A

Binbaşı
03 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
140 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
Toshiba sürücü indirme problemi
1 haftadır uğraşıyorum; ancak Toshiba'nın sitesindeki sürücüleri indirirken hızı bir süre sonra inanılmaz düşüyor sonra da inmiş gibi gösterdiği arşiv dosyaları bozuk çıkıyor. Bu sorunu yaşayan başkaları var mı?
A
11 yıl
DVD sürücüsü güvenle çıkar menüsünde görünüyor
Bilgisayarımı servise verdim temizlik için sonra n'aptılar bilmiyorum ama DVD sürücüm şu klasik donanımı güvenle kaldırın altında görünüyor. Çıkar dedikten sonra Bilgisayarım'a girince DVD sürücüsü görünmüyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca DVD sürücüsü Bilgisayarım'da yeniden görünüyor ve aynı şekilde güvenle kaldır menüsünde de. Daha önce böyle problemim yoktu, servisle tekrar görüşmek de istemiyorum. Sorunu nasıl çözebilirim?
< Resime gitmek için tıklayın >
A
11 yıl
Servis tavsiyesi
Arkadaşlar bilgisayarımı TTS servisine yolladım ama var olan ama genel kullanımda problem çıkarmayan bir ekran sorunu için biz bir şey göremedik dediler( garantisi 1 ay içinde bitecek ileride sorun çıkarsın istemiyorum). İkincisi ısınma sorunu vardı 50 tl bakım ücreti istediler. 50 tl versem bir temizlikçi evi tertemiz yapar bu da çok fazla geldi. Daha önce bilgisayarınızı gönderdiğiniz ve memnun kaldığınız servis var mı?
A
11 yıl
Maksimum 2000 liraya kadar Sony notebook önerisi
Yakın bir ablam kendine PC bakıyor ama pek anlamadığı için adına araştırayım dedim. 2000 lira limiti var ama facebook oyunları dışında oyun oynamadığı için bu kadar fazla ödemesine sıcak bakmıyorum. Aradığımız özellikler:
-İyi bir işlemci
-Minumum HD4000 grafik işlemcisi (iyi bir harici kart da olsa iyi olur hani :) )
-Uzun yıllar kullanmak istediği için alüminyum kasa arıyorum
-Aydınlatmalı klavye gibi ekstra konfor sağlayan özellikler olursa daha uygun olur
-Limit dediğim gibi 2000 lira ama kampanya fiyatı ile 2000 liranı altına inebileceği için 2000 liranın üstündeki öneriler de olabilir.
-Full HD ekran
Marka olarak Sony'ye sıcak bakıyoruz ama ucuz alternatifi ya da aynı fiyata daha iyi özellikleri olan Asus gibi markalar da öneriler dahilinde olabilir. Acer, Casper, Dell, Packard Bell gibi markalardan öneri yapmayın lütfen. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
A
11 yıl
Polisiye-Gerilim/Fantastik Tavsiyesi
G. Meade ya da JC Grangé şu an öncelikli gibi ama yine de tedirginliklerim var. Son 3 kitaptır Glenn okuyorum ( Kar Kurdu, Sakkara'nın Kumları, Brandenburg) ve artık yazarın kendini tekrarladığını düşünmeye başladım.
İkincisi Grangé'yi bırakıp Glenn'e geçince Grangé okumaya karşı önyargım var. Bu hem Siyah Kan'ı defalarca yarıda bırakmak zorunda kalmam hem Grangé'nin kitaplarının son kısımlarının başlarına göre kötü olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca Glenn'in tuğlalarından sonra diğerleri kiremit gibi kalıyor.
Ben de artık yeni yazarlara açılmaya karar verdim. Sağlam polisiye yazarları ve kitaplarını tavsiye etmenizi istiyorum. Öte yandan daha önce hiç fantastik türde kitap okumadım ve başlamak için hangi kitapları tavsiye edersiniz (Harry Potter dışında)?
A
11 yıl
Mesaj paketi için yardım
Hattımı yeni aldım ve mesaj paketi alacaktım kafam iyice karıştı Avea'nın sitesini gezerken. Şimdi içinde internet paketi olmayan sadece mesajlaşmak için bir paket arıyorum. Tercihen 1000 ama en fazla 5000 sms paketi arıyorum, diğer numaraları aramak için bir şeyler yazdım yolladım onun için arama paketi de istemiyorum. Hattımda 14 tl var, hangi paketi önerirsiniz?
A
12 yıl
Şifrenizi kimseye vermeyin!
Geçenlerde güvendiğim birine şifremi verdim; adam aynı gün şifremi, e-posta adresimi değiştirmiş. Bu kişi kesinlikle güvendiğim, nasıl yaptığını aklımın almadığı biriydi. 6 gündür uğraşıyorum, supportla mesajlaştık ancak bugün kurtarabildim o da tesadüfen posta kutumda kalan bir mesajla.
Ders olması açısından mesajların önemli kısımlarını buraya yazıcam.

