C

Yarbay
31 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
164 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
İphone xs hayalet ekran ile ilgili ilginç sorun
Merhaba

iphone xs teşhir ürünümüz vardı. Ama bu mağazada satılan değilde türkcell de olanlardan. Neyze uzun süredir kullanıyorduk. Resimde gördüğünüz gibi apple iphone xs yazısı var. Geçenlerde ekran kırıldı sağ üst köşeden mürekkep gibi yayıldı felan dedik deiiştirelim. Değiştirdik ama yeni takılan ekranda da aynı sorun var. Eski ekranda bizde belliki değişmiş. Telefoncu telefon teşhir olduğu için entegresine yazılmış diyor böyle bişey olabilir mi ? Yani değiştiği bariz belli, yani adamın aynı sorunlu ekranı bulmak gibi bir şansıda yok gibi.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
C
2 yıl
Monitör DisplayPort - PC HDMI girişi nasıl bağlanır?
Merhaba.

Çok ilginç bir şekilde bağlanmadığını fark ettim. Hiçbir yerde bundan söz edilmemiş ama birilerinin etmesi gerekirdi. Eğer monitörünüz DisplayPort ise ve onu dönüştürücü ile HDMI çıkışı olan bir bilgisayara bağlamak istiyorsanız, maalesef yapılamıyor. Kafayı yiyene kadar denedim yok. Bilgisayarın DP çıkışı ile monitöre bağlarsam sıkıntı yok, ama 2. ekran için bir DP girişi olan monitör denedim, kasadaki HDMI çıkışından, monitöre aktarmadı.
C
3 yıl
BALKONLARI HANGİ RENK YAPMALIYIZ SİZCE...
Merhaba

tee yıllar önce köye ev yaptırdığımızda bi konu açmıştım. İşte o ev biteli çok oldu ama boyatmamıştık. Şimdi boyatmak istedi bizimkiler de iç kısımlar ve yan 1. resimde görüldüğü üzere gri renk ama bakonları sizce hangi renk yaptırmalıyız. Photoshop u iyi olanlar bir çalışma yapıp fikir verebilir mi ,? Babam kremit rengi diyor ama bende koyu gri diyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
C
4 yıl
[ÇÖZÜLDÜ] R6 3600X RTX 2070S sistem sorunu yardım lazım.
Arkadaşlar selam.

Sorunum şu, arkadaşım ile sistemlerimizi yükselttik.

- Işlemci: AMD Ryzen 5 3600X 3, 8 GHz.
- Ekran kartı: ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2070 Super Advanced Edition 8 GB.
- RAM'lar: G.Skill 4133 MHz 2x8 RAM.
- SSD: 720 + 120 GB iki farklı model.
- Ana kart: MSI X570 GAMING Edge.
- PSU: Frisby 650W 80+

Arkadaşımın sistemi.

- Işlemci: Intel i7-9700K (Corsair H100X sıvı soğutuculu tek fanla çalışıyor)
- MSI Gaming X Trio RTX 2070 Super.
- RAM'lar: G.Skill 4133 MHz 2x8 RAM.
- HDD: Samsung 970 Evo SSD m.2.
- Ana kart: MSI Z390 Tomahawk.
- PSU: Corsair 750W Gold.

İkimizde PUBG giriyoruz ve aynı ayarlarda nedense aramızda 30-40 FPS fark oluyor. Kafayı yiyeceğim buradaki fark nedendir arkadaşlar. Fikri olan var mı?
C
5 yıl
YURT DIŞI İPHONE GARANTİ SORUNSALI !!!
Bu önemli arkadaşlar. Şimdi ben yurt dışı garantili model diye tabir edilen modellerden bir tane iphone 11 pro almak istiyorum. Fakat türkiyede gerçekten garantinin geçip geçmediğini merak ettim. Araştırdığımda yakın zamanda kimse tamir ettirmemiş. Hatta şikayet varda deli gibi şikayet dolu yurt dışından aldım apple bakmadı diye. Bu konuyu netleştirmem gerek gerçekten aldım pasaport kaydını yaptım sorun oldu apple bakacak mı ?
C
5 yıl
Yurt Dışı iphone cihazını türkiyede garantiden tamir ettiren
Başlıktada dediğim gibi tamir ettiren var mı ? Yani herkes gRantili seri diye satıyor ama yakın zamanda yurt dışı garantili modelini tamir ettiren görmedim.
C
5 yıl
İphone linklere tıklayınca uygulamada açılmaması sorunu
Beyler selam.

Hangi iphone alırsam alayım yedekten yüklediğim için whatsapptan felan gelen letgo linkine tıklayınca applestore u açıyor. Ne yapsam bulamadım. İnternettede arattım yok. Direk uygulamada açmıyor. Bi yardım etseniz.
C
8 yıl
Win10 SSD disk kullanimi yuzde 100 hatasi
Arkadaslar ssd aldim taktim yukledim uefili win 10 u pc yeni asus modeli x550vx bu model daha eski isletim sistemlerini desklemedigi icin win10 kurdum ama iki kez format attim guncellemeleri yapiyorum disk kullanimi hep 100 de yuz ve pc sonuyor, bir an dusuyor hop tekrar cikiyor, o klasik hizli getirme windows search felan fayda etmiyor herseyi denedim baska bir sorun var cozemedim fikri olan varmi yardim etsin allah rizasi icin.
C
8 yıl
ebrarbilgisayar hakkinda ! Daha önce alanlarin fikri
Arkadaslar malum piyasadan bahagi asagida fiyatlari, yarin bir modelde ben alacagimda daha once alip sorun yasayanlar oldumu hic, neden piyasadan asagida fiyatlari bilgisi olan varmi ?

Aldik pixeldi hataydi, isik sizmasiydi sorun yasasak degisim yapabilirmiyiz ? Daha once tecrube eden varmi ?
C
8 yıl
Lenovo yoga 510
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.