Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
375
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pc birden kasmaya başladı
E
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşler merhaba.Önceden rainbow six siege de 60-100 arası fps değişirken şimdi ise 45 e kadar düşüyor.Ayarlara girip mesela high den very high e alınca fps 60 civarına geri çıkıyor ama bi 10-15 dk içinde geri 45 lere düşüyor ve kasıyor.Ayarlara girip aynı şeyi yaptığımda geri yükseliyor.Bunun problemi nedir ? ilk başlarda hiç yoktu böyle bişey son 1 aydır var.



N
6 yıl
Yarbay

Ekran kartınız Nvidia mi öyleyse sürücüyü silip tekrar kurun veya güncellerken hızlı değil özel kısmını seçip güncelleyin. Yalnız Özel kurulum sırasında bir ekran çıkacak orada kutucuk olacak o kutucuğu seçin. Temiz Kurulum yapacak onu seçerseniz.

Fps az biraz düzelecektir lakin net çözüm değil ama en azından fps değerlerinizin yerlerde sürünmesi engellenmiş olur. Nvidia son 1-2 ay içerisinde çıkan sürücüleri sorunlu. Ekran kartınız Nvidia değilse o durumda söyleyebileceğim başka bir şey yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
6 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Evet gtx 1050 ti var dediğinizi önceden yaptım biraz düzeldi ama son 2 gündür gene oluyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Noctivagant
N
6 yıl
Yarbay

Adam gibi sürücü bulmak lazım. Son sürücüde gecen gün benim 25-30 fps aldığım Watch Dog da fps 8-9 düştü. Bilgisayarı kapatıp açtım bu defa fps 17-18 çıktı. Ama güvenemedim ve bu defa sürücüyü hepten silip kurayım dedim. Denetim Masasından silip kurdum ama garip şekilde 388.59 exe dosyasından kurulum yapmama rağmen bilgisayara 388.59 yerine 388.00 kuruldu.

388.59 silmeden aynı setup dosyasından kurulum yaparken 388.59 kurulmuştu ama onu silip kurunca 388.00 kurulması beni şaşırttı.

Nvidia yazılımlarında bu aralar ciddi sıkıntı var. Gözden geçirmeleri lazım ama kimse onlara bu konuda geri dönüş yapmıyor galiba. Ben yabancı dil yeterli olmadığı için siteleri üzerinden mesaj atamadım ama Facebook Türkiye adreslerinde yaptıkları bir paylaşımın altına yorum yazdım ama hala görmemişler.


Bu arada temiz kurulum yapınca fps düzeliyor diyorum ama belki o bile gerçek almam gereken fps değildir. Çünkü GTX 1050 ekran kartı olan bir bilgisayarda Call of Duty Advanced Warfare oynayan biri video paylaşmış o video da 100 ve üzerinde fps aldığı görünüyor. Ben ise aynı ayarlarda 60 alıyorum hatta ara sıra fps 10 filan düşüyor. Özellikle ara videolarda 8- fps gördüğüm oldu.

Bilgisayarı ilk aldığımda kurulu olan sürücüyü keşke bir yere not etseydim. Onu kurup onda kaç fps verecek bu oyunlar bakardım. O sürücü de böyle sorunlar yoktu.




Bu mesajda bahsedilenler: @eray015
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.