Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
569
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Poco F6 serisi geliyor: Türkiye'de de satışa çıkacak
E
2 hafta
Yarbay
Konu Sahibi

Poco F6 serisi geliyor: Türkiye'de de satışa çıkacak
POCO, F serisinin yeni üyesinin 23 Mayıs’ta Dubai’de düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacağını duyurdu. Poco F6 ve Poco F6 Pro, Türkiye’de de satışa sunulacak.



Ayrıca Bkz.Poco, HyperOS güncellemesi alacak yeni cihazları açıkladı



Poco F6 etkinliği 23 Mayıs'ta



Poco F6 ve F6 Pro, 23 Mayıs’ta TSİ 14.00’te başlayacak lansmanda yeni üst seviye telefonlar olacak. Tanıtım görselinde geçen ay Çin’de tanıtılan ve Snapdragon 8s Gen 3 işlemciden güç alan Redmi Turbo 3 ile aynı arka tasarımı görüyoruz. Ayrıca 50MP OIS kamera detayı ve altın rengi dikkat çekiyor.



https://twitter.com/pocoturkiye/status/1789914487547392353



Poco F6 & F6 Pro beklenen özellikleri



Daha önce raporlara göre Poco F6 Pro, geçen yıl Çin’de tanıtılan, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili Redmi K70’in küresel versiyonu olacak. Poco F6 modelinin 6.67 inç, 1.5K çözünürlük, 120Hz yenileme hızını destekleyen OLED ekranla gelmesi beklenirken; Pro modelin aynı boyutta daha yüksek çözünürlükte (2K) AMOLED ekranla gelmesi bekleniyor. İki telefonun da 90w/120w hızlı şarjı destekleyen 5000 mAh bataryadan güç alması bekleniyor. Düz modelin Sony IMX882 sensörlü 50MP ana kamera, 8MP ultra geniş açılı kamera ve OmniVision OV20B sensörlü 20MP ön kameraya sahip olacağı söyleniyor. F6 Pro’nun yalnızca 50MP ana kameraya sahip olacağını biliyoruz.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/poco_f6_and_poco_f6_pro_are_getting_official_on_may_23-news-62832.php

 Haberi Portalda Gör

R
2 hafta
Yüzbaşı

Beklediğim bir telefon modeli, 4 yıldır Redmi note 9 pro kullanıyorum. Ama haber sayfalarında ihtilaflar var. Bazı sayfalar, Poco F6 ve F6 Pro Snapdragon 8s gen 3 işlemci kullanacak diyor; bazıları ise bu modellerin Snapdragon 8 gen 2 işlemci kullanacağını söylüyor. Örnek aldıkları Redmi Turbo 3'te Snapdragon 8s gen 3 var. Bakalım hangi kurulumla gelecekler :)




X
2 hafta
Yüzbaşı

Z
2 hafta
Binbaşı

Ben de bu modeli bekliyorum, 2017'den beri LG G6 kullanıyorum aksiklik olmazsa değiştireceğim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenohsama -- 13 Mayıs 2024; 16:17:00 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 hafta
Yüzbaşı

Vay bee helal olsun hem sana hem G6 ya ☺️ bende uzun süreler kullanırım aldığım telefonu ve mümkünse f/p oranına çoook dikkat ederim ama sizin bunu bir LG ile yapıyor olmanız taktire şayan ☺️

Bende de bir yadigar LG G4 var babam kullanıyor o yüzden idare ediyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Zenohsama
G
2 hafta
Teğmen

sil





Bu mesajda bahsedilenler: @Xantiave
Z
2 hafta
Binbaşı

Halen ciddi bir sorunu yok, zamanın amiral gemisi cihazıydı ama haliyle artık pili çabuk bitiyor maalesef. Yoksa ekran ve kasa kalitesi çoğu cihazdan iyidir. :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenohsama -- 14 Mayıs 2024; 1:36:23 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @armyoflovers
D
2 hafta
Yarbay

redmi note13 pro plus ın 25 bine satıldığı ülkemizde talep görüyorsa bunu da çok güzel fiyata satarak kazıklarlar milleti...



Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 hafta
Teğmen

x6 pro'ya bakarsan gayet iyi bir fiyatla satışa sunulduğunu görebilirsin. redmi bir cihaz poco için fiyat tahmin ölçütü olamaz. ama bir yandan da f6 da 8 gen 2 kalibresinde 8s gen 3 kullanırsa fiyatın yüksek olması kaçınılmaz. en boş paket 8 gen 2'li cihaz bile bugün 27k





Bu mesajda bahsedilenler: @dreamblue35
A
2 hafta
Yüzbaşı

Tabi ki şimdiki teknoloji ile boy ölçüşemezler ama zamanının kaliteli cihazları idi hepsi. Lg nin nokia gibi gereksiz bazı inatları onları da piyasadan sildi malesef.

Ben de poco f5 kullanıyorum gayet başarılı bir cihaz. Öncesinde gm 9 pro kullanıyordum ona göre sesi biraz az ve daha önceden kullandığım bluetooth kulaklık ile verdiği ses çok düşük anlamsız bir şekilde onun dışında güzel telefon yapmışlar umarım 6 da öyle güzel olur siz de güle güle kullanırsınız.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Zenohsama
Z
geçen hafta
Binbaşı

Teşekkürler. :) Bakalım lansmanına az kaldı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.