Y

Binbaşı
21 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
77 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
3 yıl
19 mayıs sokağa çıkma yasağı hk.
Merhaba arkadaşlar 19 mayıs sokağa çıkma yasağı olacak mı ? dün akşam Erdoğan konuşma yaptı ama herhangi bilgi vermedi bu konuda bilgisi olan var mı ?
Y
6 yıl
Dji Tello Drone
Merhabalar Dji Tello Drone 550 tl ye ugyun fiyata buldum daha önce kullananan arkadaşlar önerirmisiniz fiyatı piyasaya göre uygun gözüküyor yardımcı olursanız sevinirim.
Y
6 yıl
İosdan hesap aktarımı
Merhabalar ios cihazımda hesabım vardı yenir bir anroid cihaz aldım oyunu açıyorum cihazı bağla seneçeği çıkmıyor andoid oyun içerisinde aktarım yapamadım bir türlü yardımcı olacak varmı ?
Y
6 yıl
Kedim ile uzun araç yolculuğu nelere dikkat etmeliyim?
Merhabalar yakın zamanlarda uzun yola çıkacağım kedimide götürmeyi düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim tavsiyenizi alabilirmiyim iyi günler.
Y
6 yıl
Mercedes c200 mi cla180 mi ?
Merhaba arkadaslar 2018 c200d ile cla180d arasinda kaldim fiyatlari yakin ama cla daha uygun sizce hangisini tercih etmeliyom aradaki farki verip c200 mi almaliyim cok fark varmidir dis gorunus olarak ikiside gayet iyiler ama motor cok farkli diye duydum.
Y
6 yıl
C200d mi cla 180d mi yardimci olun
Merhaba arkadaslar c200d ile cla180d arasinda kaldim fiyatlari yakin ama cla daha uygun sizce hangisini tercih etmeliyom aradaki farki verip c200 mi almaliyim cok fark varmidir dis gorunus olarak ikiside gayet iyiler ama motor cok farkli diye duydum.
Y
7 yıl
Askeri Bavul ?
Merhaba arkadaşlar usta birliğine giderken acemilikte verilen mavi bavulu götürmek zorunlumu?
Y
8 yıl
Ankara seat servis
Merhabalar ankara da ozel seat servis onerecek guvenilir oneriniz varmi ?
Y
8 yıl
Pc elektrik gitti cok agirlasti yardim
Merhabalar pc acikken elektrik gitti geldiginde pc yi actigimda nod32 ekrana geliyo bekliyor
Ve cekirdek ile iletisimi kapatti uyarisi cikiyor ayni zamanda bilgisayar acayip yavas bi seye tikliyorum 5 dk
Da aciyor neden olabilir ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.