-Şifre verme olayı kullanım şartlarına aykırı. Gelen mesajlarda bu konuda size yardımcı olamayabiliriz dediler.
quote:

"C. Giriş Bilgileri. Bir Hesap oluştururken, Oyuna erişeceğiniz her defasında kullanmak üzere sizden yegane bir kullanıcı adı ve parola (birlikte “Giriş Bilgileri”) seçmeniz istenecektir. Hesabınızı işbu Sözleşmede belirtildiği durumlar haricinde herhangi bir kişiyle paylaşamazsınız ve Giriş Bilgilerinizin gizliliğinin sağlanmasından ve Hesabınız kullanılarak gerçekleştirilen tüm faaliyetlerden (satın alımlar ve yüklemeler dahil) tamamen siz sorumlusunuz. Giriş Bilgilerinizin kaybolması, çalınması veya yetkisiz ifşa edilmesi dahil olmak üzere herhangi bir güvenlik ihlalinden haberiniz olduğunda lütfen Riot Games’ı derhal haberdar ediniz."


-İkinci olarak sizden ayrıntılı bilgi istiyorlar. Bunlar:
quote:

- Hesap ismi(oyuna girerken kullanılan isim):
- Sihirdar ismi (Oyun içindeki ismimiz):
- Oynadığınız sunucu (KA, AB-Batı or Ab-İskandinavya/Doğu):
- Hesabı kurduğunuz tarih:
- Hesabı kurduğunuz yer( Bu soru biraz garip geldi, ülke şehir olarak yazdım ben):
- LoL oynarken kullandığınız son IP (http://www.whatismyip.com/):
- Hesabı kurduğunuz e-posta adresi:
- Hesabı kurduğunuzdan itibaren kullandığınız e-posta adresleri:

IP numarası öğrenmek o durumda hemen aklınıza gelmeyebilir. Ben aldım ama işe yaramadı. Support bu konuda bana mı özel bilmiyorum ama sıkı davranıyor. Aldığınız e-posta adresini hatırlayamayabilirsiniz. Ben üzerinden 1.5 yıl geçtiği ve birçok hesabım olduğu için hatırlayamadım tam olarak. Değiştirdiğiniz e-posta adresleri önemli.
Diğer sorular:
quote:

- Any transaction ID's you have received from a confirmation email:
- Transaction numbers from a credit card statement:
- Any Paypal, Paysafecard, or SMS confirmation numbers:
- The last 4 digits and expiration date of any credit card(s) you have used to purchase RP:

Kullandıysanız kredi kartınızın son 4 hanesi. E-posta olarak aldığınız onay kodu. Paypal, Paysafecard ya da SMS onay numaraları, oany e-postası olarak adlığınız işlem ID numarası.

Ben herhangi bir yolla RP almadığım bu konuda kanıt sunamadım.
Verdiğim bilgiler bu konuda yetmedi. Dahasını istediler. Oturduğum ülke falan filan. Yukarıdaki soruların tekrarları.
Adamlar haklı olarak ekleme yaptılar, bunca soruları sormalarının gerekçesi olarak hesabın size ait olduğunu kanıtlamaları gerektiğini bilmenizi ve bu konuda anlayışlı olmanızı istiyorlar. Malesef daha ne gibi kanıtlar sunabilirdim bilmiyorum ama hesabınızı aldığınızdan itibaren değiştirdiğiniz e-posta adreslerine yazdığım e-posta adreslerinden birine Tribunal sonucu gelmişti. onu ekran görüntüsü olarak attım kabul ettiler. Bu olmasaydı hesabımı kurtaramayabilirdim. Siz siz olun yukarıda istenen bilgilerle ilgili e-postaları Lol klasörü altında posta adresinizde tutun.

Dediğim gibi ben güvendiğim için verdim, eminim içinizde benim gibi olanlar vardır. Bu konuda kesinlikle dikkatli olun; çünkü şartalara aykırı bir durum şifre vermek.
A
12 yıl
2000 liraya tavsiye
Bir arkadaşım için() ekran kartı idare edebilecek bir bilgisayar araştırıyorum.
Bütçesi en fazla 1500 lira ama indirimli bulabilirsek diye 2000 liraya kadar önerilere açığız. Lenovo, Asus öneri beklediğimiz markalar. Hp'nin meşhur ısınma sorunu hala var mı bilmiyorum ama ne kadar bilgisayardan anlamasa da o da bunu duymuş.
Şöyle linde kalmayacak sağlam öneriler istiyoruz, şimdiden teşekkürler.
A
12 yıl
Kablosuz fare tavsiyesi
Daha önceki farem inanılmaz pil yiyordu ve sol tuşunun bozulması üzerine yeni bir tane almak istiyorum.
-Sıradan bir fare olsun.
-Pil süresi ilk önceliğim.
-Orta büyüklükte olsun, küçük fareler bazen sorun çıkarıyor oyun oynarken.
-Sağlam olsun. Küçük bir şehirde yaşıyorum ve fare parası kadar kargo ödemek istemem.
Logitech tercihimdir. Kesinlikle Microsoft istemiyorum.
-Fiyat olarak 60 tl snırım var. Değecek bir şey olursa biraz daha yükseltebilirim.
A
12 yıl
Riot Fiora\u0027nın ultisi neden nerflemiyor?
Sırf merakımdan soruyorum. Hala neyi bekliyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.