ödemediği kiraları geri alabilir miyiz ?
M
geçen yıl
Ryzen 5 7600x UnderVoltaj
arkadaşlar r5 7600x + noctua d15 kullanıyorum. stok şekilde cinebach 90derece oluyor çekirdekler 5-5,4 ghz de çalışıyo voltaj otomatik 1,46 kadar veriyor. internetten baktım sicaklıklar normal gibi motajdan kaynaklı bi sorun sanırım yok çünkü genelde hepsi böyle ısınıyo.

Soruma gelicek olursak undervoltaj nasıl yapabilirim sıcaklıkların düşmesi için. Ghz'den feragat etmek istemiyorum mümkün müdür ? Kullanan var mi ?
Anakartım gigabyte x670 aorus elite ax.
Güzel bir değer yakalayan ve nasıl yapıcağımı bilgilendirecek birisi var midir.
M
geçen yıl
AM5 Kullanıcıları yardım
Ryzen 5 7600x almayı düşünüyorum. Sorunlarınız neler intel 9600k dan geçicem. Oyunlarda takılma donma her hangi bir probleminiz var mi. Ben kullanıyorum hiç bir sorunumda yok diyen var mi ?
Cs go gibi online ve hikaye modlu oyunlar için soruyorum.
M
geçen yıl
G-sync Monitörde Freesync açma
ekran dell 24 in 2k 165hz gsync destekli
ekran kartım rx 6800.
amd softwareden baktığıma göre freesync desteklemiyor diye kapalı şekilde duruyor açılmıyo. Bunu açmak mümkün mü ?
Freesync monitörlerde gysnc açma diye çok video var ama tersi yok nedense.
M
2 yıl
Lastik Durumu Nasıl(resimli)
M
2 yıl
Lastik seçimi
selamlar
235 40 18 lastik ebatında lastık arıyorum 1810 liraya internetten hankook ventus prime 4 buldum ıslak zemin yakıt verimliliği ses şiddeti gibi özellikleri baya hoşuma gitti ama tabi kullanan varsa yorum almak isterim başka lastik marka modeli öneriniz varsa bakmak isterim. Fiyat konusunda hankooku aşmaması çok önemli zaten fiyatlar çok fazla gibi daha fazla para ödemek istemiyorum lastiğe.
M
2 yıl
Kasayı Temizledim CPU 100C
cpu soğutucu bu
SilverStone Tundra Serisi TD02-E
cpu i5 9600K stok

kasayı temizlikten önce işlemci 4,5ghz de çalışıyodu ve 80i görmüyordu belki anlık çıkıp iniyodu çünki 80i geçince fanlar çıldırmaya başlıyodu, temizlikten önce gayet sessiz sedasız tüm oyunlarımı oynuyodum knight cs go valo filan
2018 gibi kurdum sistemi macununu yenilememiştim şimdi yeniledim şimdi stok 90 derecede çalışıyo. Pc den az çok anlayan insanım nemli bezle fanları temizledim genel tozunu aldım.
Temizledikden 2 3 saat sonra elektrik verdim bi yeri ıslanmış olsa kurur izmir 35 derece.
soğutucu devirdaim etmiyo olsa fanlar çalışıyo elimi koyuyorum fazla sıcak gelmiyo bunu kendim tamir edebilir miyim ? bi rehber var mi kapalı döngü sıvı soğutma tamiri diye ?
yenisini alsak bi ton para olmuş.
M
3 yıl
Halojen ampülü Led\u0027e çevirdim sorun var
Geri vites lambasını halojenden led'e çevirdim. Sinyalleride çevirmeyi düşünüyorum.
Ama sorun şu ki kontak açtığımda ledler 4 5 kere kısık şekilde yanıp sönüyo. çözümünü bilen var mıdır ?
Araç 2014 passat b7 arka stoplar led dikiz aynası sinyalleride led fabrika çıkışlı, onlarda böyle bi sorun yok. Ön gündüz farlarıda led, farlar xenon fabrika çıkışlı ama ön sinyallerde ampül led'e dönüştürmeyi düşünüyodum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.