Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
149
Tıklama
0
Öne Çıkarma
otomatik vites hakkında yardım
H
2 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Otomatik vites araba kaç yaşına kadar alınmalı böyle bir kaidesi var mı? kaç kilometre altı bakılmalı? hangi marka modeller hangi yıllar arası başarılı bilen birisi beni bilgilendirebilir mi ?



F
2 hafta
Yarbay

tüm genelemeler gibi bu genellemenin de yanlışları olacaktır fakat 2015 öncesi dsg lerin hata oranı çok yüksek, robotize şanzıman denilenlerden uzak durulmalı, bütçe yetmiyorsa ama illaki otomatik olacak diyorsan tam otomatik model bakılmalı.

otomatik şanzıman çeşidi çok, birde kendi aralarında tür ayrılıkları var, eski-yeni versiyonları gibi.
araç model bazlı bilgi araman daha net cevaplar bulmana yardımcı olacaktır.



H
2 hafta
Onbaşı
Konu Sahibi

Toyota Yaris Renault Clio veya Opel Corsa bütce olarak bunlarda kaldım bunlarda öneriniz var mı?



E
2 hafta
Yüzbaşı

Otomatik vites araçların en makbulü 70-80.000km lerde bakımını kendinizin yaptırdığı, tork konvektörlü bir şanzımana sahip zorlanmamış aile araçlarıdır.

Geçmişi bilinen, yağ bakımları yapılmış ve hor kullanılmamış araçlar uzun süre size sıkıntı vermeden hizmet edecektir.

Revizyon maliyeti en uygun şanzımanlar tek kavramalı yarı otomatik şanzımanlardır. Daha sonra klasik tork konvektörlü şanzımanlar da nispeten daha uygun fiyata revize edilebilir.



T
2 hafta
Yarbay

Bu ülke de 2. El otomatik alınmaz Hocam büyük risk. Yokuş aşağıya giderken, vitesi "N" ye alan mal dolu çok affedersiniz. Bakım, yağ değişimi falan hak getire zaten. Temizin bulmak büyük şans işi maalesef.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.