H

Teğmen
13 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
124 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
9 ay
İlk motor CBR 125 Uygun mu?
Motosikletler hakkında hiçbir bilgim yok. Son zamanlarda izlediğim videolarla gaza gelmiş bulunmaktayım. Hem savurduğum paramı en azından bir şeylere yatırayım hem de hafta sonraları ayağımı yerden kessin amacıyla bu hevese kapıldım. Öyle hız yapayım derdim de yok zaten yapamıyor da sanırım, birazcık da şekli olsun amacıyla bir çok vlog'da bu model ile karşılaştım bütçem 130-140 bine kadar çıkabilir. Kursa yazılacağım gerekirse ekstradan sürüş eğitimleri de alırım. Tam hakim olmadan yola atlamak da istemiyorum, hem kendimin hem de başkasının can/mal güvenliği açısından.
Özet olarak motosiklet kullanmayı öğrenebilmek için nasıl bir modeldir? Benzer fiyat aralığında başka tavsiyelere de açığım.
H
geçen yıl
Yol koşusu için ayakkabı tavsiyesi arıyorum
10-15-20 km mesafeli yol (beton-asfalt) koşuları için kullanıp da memnun kaldığınız ayakkabı modelleri var mı? Decathlon'dan bu amaca yönelik bir ayakkabı almıştım en üst seviye olanından iyi de bir paraya, 10 ve 15 de sorun yaşamamıştım fakat 20km koşumda ayak tabanlarımda inanılmaz sıkıntı yarattı. Nike, Adidas, Skechers gibi markaların 8 bin liraya kadar modelleri var. Derece yapmak gibi amacım yok o kadar pro seviye ayakkabıya da ihtiyacım yok ama saatte 10-13km hızlar için kullanıp damemnun kaldığınız bir model var mı?
H
2 yıl
Diş teli fiyatı nasıl alınır?
.
H
3 yıl
İhtiyaç kredisi erken kapatmak mantıklı mı?
.
H
3 yıl
Kombi su borusundaki bu civatalar ne işe yarıyor?
Silinsin
H
3 yıl
Mobilya termin süresinde teslim edilmezse hakkımız neler?
Silinsin
H
4 yıl
Ev için program önerebilir misiniz
Silinsin
H
4 yıl
Kitap seslendirme ve düzenleme için ne kullanabilirim
Silinsin
H
5 yıl
Laptopa farklı hdd takılması
Silinsin
H
6 yıl
3.9 bine 20 ay garantili 8+ alınır mı
Silinsin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.