L

Yüzbaşı
27 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
74 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
2 hafta
vw polo hangi motor?
merhaba, eşime hatcback otomatik araç olarak poloda karar kıldık ama motor konusunda tam karar veremedim. mantık 1.2 tsi diyor dizelin pisiyle uğraşmaya gerek yok diyorum. yakıt farkı ve performans farkı kayda değer midir? bir de sanırım 1.4 atmosferik motor var o nasıldır? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
L
5 ay
Passat B7 Kasa Alınır Mı?
s a dostlar, megane mi, focus mu, corolla mı derken b7 passat da karar kıldım.
200 bin km altı dizel otomatik almayı düşünüyorum. kafamda bazı sorular var sizlerin fikirlerini bekliyorum.
kronik sorunları var mı?
dsg üzer mi?
dpf sıkıntı çıkarır mı?
nelere dikkat etmeliyim?
L
7 yıl
Daha Önce İmei Atılmış Htc One m9e Tekrar İmei
sa arkadaşlar daha önce imei atılmış güneydoğudan aldığım htc m9e telefonumun imei patladı, tekrar imei atmam gerek. sivas da 80tl istiyorlar bu parayı vermek istemedim kendim nasıl yaparım yardımlar için teşk.
L
7 yıl
İlk Arabamı Aldım
S a değerli forumdaşlarım, bugün çok şükür ilk arabamı aldım. Araba 2011 model linea 1.3 active plus 35000 km. az kullanılmış emekli arabası expertizi yapıldı sorun yok. ilk arabam olduğu için haliyle acemilik var. bana araba kullanma konusunda önerileriniz ne olur. dizel arabada nelere dikkat etmem gerek. takip edebileceğim konular varsa link verebilirsiniz önerileri yazabilirsiniz. görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
L
7 yıl
Almak Üzereyim
s a beyler linkteki aracı almak üzereyim , yorumlarınızı bekliyorumhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acil-satlik-tertemiz-yakit-cimrisi-arac-404978683/detay
L
7 yıl
25-30 Bin Tl civarı Araç Önerisi
s a beyler 1-2 ay içerisinde belirttiğim fiyata araç almak istiyorum. henüz hiç aracım olmadı, sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum önerilerilerinizi bekliyorum.
L
9 yıl
İphone 5s Ram Kullanımı
s.a beyler iphone 5s ram kullanımı neden bu kadar fazla benim telefonda mı sorun var yoksa hepsi mi böyle, hiçbir uygulama açık değil ama ram kullanımı 700 mb nin altına düşmüyor. iphone 6 da ve 4s durumlar nasıl sizler de paylaşın kıyaslayalım.
< Resime gitmek için tıklayın >
L
9 yıl
Ekran Kartı Yorumu
s.a beyler ekran kartı benchmark testi yaptım gt525m 2gb 128bit, sanki işlemcinin kendi gpu sundan daha yetersiz gibi geldi bana yanılıyor muyum acaba, yorumlarınızı bekliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
L
9 yıl
ABD Cihazlarının Garanti Durumu
Arkadaşlar mrb, abd den alınan ya da abd için üretilmiş olan iphone cihazların appletr sitesinden baktığımızda 1 yıl garantisi görünüyor. Peki bu garantinin kapsamı nedir? Aynı Türkiye'den alınmış gibi midir? Başınızdan geçen ya da tanık olduğunuz olaylarla açıklama yaparsnız aydınlanmış oluruz. Teşekkürler.
L
9 yıl
İos 7.1.2 Jailbreak kullananlar acil bir soru
arkadaşlar ıraktan iphone 5s aldım telefon sim kilitli olarak geldi jailbreak yaparak sım kılıdı kaldırılıyormuş sizden isteğim 7.1.2 de sim kilidini kaldırmak için gerekli olan Ultrasn0w programının olup olmadığına bakmanız . çok acil cevaplar için teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.