V

Yüzbaşı
06 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
4 yıl
GNC FIRSAT PRO İNTERNET PROBLEMİ
Merhaba arkadaşlar,
10 yıldır Türk Telekom faturalı hat kullanıyordum bazı lokasyonlarda sinyal zayıflığı yaşadım ancak yukarıda Allah var ,internet hızı konusunda problem yaşamadım . Yaklaşık 15-20 gün öncesinde faturalı tarifemin fiyat artışına binaen Türkcell’in GNC Fırsat Pro 14 gb + 5 gb sosyal medya tarifesine geçişimi sağladım. Hattı kullanmaya başladığımdan beri internet hızımda sorunlar yaşadım , şöyle ki Türk Telekom’da 35-50 mb speedtest hız testi sonucu alırken Türkcell’de en fazla 7-10 mb aldım hatta bazen 1 mb 2 mb alıyordum en son 0.20 mb internet hızı aldım öyle ki upload hızım daha fazlaydı neredeyse her sonuçta. Bunları yaşarken Türkcell müşteri hizmetlerini aradım ancak sorun olmadığını belirttiler. Şikayet dilekçesi yazdım hız testi sonuçlarımla birlikte cevap lokasyonunuzda iyileştirme yapacağızdı . Hız testimin düşük olması da önemli değil bazen normal sitelere bile girişte sorun yaşadım youtube veya twitch üzerinden 1080-720 p herhangi bir şey izlemem mümküm olmadı. Daha sonrasında forumda birkaç arkadaş daha bu tarifede internet yavaşlatması yapıldığından bahsetmiş sonrasında iş yerinde bulunan normal Türkcell li ve biz 2 gnc pro lu arkadaşla youtube üzerinden 1080p video izleyelim dedik sonuç şaşırtıcıydı. Biz donarak izlemeye çalışırken diğer arkadaşta sorun yoktu. Yaklaşık 15-20 gündür Türkcelldeyim ama internetimi istediğim şekilde kullanamadım. Telefonum ip7 ve bulunduğum lokasyon Trabzon merkezde 4. Kat. Sizce ne yapabilirim tekrar başka bir operatöre geçmem mümkün değil sanırım 90 gün için ama bu şekilde acı çekerek türkcellde kalmak da istemiyorum. Türkcell müşteri hizmetleri de hiçbir çözüm bulmadığı gibi sürekli internetiniz de problem yoktur diyor şaka gibi 
V
5 yıl
Satılık Cs go keyleri Gel vatandaş 10.75 TL\u0027ye keyler :)
Arkadaşlar merhaba güncel olarak elimde 600 ün üzerinde key var. 10.75 TL'den keylerimi satmak istiyorum toplu olarak ancak bazılarının henüz cd'si dolmadı. Steam hesabım :https://steamcommunity.com/id/voshue .
V
5 yıl
Satılık DC hook, arcanalar , dark artistry cape, cs go keys
Dc hook 2650 TL , arcanalar steam fmarket fiyatının % 70'inden satılır.
V
5 yıl
Satılık itemler
Merhaba arkadaşlar elimde bir çok item mevcut bazıları çeşitli skin sitelerinde olduğu için alacağınız zaman sorabilirsiniz.

Pudge,Lina,Sf arcanalar 130 TL

Terror blade 140 TL

Phantom Arcana 160 TL

Dragonclaw Hook: 2800 TL

Karambit | Orman DDPAT 600 TL

Çeşitli cs go keyleri 10 TL
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=128648843&token=hpdRRHBg
V
5 yıl
Alınık dc hook
Alınık Dc hook aramaktayım verebileceğim tutar 2.400 TL'dir satan olursa buradan iletişime geçebilir.
V
6 yıl
Türk telekom dolandırıclığı
Mobil online işlemlere aralık ayında girdiğimde prime ile tanış 10 gb tarifesi size özel 39 TL yazıyordu. Daha sonra geçiş yaptım ve ilk ay 57 daha sonraki ay 58 tl ücretlerle faturalandırıldım. İlk ay için olabilir dedim ama sonrasında yine farklı bir tutar gelince müşteri hizmetlerini aradım ve bana 39 TL ile taahhütün verildiğini ancak farklı tutarlar ile faturalandırıldığımı belirttim. Siz 54 TL ye geçiş yapmışsınız dedi :) Biraz önce şikayetimi yazdım yine sonuçsuz kalırsa tüketici hakem heyeti yolu gözükecek ama bu yaptıkları kaçıncı saçmalık kaçıncı dolandırıcılık .
V
6 yıl
reklam izleyerek bitcoin kazanın
Arkadaşlar reklam izleyerek bitcoin kazanabileceğiniz bir diğer site
adbtc
V
7 yıl
TÜRKNET BORÇ OLMAMASINA RAĞMEN AVUKATLIK BÜROSU MESAJI
İyi günler tam 3 yıl boyunca türkneti kullandıktan sonra , hattı kapattık. 28.10.2017 tarihinde geçmiş dönem borçlarımın tamamını ödememe hatta abone alacak borç sorgulama internet adresinden borç alacakta borcunuz bulunmamaktadır yazısını görmeme rağmen bugün babamın adına kayıtlı olan TÜrknet hattına avukatlık bürosuna verildiğine dair mesaj geldi. Fatura ödemelerim allahtan mailimde saklı ayrıca tekrar borç alacak sorgulama yaptım ve borç gözükmüyor olarak yazıyor halen sorun ne anlamış değilim ama hakkımı arayacağım sonuna dek.
V
7 yıl
İphone Destek.
Arkadaşlar lütfen yardım. Türkiyedeki apple support malesef işleri çok yavaş ilerletiyor 35 gün oldu telefon hala serviste elime geçmedi. apple uzmanı da yetkili uzmanı da çözüm üretemiyor ,yabancı yada bana acil çözüm verebilecek bir platform var mıdır ?
V
7 yıl
Apple Değişim Karmaşası
İyi akşamlar forumdaşlar. 20 eylülde yetkili servise iphone 5s ürünümü verdim. 20 iş günü geçtiği için yetkili servise gittim ve bana kıdemli uzman yetkilisinin (Serkan Bey) telini verdiler. Serkan bey adlı kıdemli uzman bana iphone 5s yerine SE modelinin 24 ay garantili ve kutulu şekilde gönderileceğini belirtti.Neden olarakta 20 iş gününün geçmesi ve mağduriyetimizi gidermek ve de 5s modelinin üretiminin olmadığı söyledi. 34 iş günü geçti ve bugün sistemden kontrol ettiğimde değişim ürünü ((swap)yani 5s ) gönderildi yazıyor. İzlemem gereken yol nedir arkadaşlar yardımcı olur musunuz ?





< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.