Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
45
Cevap
8466
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Sokaktan aldığım kedi ss'li ? (3. sayfa)
N
12 yıl
Binbaşı

@Dusty, pek çok kişi filtreli tuvaletler hhava civa- bir işe yaramıyor dedi bana. Ya okadar da lüzumsuz değildir herhalde değil mi? belki aradaki fiyat farkına değmiyordur ama, illaki az da olsa yarıyordur işe herhalde ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Yarbay

İnsanların bazı ürünlerden ne beklediklerini anlamak zor. Öncelikle tasarımı itibariyle kedi rahat sığabiliyor içine, etrafa kum taşmıyor, sırf kapısı bile kokunun dışarı çıkışını azaltıyor ve filtresi de kokuyu iyi süzüyor. En az haftada bir kez komple boşaltıp, yıkayıp, filtresini yıkayıp o şekilde geri dolduruyorum ben. Ben oldukça memnunum filtreli tuvaletten.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
[
12 yıl
Çavuş

Güzelmiş minnoşun uzun ömürlü olsun :)) Gerçi ne yedirirsen yedir kediler nankördür derler Arkadaşlar parazit denen şey kedinin tüylerinde yaşar. Yemeklerden vs bulaşır kediye. Aşıyla bu parazitlerin insana bulaşma riski en aza indirilir.



G
12 yıl
Teğmen

Ben kedime çığ kırmızı et yedirmiyorum,arada iç parazit için ilacı var onu veriyorum her ihtimale karsı.Asisina gelince bir gun ben de kendim yapayım dedim ama derisi insanla kıyaslaninca cok sert.İlaci verirken iğne bağlantı yerinden çıktı,ve ilaç da puskurdu dışarı,iğne de kedinin üzerinde .Tabi bir de onu paniklemis kedinin üzerinden almak ayrı bir dert.O nedenle veteriner yapsın daha iyi.Bu arada ben saglıkciyim o nedenle hadi kedicigim veterinere gidip gelirken üşümesin diye düşünmüştüm ama evdeki hesap carsiya uymadı...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gardenia59 -- 2 Mart 2012; 11:05:43 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
12 yıl
Yarbay

Kedileriniz yiyorsa arada mutlaka pişmiş et de verin denge açısından. Bizim kediye biftek bile atsan yemez, koklayıp gidiyor. Anca hill's mamasını yer
Kum olarak da silika kum öneririm, diğerlerinin hepsi aşırı koku yapıyor. Silikaya alıştırın diğerleri ile hiç uğraşmayın boşuna.



G
12 yıl
Teğmen

Pişmiş et veriyorum ama aynen sizin kedi gibi bizimki de pek beğenmiyor.O nedenle arada çığ tavuk ve balık veriyorum.İsin ilginci pişmiş ete burun kiviriyor ama meyveli yoğurt ve zeytine bayılıyor.Su kediler ilgincler gercekten her birinin farklı bir huyu var.Ben de mama olarak hill's ve iams veriyorum,kumu da silika..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gardenia59 -- 2 Mart 2012; 22:08:46 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.