E

Çavuş
02 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
Ibanez IBZ15GR amfimi satıyorum
arkadaşlar merhaba ibanez ibz15gr 15 watt amfimi satıyorum. ürün tertemizdir ve hiçbir sorunu yoktur. fiyatı ise 195 liradır.
< Resime gitmek için tıklayın >
E
13 yıl
Yozgat spor atkısı
Arkadaşlar ankara da yozgatspor atkısı forması vs bulabileceğim bir yer var mı
E
13 yıl
Megadeth in yeni şarkısı
E
13 yıl
duffy duck ve dave mustaine
Videoyu izlemek için tıklayınız eski ve yeni kahramanlar birarada
E
13 yıl
turkcell beni çaldırdı
arkadaşlar dün telefonu elime aldım ve bir bakim ki beni biri aramış ama arayan numara sadece "532" merak ediyorum başına bu tarz bi şey gelen başka kişi var mı?
E
13 yıl
.
:):):):)
E
13 yıl
gitarla ilgili bir soru.
arkadaşlar merhaba,bir sorum olucak size bir gitarın yıllar geçtikçe (tıpkı şarap gibi)sesinin güzelleşmesi gibi bir olay mümkün müdür?
E
13 yıl
Mass Effect Sorunu
Merhaba arkadaşlar, ben dedim ki mass effect güzel oyun galiba,hemen sonrasında ise oyunu indirip yer sıkıntısından dolayı D ye kurdum.Güzel oyunmuş gerçektende ama bi galaksi haritası var orda haritayı açamadım,sonra araştırdım tabiki bunun için bir fix varmış fix i indirdim bink32.dll bulunamıyor diye bir hata verdi,sonra yine araştırdım bink32.dll yi indridim system32 ye attım bu seferde bink32.dll köprüsüne ulaşılamıor diye bir hata aldım,sonra bi baktım oyun klasörünün içinde bink32.dll var.daha önce frozen throne kurarken de d de olmasından dolayı bir sorun yaşamıştım.acaba bu sorun nasıl çözülür?
E
13 yıl
age of empires 2 sorunu
arkadaşlar garena dan arkadaşlarla online aoe 2 oynamaya çalıştık.oyuna girince arkadaşın oyunu görüyorum fakat tıklayınca "unable to join" yazıyor.bu sorunu nasıl çözebilirim?
E
13 yıl
chrome google arama sorunu
arkadaşlar chrome da google ile arama yapamıyorum.ara ya basınca hiçbir tepki vermiyor.kafam çok karıştı,ne yapabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.