Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
943
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Perseid Meteor Yağmuru İstanbul
T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

İst üsküdarda arkadaşlarla terasta muhabbet edip oturuyorduk. İnanılmaz bir ışık yoğunlu oldu. İlk ne olduğunu anlamadık herhalde bir ışıktır dedik. Sonra bir tane daha oldu. Yıldız kayması sandık arka arkaya inanılmaz güzellikte ve hızda yarım saate yakın sürede 7 tane gördük. İnanılmaz değişik ve güzel bir durum. İnternette aradığımda bu gece ve yarın gece meteor yağmuru olacağını okudum. İnanılmaz muhteşem bir duygu. Başka yerlerde de gören arkadaşlarımız oldumu bilmiyorum ama istanbul gibi bir yerde de bu anı yaşamak hediye alan bşr çocuk kadar mutlu olduk.Bence imkanı olan arkadaşlar gökyüzünü muhakkak izleyin inanılmaz muhteşem bir durum.



0
7 yıl
Yarbay

Depemize daş yağacak
Hepsi gıyamet alameti.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

dünyada ve Ülkemizde o kadar çok şey oluyor ki kısa süreledi olsa da bu kadar mutlu olmak hakkımız bence. Korkma zarar vermez. :)




Bu mesajda bahsedilenler: @0z0z
O
7 yıl
Yarbay

Her yil bu zamanlar perseid meteor yagmuru olur. Bazen o kadar guclu olur ki flas patladi sanirsiniz. Tabiki karanlik bir ortamdaysaniz. Sehir isiklari varsa etrafinizda yine de gorme sansiniz var. Yatin yere gokyuzunu izleyin 😊



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Memleketime geldim dün dediğin şekilde 3 tane gördüm. Çok güzel farklı bir duygu ilk kez bu sene farkettim. Ne yazık ki. Etrafımızdaki doğa güzelliklerini görmekten çok uzaklaşmışız.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ozeba
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.