E

Yüzbaşı
20 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
92 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
7 Plus Yeniden Başlatma Döngüsü
Telefonum açılıp beyaz elma simgesinin olduğu ekranda yaklaşık 3-4 dakika kalıyor. Sonrasında siyah ekrana düşüp tekrar beyaz elma simgesinin olduğu ekrana geri dönüyor. Hard Reset, sim çıkarma gibi şeyleri denedim ancak çözüme ulaşamadım. Bilgisi olan varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
E
6 yıl
Ben kombine aldım, kulübüme yardımcı oluyorum diyen sözde taraftar
Forumda böylesine denk gelmedim ama Twitter üzerinde gördüklerim açısından yazacağım.

Twitter profilleri Fenerbahçe fotoğrafları, hashtagleriyle dolu sözde taraftarlar. Benfica maçında alt kategori biletler bile en yüksek 450 liradan satılırken üst kategorileri hatta öylesine denk geldim ki kale arkasını 500-600 liraya satmaya çalışıyorlar.

Biliyorum geçtiğimiz senelerde de böyle şeyler oluyordu ama en azından o zamanlar bu çıkarı adamlar Ali Koç başkanım için şöyle kombine aldım, böyle forma aldım diye gezinmiyorlardı.

Biriniz olur da bu yazıyı okursa siz kulübe destek falan olmuyorsunuz. Kombine parasını gerçekten maça gitmek, takımına destek olmak ve maç izlemek isteyen insanlardan çıkarmaya çalışıyorsunuz ve kulübe 1 kuruş desteğiniz yok. 100 liralık bileti 500-600 liraya satacağına hiç kombine almasan o para kulübe gitse kulübe destek öyle olur. Senin yaptığın cüzdanına destek, kulübüne köstek.
E
6 yıl
Ekran kartı driver update sonrası görüntü yok.
Dün topladığım pc'ye Windows 10 kurulumu yapıp, driver update'ini de atınca Windows simgesinden sonra görüntü gelmemeye başladı. Bugün aldığım yere götürdüm, orada sıkıntı olmadı. Eve getirince yine aynı problemi yaşıyorum.

Anladığım kadarıyla monitör sıkıntısı var.

Monitör : Philips 19pfl3403d/10https://www.philips.co.uk/c-p/19PFL3403D_10/48-cm-19-inch-integrated-digital
Ekran Kartı : 1050 ti 4gb 128 bit

Pek anlamadığımız için yardımlarınızı bekliyorum.
E
6 yıl
Oyun Bilgisayarı için YARDIM/ÖNERİ
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaş oyun için pc topluyor. Yalnız dahili parçalardan pek anlamıyoruz. Bilen 1-2 kişiye sormuş. Vatan’dan şöyle bişey çıkarmışlar ama burada kasa yok. Kasa da dahil 2850 lira civarına 1-2 öneride bulunursanız çok sevinirim.
E
8 yıl
Başıma birşey gelmeyecekse..
Ben Souza kırmançisini baya beğeniyorum.
E
9 yıl
Ali Ece Unutmamış.
Bugün (21.09.2015) NTV Spor için yazdığı yazı da Beşiktaş-Kasımpaşa maçındaki Ryan Donk hareketini tekrar hatırlatmış.O bölümü buraya atayım çünkü gerçekten unutulmaması gereken bir pozisyon ve o maçın hakemi bugün ligde Fenerbahçe-Bursaspor gibi önemli bir maçı yönetiyor.

''Her iki takıma da zarar veren düdükler çalan Barış Şimşek için tek söyleyeceğim 15 Aralık 2013’teki Kasımpaşa – Beşiktaş maçından sonra söylediğimin aynısı: Futbol maçının sadece tek bir topla oynanacağını bile bilmeyen birisinin futbol hakemliğinden halen para kazanması Türk futbolunun temel sorunlarından birisi.'' - Ali Ece

Malum pozisyon :https://www.youtube.com/watch?v=SeXJX3vBjKk
E
9 yıl
Başlığa ne yazsam ilgi çeker bilemedim..
Selamın aleyküm Türkiyeğm.

Benim bir sıkıntım var.Buradaki Challenger arkadaşlardan yardım isteme kararı aldım.Sizlere güveniyorum.

Metadaki herolarla ilgili sıkıntı yaşıyorum.
Nasıl sıkıntı yaşıyorum,şöyle.Oyuna bu sezonun başında başlamıştım,o zamanlar Hecarim,Sion gibi top lane heroları popüler durumdaydı,dereceli de özellikle Hecarim'le baya win streak yapmıştım.At nerflenince bir boşluğa düştüm.Ciddi bir lose streak oldu,baya bildiğiniz oynayacak hero bulamaz oldum.
Neyse sonra Diana çıktı ortaya,yine birşeyler yapmaya başladım.
Fiora rework aldıktan sonra da düzenli oynamaya başladım.10/1 gibi bir gidişatım var şu an. 11-4-6 ortalamayla oynamışım bu 11 maçı.Genellikle de snowball etkisiyle 20-30 arası bitiyor oyunlar.

Bronz şov yaptıktan sonra asıl sorunuma geleyim.Elbet bu Fiora nerf yiyecek.Bu nerften sonra Hecarim sonrası boşluğa düşmemek için ne yapmam lazım ?

Dipnot:Evet,bulunduğum ligde Fiora banlanmıyor.
E
9 yıl
Kafam karıştı.
Lumia 920'nin ekranı kırıldıktan sonra 6-7 ay daha kullandım ama mikrofon bölümü kırıldığından yanımda hep kulaklık taşımak zorunda kalıyordum ve artık değiştirmek zorundayım.

1300 gibi bir bütçem vardı.Gittim Vatan'a yanımda da bu işlerden anlayan bir arkadaşım vardı.
Zenfone 2 alalım,edelim vs. dedi.Ordaki elemanda eğer çok oyun oynarım,telefonu uygulama doldururum diyorsanız Zenfone 2 iyi tercih ama sosyal medya kullanayım,2 fotoğraf çekeyim oyunla işim olmaz diyorsan Galaxy E7 al dedi.

Neden böyledir falan dedim.
Zenfone'da pil sıkıntısı vardır,kamerası E7 kadar iyi değildir dedi.Baya iki kamerayı açıp aynı yere koyarak görüntüyü de gösterdi,gerçekten E7 daha iyiydi.
Aklımda hiç Samsung olmadan oraya gittiğimden teşekkür edip çıktım.Arkadaşı da tavladı bu arada.O da kararsız durumda şu an.
1-2 kişiye soruşturdum.Hepsi de Samsung al diyor.

Burdan da fikir almak istedim.

Lumia 920 stabil olarak gerçekten sorunsuz olduğundan dolayı uygulama açınca telefonun kasması vs. çok rahatsız eder.Bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim.
E
9 yıl
20.00\u0027de GSTV\u0027de
Başka bir sürpriz varmış.Öncesinde bağlantılar falan olacakmış.Saat erken duymayan,görmeyen vardır diye paylaşıyorum.

20.00 GSTV
E
9 yıl
Hamza Hoca\u0027dan Taraftara Jest
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/252228/hamza-hamzaogludan-taraftara-jest

Mağara olabilir bilmiyorum ama forumda görmeyen vs. varsa diye paylaşmak istedim.Gecenin bu saatinde internette denk geldi,çok hoşuma gitti.
Çok güzel bir hareket olmuş.

Hamza Hoca'ya duyduğum saygı 2 kat daha arttı.Helal olsun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.