C

Yarbay
27 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
18 üye
Görüntülenme (?)
230 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
ESKİ TOPRAKLAR BULUŞTU
Herkese yıllar sonra merhaba.

Forumun eskileri olarak geçtiğimiz cumartesi günü yani 24.02.2018’de Abant’ta buluşma düzenledik. Tabi ki tanımadığımız kimseyi çağırmadık. Haberi olup da gelemeyen ve biraz spontane geliştiği için haber veremedğimiz emektarlar da oldu tabi ama kimse üstüne alınmasın.


< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
Yerden Isıtmada Uzak Odaların Isınmaması
Merhaba,

135m2 yerden ısıtmalı ve kuşbakışı kare olan ve kiracı olarak oturduğumuz dairemizde yerden ısıtma mevcut. Kombi evin balkonunda yer alıyor, konum olarak da dairenin en kuzey tarafında kalıyor. Kışın havalar iyice soğuduğunda kombiye uzak kalan odalarda ısınma problemleri yaşıyoruz. Neredeyse borulara sıcak su bile gelmiyor. Bu işlerden açıkçası hiç anlamıyorum ve kombi teknisyeni bir tanıdığıma kombiye bakım yaptırmayı planlıyorum. Kendisi tesisatı inceleyeceğini belirtti ama dikkat etmemiz gereken ve önce şuna baksın diyebileceğiniz bir husus var mıdır?
C
10 yıl
mükerrer konu, silinebilir
mükerrer konu, silinebilir
C
10 yıl
silinebilir
...
C
10 yıl
Elantraya dizel geldi, 84 Milyar :)
Aldığım bir duyuma göre HYUNDAI ELANTRA 1.6 128hp DİZEL OTOMATİK ELITE 83.900TL.

Duyum dediğime bakmayın,eski işyerimdeki Hyundai satış temsilcisi arkadaşım facebookta yazdı.

Piyasa şartları mı yoksa başka bir olay mı sizce? Lakin aynı durumdaki i30 75 bin lira.
C
11 yıl
Cruze 1.6 LPG kiti tavsiyesi
Meehaba,

Chevrolet Cruze 1.6 manuel 124hp versiyon araca istanbul avrupa yakasında LPG taktırmak istiyorum. Hergün Beylikdüzü-Fatih yapılıyor, trafiğe pek takılmayacak saatlerde araç sıkıştırılmadan kullanılıyor.

Marka, kit, servis tavsiyelerinizi bekliyorum.
C
11 yıl
KOREDE SAVAŞ ÇIKARSA KORE MALI ARABALARA NE OLACAK?
< Resime gitmek için tıklayın >


Biliyorsunuz Korenin birbirine girmesi an meselesi.

Peki Kore malı araçların üretimi, tedariği, yedek parçası ve ikinci elinde durum ne olur? İnsanlar sıkıntı çeker mi?

Şahsen Kore imalatı bir Cruze kullanıcısı olarak aklım karışıyor. Tek dayanak noktam aracın Opel Astra'yla ortak parçalar kullanması ve dünya çapında üretime sahip olması.
Hyundai, Kia ve SsangYong sahiplerini zor günler bekler mi?
C
11 yıl
BİRAZ KOMİK KAZA TUTANAĞI
Okumak için kaydedip zoom yapabilirsiniz.



< Resime gitmek için tıklayın >
C
11 yıl
İstanbul\u0027a Aktif Hız Sınırlaması Geliyor!??
Anlaşılan o ki; eskiden TV girmeyen ev kalmayacak diye yapılan kampanyalar artık radar girmeyen şoför şeklinde olacak..



İstanbul’da artan trafik yoğunluğunu asgariye indirmek için yeni bir uygulama başlayacak. Yeni kurulacak sistemde, belirlenen ana arterlere 200-300 metre aralıklarla elekronik hız tabeleları yerleştirilecek. Sürücülerin net göreceği yerlerde kurulacak elektronik tabelanın bulunduğu noktalara radar sistemi de yerleştirilecek.

Bu yollar komuta merkezi tarafından kameradan takip edilecek. Komuta merkezi, trafiğin akıcılığını sağlamak için peş peşe konulan elektronik hız sisteminde hız limitini trafiğin yoğunluğuna göre değiştirecek. Trafiğin yoğun olduğu bölgede, en arka tabeledaki hız sınırı 30’a düşürülecek. Arkadan gelen araçların hız sınırı düşürülerek, öndeki araçların trafik sıkışıklığının giderilmesi sağlanacak.

Belirlenen birçok noktaya kurulacak olan bu sistemle birlikte radar sistemi de yerleştirilecek. Kurulan bölgelerde 5 geçiş noktasının bulunduğu elektronik tabela varsa, sürücü limitlere uymadığı takdirde plakasına 5 kez ceza kesilecek. 



Kaynak:

http://www.haberturk.com/yasam/haber/817663-trafikte-sistem-degisiyor
C
11 yıl
VW\u0027LERDE USB\u0027NIN OPSIYONEL OLMASI?
VW araçlarını beğeniyorum, genel olarak da DSG hariç başarılılar ancak bu kadar pinti olunmaması gerekiyor bence. Comfortline Golf'te 1 liralık USB giriş yok, Trendline Passat'ta ortadaki bardaklıkta kapak yok. Gerçek alaşım jantı, fonksiyonel direksiyonu, sis lambasını zaten müşterilere unutturdular. Peki niye bu kadar pinti bu Wolfsburglular?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.