N

Yarbay
22 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
107 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
N
3 yıl
Her gün yaşanan internet kesintileri
Merhaba arkadaşlar.
Birkaç aydır internetim neredeyse her gün kısa süren kesintiler yaşıyor, ve hep aynı şekilde oluyor. Kısa süreli bir kesinti oluyor, internet geri geliyor, hemen sonrasında tekrar gidiyor, bu ikinci kısa süreli kesintiden sonra sonraki güne kadar başka kesinti olmuyor. Ancak son günlerde bu kesinti kısa süreli de olmamaya başladı, bazen 15 dakikayı bulabiliyor.
Bu konu hakkında sayısız destek kaydı açtım ve bunu söylerken abartmıyorum. Mail kutumda “turknet destek” şeklinde arama yaptığımda 85 tane mail çıkıyor. Bunların büyük bir kısmı sadece bu soruna ayrılmıştır.
Yeni modem aldım. Evdeki kabloları Cat6 kablolarıyla yeniledim. 2 kere ekipler gelip kontrol etti, modemden kutuya kadar hiçbir sorun olmadığını söyledi ikisi de. TurkNet çalışanları da hiçbir sorun bulamadı, internet 12 saat kesilmeyince "sorun çözülmüştür" diyerek kaydı kapatıyorlar ancak elbette sonraki gün yine gidiyor.
Normalde Türk Telekom destek kayıtlarında sürekli “müşteri sorumluluğunda” şeklinde not bırakıyordu, son kaydımda Türk Telekom ekipleri, dağıtım kutusunda devre değişikliği yaptı. Bu sefer farklı bir şey olunca çözüldü diye sevinmiştim lakin herhangi bir değişiklik olmadı.
Ben evden çalışıyorum ve artık gerçekten kendimi kaybetmek üzereyim. Tam anlamıyla bir çaresizliğin içindeyim. Farklı bir cevap bulma umuduyla buraya geldim. Bu konuyu açarken de yine gitti. Gel de üstlerine anlat bu durumu, gerçekten çok büyük bir strese giriyorum. Bir sorun nasıl 4 aydır çözülmez? Kimse yardımcı olmuyor.
Teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın >
N
9 yıl
Dota 2 Reborn
http://www.dota2.com/reborn/part1/
Source 2 ile birlikte dashboard dahil olmak üzere çoğu şeyi değiştiriyorlar Hadi bakalım
N
9 yıl
Kulaklık Önerisi
70 tl'ye kadar bir kulakiçi kulaklık arıyorum, kısa sürede almam lazım o yüzden gold, vatan gibi yerlerden olursa daha iyi olur. Fiyat performans ürünü var mı bildiğiniz?
Silikon olsun ve ses seviyesi düşük olmasın yeter. Önceden LG G2'nin kulaklığını kullanıyordum, fena değildi, bass hissediliyordu ama ses seviyesi düşüktü ve çabuk bozuluyordu.
Kafa üstü olanlara da açığım, Skullcandy ismini duydum ama fazla bilgim yok.
N
10 yıl
Burger King\u0027in Yeni Patatesleri
Herkes laf ediyor aynı demiş ama benim yediklerimde bariz bir fark var, çıtır çıtır ve lezzetli Hatta sadece patatesli menü çıkarmışlar çok güzel olmuş. Aynı diyenlere bu kartonla mi geldi? < Resime gitmek için tıklayın >
N
10 yıl
Techies !
http://www.dota2.com/techies/
bekleyiş sona erdi. all pickten kaçmak için bir sebep, hayırlı olsun

yeni müzikler ;
https://www.youtube.com/watch?v=-vxhPshj2tc#t=08
N
10 yıl
Telefon Tavsiyesi
Merhaba, telefon almayı düşünüyorum ancak bu işlerle hiç ilgilenmediğim için fazla fikrim yok. Bütçem 1.200 olur en fazla. Ben LG G2 düşünüyorum, daha iyi bir tavsiyeniz var mı ?
N
10 yıl
Türkiye\u0027de Adderall
Adderall satılıyor mu Türkiye'de, alan var mı hiç
N
10 yıl
Ekran Kartı Tavsiyesi
Merhaba, 1 yıl süreyle kullandığım HD7850'nin sorun çıkarması üzerine Vatan'a götürdüm, bana kupon verdiler. Şimdi yeni kart almak istiyorum. Sınır 500 TL olmak üzere önerebileceğiniz bir kart var mı ? 493 TL'ye R9 270X var aklım bunda ama tavsiyenizi alayım dedim. Vatan'dan olması gereklilik, malum kupon sadece Vatan'da geçerli.
N
10 yıl
Techies Geliyor
Gizli bir stretch goal açıldı, Techies'in International'dan sonra geleceğini belirtiyor.Ayrıca compendium sahiplerine özel bir taunt verilecek.
Artık all pick girmem heralde
N
10 yıl
The Spring Cleaning
http://www.dota2.com/springcleaning/
Uzun bir süreden sonra büyük bir update aldık, bayağı şey var
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.