Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1621
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ölü pikseller arttı ..garantiye girer mi ?
A
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar samsung bx2350 monitörüm var ilk aldığımda 1 tane ölü piksel varken şimdi 7-8 tane oldular. stuck piksel olduklarını düşünmüyorum hepsi siyah ve aynı. garantiye göndersem bir sonuç alabilir miyim ?



A
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bilgisi olan yok mu arkadaşlar ? forumları talan ettim denk gelemedim bi türlü bu sorunun cevabına. hep ilk alındığındaki pikseller ile ilgili konular var


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
11 yıl
Yüzbaşı

Garantisi varsa tabiki yollayın gerekli işlem yapılır..



Z
11 yıl
Binbaşı

bütün markalar tr de 4-5 ölü piksel varsa sorunu kabul ediyor buna bi yasa çıkması lazım da nerde, yeni alınan ürünü bişekilde değiştire biliyor yeni alındığı için 7 gün sonra kimse 4-5den aşağısını kabul etmiyor. senin soruya gelirsek 4ten fazla olduğu için garantiye girer panel değişimi yaparlar, değişime çıkarsa para iadesi alırsın ama paneli değiştirp gönderirler tabi faturası garanti belgesi varsa. Genelde fatura olsa yetiyor cinslik yapacaksa firma garanti belgesi de istiyor. ölü pixelleri işaretlettir kör gözlüler iyi saysın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

o zaman yolliym ben garantiye fatura da belge de benim adıma kayıtlı zaten. cevap için teşekkürler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.