C

Binbaşı
08 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
96 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
Dizüstü bilgisayarın açilis sorunu
Merhabalar benim bir dizüstü bilgisayarım var, düne kadar her sey güzeldi, lakin çok saçma bir sorun oluştu, neyin sebep olduğunuda anlayamadım tahminim yazilimsal bir durum sorun güç düğmesine bastıktan 3 saniye sonra bilgisayarın sag kismindan tik diye bir ses gelip gücü kesmesi ve kapanmasi ama güç düğmesine basıp ardından hemen F11 basınca bios ekranı geliyor ESC basıp geri çikiyorum ve bilgisayar eskisi gibi açiliyor hatta windows açildiktan sonra yeniden baslat dediğimde sikintisiz çalisiyor ama kapatip açmak istedigimde ayni sorun oluyor bilgisayar sikintisiz hizli bir sekilde çalisiyor her hangi bir sorun gözükmüyor şimdilik.
Değerli tahminlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler..
C
7 yıl
Bluetooth ile arabaya ses aktarma sorunu
Merhabalar, benim arabam var, Bluetooth sistemi mevcut telefonla sorunsuz bir sekilde bağlana biliyorum ancak sadece görüşme yaptigimda aracin hoporlerinden ses geliyor, normal bir müzik açtigimda aracin hoparlörin den degil sadece telefondan ses geliyor. Telefondan bluetooth ayarlarina girdigimde profilde sadece sesli arama var, ortam sesi yok bunu nasil ekleyebilirim ? Arastirmalarima gore bu modellerde sadece sesli arama için konulmus bleutooth, normal muzik dinlemek için degil ama ben yapmak istiyorum ve bunu telefon uzerinden her hangi bir uygulama ile yapabilirmiyim ?
C
8 yıl
ACIL AC adaptör sorunu
Iyi günler arkadaslar, tasinabilir bilgisayarimin adaptoru sarj etmemeye basladi ölcüm aletiyle kontrol ettim adaptoru prize takitakmaz çikan ac 19,5V hizli birsekilde düsmeye basliyor 10 saniye içinde 2V a kadar dusuyor ve dusmeye devam ediyor. Bilgisayarimin çok az sarji kaldi ve proje ödevlerim için ise bana acil bir sekilde lazim kime gittiysem ayni degerleri tasiyan adaptor bulamadim ve bir tek internetten bulabildim ve biraz tuzlu, acaba kolay bir sekilde tamir edebilinir mi ?

not: prizden adaptore giden kabloda sorun yok normal 230V geliyor.

Yazim hatasi varsa affola.
C
8 yıl
Facebook\u0027ta video sorunu
Merhabalar arkadaşlar, son bir haftadır Facebook'ta karsilastigim çok sinir edici bir sorunum var. Sorun bazi videolarda ilk 3-6 saniye boyunca siyah veya bozuk piksel seklinde basliyor ve düzelmeye basliyor videoyu tekrar başlattığımda düzgün çalisiyor ama sayfayı yenileyip tekrar ayni videoya bastığımda tekrar ayni hatayı veriyor. Bu olay her videoda olmuyor bazi videolarda oluyor, neye göre bazi videolarda oluyor anlamis değilim ve sadece Facebook'ta oluyor diğer sitelerde sorunsuz bir sekilde videolar çalisiyor.
Tarayici olarak Chrome' u kullanıyorum, tüm driverlar güncel java, adope vs hepsi güncel durumdalar.
Sorunuma çare bulacak bir cengaver var mi acaba ?



Yazim hatası varsa affola.








C
11 yıl
oyun açilmiyor
Selamun Aleyküm
arkadaslar benim bir sorunum var internetten arastirdim ama bulamadim, biliyorsunuzki psn hacklendiginde bazi oyunlar ücretsiz olmustu ben inFamous la little big planet'i indirmistim bu gun psn kardesligi sayesinde arkadasima vermek istedim oyunlari indirdim ama oyunlar açmaya çalistigimda oyunun psp için oldugunu ve psp'yi ps3 e baglamami istedi indirirken bir hata olmustur dedim sildim tekrar yukledip yine ayni hatayi verdi üstelik simgeleride baloncuk içinde lütfen yardimci olun arkadasa mahçup oldum
C
11 yıl
PSN Kardesligi
Selamun Aleykum.
arkadaslar benim bir sorum olcakti kuzenim kafami karistirdi, psn kardesliginde bir hesabi sadece 1 kisiyemi verebiliyoruz yoksa sonradan baska birisinede verebiliyormuyuz kuzenim sadece tek bir kiseye vere biliyorsun diyor.
not: bahsettigim indirilen oyun degil sadece hesap olarak.
C
12 yıl
bir sorum var
arkadaslar bir sorum olcakti BF3 PREMIUM psn kardesligiyle alinabilinirmi ?
C
12 yıl
inFAMOUS 1 alacak varmi ?
arkadaslar inFAMOUS 1 alacak veya almayi düsünen varmi ?
C
12 yıl
Minecraft yardim
Merhaba arkadaslar ben kuzenimle minecraft 1.1 oynuyoruz ama multiplayer de ben girdigimde kuzenimi atiyor kuzenim girdiginde de beni atiyor sanirim isimlerimizin ayni olmasindan dolayi nasil isim degistirebilirim veya sorun baska birseymi yardimci olursaniz sevinirim ?
C
12 yıl
Uncharted Blood Lines : Fan filmi
[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=htGRsib5yDc&feature=player_embedded#!]
Yotube'da gezinirken Uncharted Blood Lines : Fan filmi gözüme çarpti, çok basarili buldum ve sizlerle paylasmak istedim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.