F

Yüzbaşı
27 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
174 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
geçen yıl
Bu Laptoplar Arasında f/p En İyisi Hangisi?
F
geçen yıl
Yurtdışı f/p Notebook Önerisi
700 Euro civarında bütçem var, fiyat performans olarak iyi sorun çıkarmayacak birşey arıyorum, Avusturya için aşağıdaki 2 siteyi önerdiler, hp pavillon ve hp victus'un 2 modeli var 3050 ekran kartlı i5 işlemcili, bunlar dikkatimi çekti

https://www.cyberport.at/notebook-und-tablet.html

https://www.notebooksbilliger.de/notebooks
F
geçen yıl
Uzaktan Kontrol Sistemleri Hakkında
F
2 yıl
Samimi Olmadığınız Birinden Nikah Davetiyesi Alınca Ne Yapıyorsunuz?
İşyerinde konuştuğum bi arkadaş vardı, iyi konuşurduk, nikahı gelince iş yerinde sevmediğini söylediği kişiler dahil herkese davetiye verince bi vakfa adına bağış yaptım, sonra aramıza biraz mesafe girdi, sadece iş yerinde görüştüğüm biri olduğu için pek umrumda olmadı açıkçası, şimdi daha az konuşup daha az samimi olduğum bir arkadaş davetiye verdi, insanlar genel olarak bağış tipindeki hediyeleri hakaret mi sayıyor yoksa kültürel olarak böyle birşeye uzak oldukları için mi ters karşılıyorlar? Sizce ne yapayım?
F
3 yıl
Silinsin
Silinsin
F
3 yıl
Site İşi İçin Java\u0027dan Anlayan Biri Gerekiyor
Şirket için kullandığımız bir teknik servis hizmeti var, çalıştığımız bir şirketin şablon excel dosyası var ve sitede girdiğimiz değerlerin şablon formda gerekli yerde karşılık bulması bulması gerekiyor, excel dosyası indir dediğimizde şablonun girdiğimiz değerler ile birlikte içi dolu olarak download edilmesi gerekiyor, yapabilecek olan varsa dmden konuşabiliriz.
F
4 yıl
Excel\u0027den Anlayanlara Soru
11x28 bi tablo var elimde alt alta satırlarda eğer c3 8 ise ve c4 9 ise c5= 2,8 olmalı şeklinde uzuyor ama koskoca tabloyu nasıl ekleyebilirim, çünkü 11x28 yani çok kombinasyon var
F
4 yıl
Bu Skolyoz mu?
F
5 yıl
Şenol Güneş\u0027ten Sonra Beşiktaş\u0027ın Başarısız Olacak Olmasının Sebebi
Beşiktaş'ı yönetenlerdir. Şenol Güneş varken de başarısızlığın büyük paydaşı onlardır. Yaptıkları başlıca yanlış ve etik dışı transferler, futbolcu ve personellerin maaşlarının ödenmemesi, takıma sahip çıkılmaması, berbat kadro mühendisliği ve maaş dengesizliği ile takımın kaptanları başta olmak üzere futbolculara uygulanan saygısızlıklar ve uyguladıkları zorbalık ile Beşiktaş başarısız olmuştur, takımın başına gelecek hoca bütün bunlara rağmen başarılı olamayacaktır, bu yüzden Beşiktaş başarısız olacaktır. Her şeye rağmen ilk 3 sene takıma büyük başarılar kazandıran Şenol Hoca'yı tebrik ederim. Beşiktaş, yönetenlerin çapsızlığından ötürü seni göreve getirmiş ve sana bu kadar muhtaç kalmıştır, gelecekte seni arayacağımızdan ötürü üzgünüm.
F
5 yıl
Eski Telefonlardan Veri Kurtarma
Merhabalar. Evdeki eski telefonlardan fotoğraf vs.'yi aktarmak istiyorum fakat birinin ekranı çalışmıyor, bembeyaz diğeri e250 ikisi de akıllı telefon değil, bunlardan nasıl verileri kurtarabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.